Benim sevgilim beni tüm sülalesine patronlarina arkadaşlarına anlatmistı çok ilgileniyordu benimle ilişkinin ilk zamanları ama son bi aydır çok ilgisiz sogumusmudur sence
Balık duygularından zor emin olur. Birine aşıkken öncekini düşünebilir, biraz kararsızdır. Fakat duygusal oldukları için hal ve hareketleri mutlaka fark edilir.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Yengeç burcu
Çok kolay anlayabilirsiniz. En ufak bir mimik, bir bakıştan belli ederler, sürekli gülümseyebilir, ya da depresyonda gibi bile görünebilir.
Saol dostum katılıyorum
Tarotçu mu kesildin başımıza.
Aslan bu arada 🥀
Ahahahaha evet
Dünyanın en mutlu insanı gibi davranır. Kıskanırsa hırçınlaşır. Kıskanmazsa mutluluktan sizi de mutlu eder.
Aslanım. aşık olduğumu belli etmem. burnumdan kıl aldırmam :D
Dünyanın en mutlu insanı gibi davranır. Kıskanırsa hırçınlaşır. Kıskanmazsa mutluluktan sizi de mutlu eder.
Yay aşıkken : Renkli bir ateş böceği gibi görünür (uydurdum)
Yorumlardaki ilk koç benim benide anlat ezbere olmasın
Burçlar yalan başlık çöp konu kilit
O zaman sssss ggggggg
Ucubesin
Boğayım. Nasilmisim?
Belli etmemeye çalışsa bile yüzündeki gülümsemeyi yakın arkadaşları fark eder.
Ne sen sor ne ben soyliyim g
Kimse de akrep yazmamış hayret
Yeni yazmamıştım zaten hiç de bakmamışsın güle güle
Oğlak buzdolabı
Ben yay sevgilim oğlak
Yay: Cıvıl cıvıldırlar. Yakın arkadaşı da olsanız olmasanız da, aşık olduğu kişiyi görebilmek için verdiği mücadelelere tanık olabilirsiniz.
Bı hakkın vardı yayla doldurdun ahahahha
ya lütfen oğlak burcunuda anlat :(
oğlak erkeğinin sevince nasıl olduğunu bilmeye ihtiyacım var
Tamam tamam anlatiyom hadi
Oğlak bile duygularından emin olamadığı için, yakın arkadaşları dışında çok da aşık olduğu fark edilmezi, içinde sır gibi saklayabilir.
Benim sevgilim beni tüm sülalesine patronlarina arkadaşlarına anlatmistı çok ilgileniyordu benimle ilişkinin ilk zamanları ama son bi aydır çok ilgisiz sogumusmudur sence
Bu arada kırmayıp cevap verdiğin için çok teşekkür ederim merhametli insan🧡
Ben basakim
Basaklarin osuugu bile kokmaz
Terazi?
Hadi be çok merak ediyorum
Bi mıyak geç bana
Kıyak
Akşam akşam
Daha çok var akşama hadi nolur🙏🤗
Sen yaparsın hadi kırma şu gacıyı
Akşam karı delirtme adamı akşamda bakmam bak
Hı ben akşama akşam bakamam diyorsun sandim😅
Tamam akşam baka söz mü
Söz akşam yaz sen yinede unuturum falan
Tamamdır anlaştık🤝👍😊
aslan - ikizler
Başak
Herkese karşı biraz daha iyimser, hayata karşı biraz daha olumlu bakmaya başlamıştır.
Aptal gibi
Boğa Başak ı bekliyor
Balık burcu?
Balık duygularından zor emin olur. Birine aşıkken öncekini düşünebilir, biraz kararsızdır. Fakat duygusal oldukları için hal ve hareketleri mutlaka fark edilir.
Doğru biraz tesekkurler
Güzel görünürler
Aslan