Astroloji & Burçlar Sizce hangisi daha kıskançtır? balık burcu kadını mı, yengeç burcu erkeği mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sizce balık burcu kadını kıskanç mıdır? Sizce hangisi daha kıskançtır? balık burcu kadını mı, yengeç burcu erkeği mi? Güncellemeler+1 yıl Gncl Sizce hangisi daha kıskançtır? balık burcu kadını mı, yengeç burcu erkeği mi? Cevapla Kadın Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
ikizterazi Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 Terazi +1 yıl Babam balık ve balıklar o kadar kıskanç değil ama yengeç kıskanç olur. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl İkiside birbirinden kıskanç. Kafa kafaya yarışırlar. Bi biri geçer bi biri 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Birini seçsen hangisi olurdu? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yengeç Yorumla
melankolikbikizim211 Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 99% Koç +1 yıl Balık burcu kadını olarak balık kadını çok kıskançtır diyorum 1 0 Yorumla
BiRMeraklıGenç Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 84% Balık +1 yıl Balık burcu kadını diyorum. Kendimden biliyorum çünkü 1 0 Yorumla
SaMedR Takip Et Xper 4 Yaş: 31 Balık +1 yıl yengeci bilmem de balik erkegi oldukca kiskantir balik oldugum icin soyluyorum sevdigim kiisiyi baya kiskanirim 0 0 Yorumla
Umutbilgili Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 68% Yengeç +1 yıl Balık burcu o konuda yengeci döver 1 0 Yorumla
_BombacıMülayim_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% Yengeç +1 yıl Kıskançlıka hiç alakam yok 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Babam balık ve balıklar o kadar kıskanç değil ama yengeç kıskanç olur.
İkiside birbirinden kıskanç. Kafa kafaya yarışırlar. Bi biri geçer bi biri
Birini seçsen hangisi olurdu?
Yengeç
Balık burcu kadını olarak balık kadını çok kıskançtır diyorum
Balık burcu kadını diyorum. Kendimden biliyorum çünkü
yengeci bilmem de balik erkegi oldukca kiskantir balik oldugum icin soyluyorum sevdigim kiisiyi baya kiskanirim
Balık burcu o konuda yengeci döver
Kıskançlıka hiç alakam yok
Yengec erkeği
Net yengeç
Balık daha kıskanç
Yengeç