AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Elvira Novikova, burçların şahı olan İkizler burcuyum😎😎
Burçların şahı?
Akli dengesini kaybetmiş burçların şahı diyo😂😂😂
@Esma_salhan sende mi boğasın 😍
@Sencer00 evet ben de boğayım
Senin burcun ne
@Esma_salhan boğa tabiki 😎
@Sencer00 sen de tıpkı bir boğa gibi sinirli ve inatçı mısın
@Esma_salhan öyleyim ama ben bunu yükselen ve ay burcuma bağlıyorum ya sen inatçı ve öfkeli misin? 😅
@Sencer00 oooo ben çok inatçıyım hatta her zaman da sinirliyim çabuk sinirlenebilirim, sen çabuk sinirlenmez misin
@Esma_salhan en ufak şeyden aniden parlarım ben
Ben de en ufak şeyde parlıyorum, bir de diyorlar ki boğa burçları çabuk sinirlenmez😂😂😂yalan bence çabuk sinirlenebiliyoruz, ben biri bana şaka yapsa bile sinirleniyorum hem iyi hem de kötü şakalardan nefret ederim, ayrıca aşırı kinci bir insanım
@Esma_salhan bemde kincilik yok da bende şaka felan yapan kişilere aşırı sinirleniyorum yani o sinirle aniden kalkıp yanımdaki bişeyle saldırabilirim 😅😂😂
@Sencer00 zaten biz boğalar şakaları da pek sevmeyiz ciddi bir insan olduğumuz için 😁😁😁
Bu arada knk senden bir ricam var
@Esma_salhan aslında öyle değil ben çok eğlenceli şakacı bi insanım ama şimdi ben sakin bi şekilde dururken benimle gelip uğraşırılınca aşırı sinir oluyorum 😂😂
@Esma_salhan hadi bee tüh
@Sencer00 hesabıma gir orada en sinirli burç hangisi diye bir anket yapmışım yorumlarda bir kızla kavga etmişliğimiz var ikimizin yorumlarına bakıp hangimizin haklı olduğunu söyler misin sana zahmet😁😁😁😁😁😁
@Esma_salhan söylerim tabi de keşke knk demeseydin ne güzel konuşuyoduk :(
@Sencer00 ya okumayacaksın ki sadece bakacaksın hem konuşmayı bitirmedik ki
@Esma_salhan baştan sona hızlıca bi okudumda akrep haksız ya direk anacılık yapmış 😂😂 akrepler kinci ya bunun boğa burcundan yarası var galiba ondan
@Sencer00 o kızın bana dedikleri hakkında ne düşünüyorsun? Cidden mal ya kendini Einstein falan sanıyor ayrıca bir de bana iki de bir burç bilgin sıfır diyo sanki burç bilgi mi biliyor da konuşuyor😂😂😂😂valla ona acil 112 lazım bu böyle olmayacak akıl hastanesine sevk edilmesi lazım
@Esma_salhan kendini çok yüceltmiş burçlar hakkında alim ilan etmiş 😂😂 egolu sana söyledikleri ego içeren cümleler her cümle egodan oluşuyo harici bişey yok geriside söyleyecek bişey bulamadığı için küfür başkada bişey yok 😂😂
@Sencer00 o kadar çok kudurmuş ki kendini patron sanıyor öyle kafa tutmalar, artislik yapmalar falan bir de bana diyor ki kafanı yamultmayayım diye sıkıysa gelsin yamultsun valla🤣🤣🤣 bana göre hava hoş
@Esma_salhan yalnız bişey dicem sende de ne sinir varmış aniden parlamışın ya orada 😂😂
@Sencer00 sanki kendisi maşallah burçların efendisi de bir de gelip bana burç bilgin sıfır diyoo, valla onun yorumlarını gören bir astroloji uzmanı herhalde şu an gülmekten ölmüştü😂😂 veya İlber Ortaylı görseydi hani İlber Ortaylıyı biliyorsun değil mi sürekli cahil diyen o kıza cahili cühela derdi, kudurmaya devam etsin, daha beni tanımamış o tanısa böyle şeyler söylemez
@Esma_salhan senin sinirini konuştuk da hatta yorumlarda da gördüm bizzat ama ne kadar süre sinirli kaldığını konuşmadık bak 😂😂 biliyorum ilber ortaylıyı boş ver be kendini bişey sanmış işte konuşmuş
@Sencer00 E tabii kavgada çabuk sinirlenmemek olmaz o da öyle laflar söylemeyecekti, bu arada farketmişsindir sürekli küfür söylüyordu değil mi e tabii yazacak bişey bulamıyordu anası babası ona terbiye öğretmemiş tabii nerden öğretsinler bilmiyorlar ki kızlarının ne kadar mal olduklarını, ben zaten ondan daha çabuk parlamışım değil mi 😂😂 acaba şimdi ne yazacak çok merak ediyorum valla çok eğlenceli lan🥳🥳 hayatımda hiç bu kadar eğlenmemistim
@Esma_salhan oha devam mı ediyo halen 😂😂
@Sencer00 hem kavgayı kendisi başlatıyor hem de geliyor artislik taslıyor çok seviyor herhalde insanlara karışmayı yapacak başka bir şeyi yok, valla o kavgayı sonlandırırsa ben de artık onunla kavga etmem ama eğer sonlandırmazsa devam ederim
@Sencer00 valla şu an bir şey yazmış mı bilmiyorum, ama eğer yazarsa o zaman kesin mal mal şeyler yazar hani kendisi de mal ya o bakımdan
@Esma_salhan izletici olarak senin tarafını tutuyom bende film izler gibi sizi izlerim eğlenceli gayet 😂😂😂
@Sencer00 o kız eğer sana bunları söyleseydi sen ona ne derdin? Bu arada ayıp olmasın ama sürekli s*kerim falan diyordu valla çok terbiyesiz üstelik bir de kızdır
@Esma_salhan 😂😂😂😂 keşke her gün böyle aksiyon olsada eğlensek biraz
@Esma_salhan ya ben ona sıfor küfürle öyle laflar sokardım ki keşke banada yazsa 😂😂😂 işim gereği kelimelerle aram iyidir 😎
@Sencer00 peki sana bunları söyleseydi ne derdin ona, herhalde artık sustu baksana daha bişey bile yazmadı e tabii anladı benimle uğraşıp kavga edilmeyeceğini😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂korktu tabii işine gelince yazar zaten
@Esma_salhan ya şimdi bana öyle bi an lazım şimdi ortada bişey yokken şunları şunları derdim diyemem ki 😂😂😂
@Sencer00 valla köpeklere de ayıp olmasın da tam bir köpek gibi ya onu sokakta bir kedi görse maymun diyip kaçar🐒😂😂 valla onun gibi bir mal ile kavga edip de zamanımı boşa harcamak istemiyorum, ama kendisi kaşınıyor işte
@Sencer00 bir kaç tane biliyorsan söyler misin, ileride lazım olur çünkü 😂😂😂
@Esma_salhan baby ortada bi laf yokken o lafa nasıl karşılık vereyim ki 😂😂
@Sencer00 hmm haklısın bence neyse ben şimdi yatmaya gidiyorum yarın görüşürüz inşallah, şimdilik hoşçakal
@Esma_salhan iyi geceler hoşcakal 🙂
Adım: Emre
Soyadım: Yildiz
Baba adı: Mahmut
Tc kimlik no: 128249187
Burcum: Aslan
domalıyım da silk sitersen?
Akbil’im kayboldu kimliğimde yanlış
Az bekle kimlik fotoğrafı çekip atacağım sana.
Burcum yengeç bunu bilsen kâfi
Adım Esma Soyadım Salhan ve burcum Boğa
Hmm 😉
Aydan Vasilakis, Akrep💖
Burcum boğa
TC de verem mi
Burcum başak
Tc mi de yazıyım mı
Sjeydyvxvxbx
Boğa
Zikkim yemez