Balık burcu erkeği neden inanmaz ve güvenmez?

Ya ben aslan burcuyum sevgilim balık burcu sarılıp öpüştüğümüz romantizm dolu anda beni sakın bırakma tamammı seni çok seviyorum demiştim o da bırakmıyıcam dedi söz mü dedim söz dedi benim seni bırakamıyıcamı zaten biliyorsun bebeğim ben de seni bırakmıyıcam söz dedim biliyormusun ben artık sözlere inanmıyorum ve sen böyle konuştun ya bırakıp gidiceksin gibi geliyor sevgi sözde olmamalı seviyorum bırakmıyıcam demek yerine sev bırakma eylemi yap lafını yapma dedi sevgimden şüphe mi ediyorsun dedim bilmiyorum dedi sen yine beni kırdın bu sefer güvenmeyerek inanmayarak sonra görüşürüz diyip gidicektim şurda bi lafıma böyle küsüp gidiyorsan sonrasın da bırakacağının fragmanı bu dedi dönüp bağırdım ona asıl ben senin beni bırakmandan korkuyorum böyle aşırı yakışıklı boylu poslu zeki karizma olman senin suçun seni herkes ister ve çevren de bana arkadaşlarım diye tanıttığın oo... r... spu.. ları görünce canım yanıyor söylemiyim söylemiyim dedim canıma tak etti sen o arkadaşlarını sil ben de arkadaşlarımı silicem dedim üstüne sosyal medya hesaplarımı verdim oda aynı şekil bana sosyal medya hesaplarını verdi ondan sonra gidip ona sarıldım senden teklif bekliyorum dedim güldü çok bekletmiyicem merak etme dedi (gülüşü var ya beni bitiriyor içim gidiyor onun sesini her duyduğum da) sonra sarılmaya ve ona inanması gerektiğini söylemeye devam ettim yavaş yavaş cevap vermeye başladı bi 10-15 dk sonra cevap vermedi yanıma gelmeden öncede uykusuz bırakmış kendini bebek gibi sessiz sessiz uyuyodu koynumda ama içim de yine bana inanmadığına dair bi his var asıl ben ondan korkuyorum bırakır diye ama o söylemiyorum bırakırsın falan diye sonra kötü enerji çekip birden bırakmasından korkuyorum bırakma kelimesini söylemekten korkuyorum ama o çok rahat söylüyor bana inanması için ona ne yapmam gerekiyor? fena bir Mart balığı bi de bu çocuk ya.
Balık burcu erkeği neden inanmaz ve güvenmez?