Astroloji & Burçlar Burcunuzu tahmin edim mi? KTİPİYOZ Takip Et Yoda Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor 6. Hissim, iç güdülerimle tahmin edicem... Güncellemeler+1 yıl Kıçınızda kaç tel kıl var bilirim, ayağınızı denk alın Güncellemeler+1 yıl Evet daha yok mu Burcunuzu tahmin edim mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 18,9b cevap paylaştı. Tahmin edebilirsin 1 0 Yorumla
-Afroditimsi Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% Oğlak +1 yıl Astroloji kat. Sorup bileyim mi diyor tanrım 1 3 Yorumla KTİPİYOZ Balık +1 yıl Seninkini de tahmin edim mi Hayriye Yorumla -Afroditimsi Oğlak +1 yıl Çok zor olcak ya senin için Yorumla KTİPİYOZ Balık +1 yıl Evet çok zor cidden Hayriye Yorumla
Kendinegöre000 Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 99% Başak +1 yıl Başta burç işareti var ordan biliyorsun be milleti kandırma 0 8 Yorumla Kendinegöre000 Başak +1 yıl Hadi benimkini bil Yorumla KTİPİYOZ Balık +1 yıl Başak hahaha 😀 Yorumla Kendinegöre000 Başak +1 yıl Aslan bu arada. Patladın Yorumla KTİPİYOZ Balık +1 yıl Niye yanlış tarih yapıyorsun Yorumla Kendinegöre000 Başak +1 yıl İlk başta sallamıştım değişmiyormuş kaldı böyle iyi de oldu keriz avladık Yorumla KTİPİYOZ Balık +1 yıl Değişiyor yalnız kerizcim, KizlarSoruyor mesaj at. Yorumla Kendinegöre000 Başak +1 yıl Değişmiyor dediler Yorumla KTİPİYOZ Balık +1 yıl Kandırmışlar seni çıtır kütür ceylanım Yorumla
niyeburdayimkiben Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 100% Yengeç +1 yıl Aaa butun sirri bozucaksin ama 1 4 Yorumla KTİPİYOZ Balık +1 yıl Yengeç Yorumla niyeburdayimkiben Yengeç +1 yıl Saka de bana saka de Yorumla KTİPİYOZ Balık +1 yıl Yoo bilirim ben Yorumla niyeburdayimkiben Yengeç +1 yıl Helal sana Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% Yay +1 yıl Olur et 2 8 Yorumla KTİPİYOZ Balık +1 yıl Yay Yorumla Edameda06 Yay +1 yıl Ne kadar da 6 hissi kuvvetli ya Allahım yok böyle bir kahinlik :dd Uygulamadan girip tahmin et kolaysa :) Yorumla KTİPİYOZ Balık +1 yıl Yoo böyle daha kolay 😀 Yorumla Edameda06 Yay +1 yıl Puhahha tarayıcıdan herkes tahmin eder, daha doğrusu tahmin etmeye gerek yok, direkt ismin yanında görüyoruz 😂 Yorumla KTİPİYOZ Balık +1 yıl Bütün sırrı bozdun 😀 Yorumla Edameda06 Yay +1 yıl Sen bu KS halkını S*lak mı sandın 🤣 Yorumla KTİPİYOZ Balık +1 yıl Evet bildin 😀 Yorumla Edameda06 Yay +1 yıl Dkdmdndks Yorumla
Esma_salhan Takip Et Xper 4 Yaş: 22 Boğa +1 yıl Benim burcumu da tahmin et o zaman 1 4 Yorumla KTİPİYOZ Balık +1 yıl Kurban da kesilir 2 boynuzlu büyük baş Yorumla Esma_salhan Boğa +1 yıl İnşallah koç zannetmemişsindir😂😂😂😂 Yorumla KTİPİYOZ Balık +1 yıl Boğa Yorumla Esma_salhan Boğa +1 yıl Afferim lan bildin Yorumla
bibakıpcıkıcam__ Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 94% Akrep +1 yıl Et bakalım 1 2 Yorumla KTİPİYOZ Balık +1 yıl Akrap Yorumla bibakıpcıkıcam__ Akrep +1 yıl Ohaa nasıl Yorumla
Beyzak12 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 64% Oğlak +1 yıl Hadi et 1 2 Yorumla KTİPİYOZ Balık +1 yıl Oğlak Yorumla Beyzak12 Oğlak +1 yıl Nereye yazmışım bulamadım🤣🤣🤣 Yorumla
Moongirl82737374 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 92% Akrep +1 yıl Et bakalım 1 1 Yorumla KTİPİYOZ Balık +1 yıl Akrap Yorumla
Blondesmann Takip Et Master Yaş: 27 , eic 98% Aslan +1 yıl Et bakalım kenks 1 2 Yorumla KTİPİYOZ Balık +1 yıl Aslan Yorumla Blondesmann Aslan +1 yıl Yep. 😃 Bu yeteneğini değerlendir, ilerde işine yarayacak Yorumla
_vertebra1 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 77% Terazi +1 yıl buyur 1 1 Yorumla KTİPİYOZ Balık +1 yıl Terazi Yorumla
iremin_hesabı Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 92% Akrep +1 yıl Olur 1 4 Yorumla KTİPİYOZ Balık +1 yıl Akrep Yorumla iremin_hesabı Akrep +1 yıl Nasıl bildin ya 😅 Yorumla KTİPİYOZ Balık +1 yıl Biz biliriz Yorumla iremin_hesabı Akrep +1 yıl Krall Yorumla
Moledro Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 97% Yay +1 yıl Olur 1 1 Yorumla KTİPİYOZ Balık +1 yıl Yay Yorumla
BirÇilekokusu Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 98% Oğlak +1 yıl Et bakalım 1 3 Yorumla KTİPİYOZ Balık +1 yıl Oğlak Yorumla BirÇilekokusu Oğlak +1 yıl Kova djfjfg Yorumla KTİPİYOZ Balık +1 yıl Doğum tarihini niye yanlış yaptın zalımın kızı 😀 Yorumla
beyza880 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% Oğlak +1 yıl Söyle bakimmm 1 10 Yorumla KTİPİYOZ Balık +1 yıl Oğlak Yorumla beyza880 Oğlak +1 yıl Hilen ne? Yorumla KTİPİYOZ Balık +1 yıl Çıtırlardan anlarım demiştim Yorumla beyza880 Oğlak +1 yıl Bende erkekten anlarım, sende yengeç burcusun Yorumla KTİPİYOZ Balık +1 yıl Yanlış kova, pek anlamıyorsun anlaşılan Yorumla beyza880 Oğlak +1 yıl Yanlış olsa da doğru demen gerekirdi hayatım Yorumla KTİPİYOZ Balık +1 yıl Çıtırım olmadıkça yanlış doğru olmaz Yorumla beyza880 Oğlak +1 yıl Seni terk ediyorum an itibari ile Yorumla KTİPİYOZ Balık +1 yıl Beni terk eden kendini terk etmiştir yavrum Yorumla beyza880 Oğlak +1 yıl Öptüm hadi görüşürüz mdşdmdşdm Yorumla
Reisaga55 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 90% Akrep +1 yıl Olur 1 1 Yorumla KTİPİYOZ Balık +1 yıl Akrep Yorumla
AyşenurrAy Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% Yay +1 yıl Olurrr 1 1 Yorumla KTİPİYOZ Balık +1 yıl Yay Yorumla
YalvarBarışalımp Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 98% Kova +1 yıl kovayim tsk bb 1 1 Yorumla KTİPİYOZ Balık +1 yıl Leğen Yorumla
bukimyaaa Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% Kova +1 yıl Olur 1 2 Yorumla KTİPİYOZ Balık +1 yıl Kova Yorumla bukimyaaa Kova +1 yıl Doğru Yorumla
Fatmanurarı Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 93% Başak +1 yıl Olurr ett 1 2 Yorumla KTİPİYOZ Balık +1 yıl Başak Yorumla Fatmanurarı Başak +1 yıl Doğru 😌 Yorumla
Meryyc Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% Aslan +1 yıl Eveeet 1 2 Yorumla KTİPİYOZ Balık +1 yıl Aslan Yorumla Meryyc Aslan +1 yıl Helaaal Yorumla
nedenromeodeğilimben Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% Başak +1 yıl Etet 1 5 Yorumla KTİPİYOZ Balık +1 yıl Başak Yorumla nedenromeodeğilimben Başak +1 yıl Müneccim olarak işe başla Yorumla KTİPİYOZ Balık +1 yıl Senide sol... yapıcam Yorumla nedenromeodeğilimben Başak +1 yıl O ne Yorumla KTİPİYOZ Balık +1 yıl boş ver yavrum Yorumla
Titanik52 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% Yay +1 yıl Et kanka 1 2 Yorumla KTİPİYOZ Balık +1 yıl Yay Yorumla Titanik52 Yay +1 yıl Akrep kanka Yorumla
sierravista Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% Akrep +1 yıl Et bakim 1 1 Yorumla KTİPİYOZ Balık +1 yıl Akrep Yorumla
kloropIast Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% İkizler +1 yıl olur 1 2 Yorumla KTİPİYOZ Balık +1 yıl İkizler Yorumla kloropIast İkizler +1 yıl oğlak Yorumla
trust_yourself Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% Başak +1 yıl yappp 1 3 Yorumla KTİPİYOZ Balık +1 yıl Başak Yorumla trust_yourself Başak +1 yıl Hayırsen balık mısın? Yorumla KTİPİYOZ Balık +1 yıl Hayır Yorumla
BanaNeHa Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 99% Yengeç +1 yıl et çıtır ceylanım 1 1 Yorumla KTİPİYOZ Balık +1 yıl Balık, sensin çıtır ceylan Yorumla
meganie Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 88% Başak +1 yıl Ettt 1 3 Yorumla KTİPİYOZ Balık +1 yıl Başak Yorumla meganie Başak +1 yıl Oha nasil bildin harikasin ahahahahsh Yorumla KTİPİYOZ Balık +1 yıl Biz biliriz hehe 😀 Yorumla
yasinnn22 Takip Et Master Yaş: 30 Yay +1 yıl Et kanka 1 4 Yorumla KTİPİYOZ Balık +1 yıl Yay Yorumla yasinnn22 Yay +1 yıl Nereden bildin o Yorumla KTİPİYOZ Balık +1 yıl 6. His biliriz Yorumla yasinnn22 Yay +1 yıl Eyvallah, :) Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Söylee 1 3 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tabi gizliyim yanda yazmıyor di mi çakal carlos:) Yorumla KTİPİYOZ Balık +1 yıl Akrep Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aslaaan Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Gönder iç güdüleri 1 3 Yorumla KTİPİYOZ Balık +1 yıl Koç Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Cin misin Yorumla KTİPİYOZ Balık +1 yıl Yollim mi sana Yorumla
Ayça191991 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 Yay +1 yıl Evvet 1 3 Yorumla KTİPİYOZ Balık +1 yıl Yay Yorumla Ayça191991 Yay +1 yıl Zort Yorumla Ayça191991 Yay +1 yıl aslan Yorumla
Düşünceli95 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 Kova +1 yıl Et bro 1 2 Yorumla KTİPİYOZ Balık +1 yıl Kova Yorumla Düşünceli95 Kova +1 yıl Yok kanka Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Tahmin edebilirsin
Astroloji kat. Sorup bileyim mi diyor tanrım
Seninkini de tahmin edim mi Hayriye
Çok zor olcak ya senin için
Evet çok zor cidden Hayriye
Başta burç işareti var ordan biliyorsun be milleti kandırma
Hadi benimkini bil
Başak hahaha 😀
Aslan bu arada. Patladın
Niye yanlış tarih yapıyorsun
İlk başta sallamıştım değişmiyormuş kaldı böyle iyi de oldu keriz avladık
Değişiyor yalnız kerizcim, KizlarSoruyor mesaj at.
Değişmiyor dediler
Kandırmışlar seni çıtır kütür ceylanım
Aaa butun sirri bozucaksin ama
Yengeç
Saka de bana saka de
Yoo bilirim ben
Helal sana
Olur et
Yay
Ne kadar da 6 hissi kuvvetli ya Allahım yok böyle bir kahinlik :dd Uygulamadan girip tahmin et kolaysa :)
Yoo böyle daha kolay 😀
Puhahha tarayıcıdan herkes tahmin eder, daha doğrusu tahmin etmeye gerek yok, direkt ismin yanında görüyoruz 😂
Bütün sırrı bozdun 😀
Sen bu KS halkını S*lak mı sandın 🤣
Evet bildin 😀
Dkdmdndks
Benim burcumu da tahmin et o zaman
Kurban da kesilir 2 boynuzlu büyük baş
İnşallah koç zannetmemişsindir😂😂😂😂
Boğa
Afferim lan bildin
Et bakalım
Akrap
Ohaa nasıl
Hadi et
Oğlak
Nereye yazmışım bulamadım🤣🤣🤣
Et bakalım
Akrap
Et bakalım kenks
Aslan
Yep. 😃 Bu yeteneğini değerlendir, ilerde işine yarayacak
buyur
Terazi
Olur
Akrep
Nasıl bildin ya 😅
Biz biliriz
Krall
Olur
Yay
Et bakalım
Oğlak
Kova djfjfg
Doğum tarihini niye yanlış yaptın zalımın kızı 😀
Söyle bakimmm
Oğlak
Hilen ne?
Çıtırlardan anlarım demiştim
Bende erkekten anlarım, sende yengeç burcusun
Yanlış kova, pek anlamıyorsun anlaşılan
Yanlış olsa da doğru demen gerekirdi hayatım
Çıtırım olmadıkça yanlış doğru olmaz
Seni terk ediyorum an itibari ile
Beni terk eden kendini terk etmiştir yavrum
Öptüm hadi görüşürüz mdşdmdşdm
Olur
Akrep
Olurrr
Yay
kovayim tsk bb
Leğen
Olur
Kova
Doğru
Olurr ett
Başak
Doğru 😌
Eveeet
Aslan
Helaaal
Etet
Başak
Müneccim olarak işe başla
Senide sol... yapıcam
O ne
boş ver yavrum
Et kanka
Yay
Akrep kanka
Et bakim
Akrep
olur
İkizler
oğlak
yappp
Başak
Hayır
sen balık mısın?
Hayır
et çıtır ceylanım
Balık, sensin çıtır ceylan
Ettt
Başak
Oha nasil bildin harikasin ahahahahsh
Biz biliriz hehe 😀
Et kanka
Yay
Nereden bildin o
6. His biliriz
Eyvallah, :)
Söylee
Tabi gizliyim yanda yazmıyor di mi çakal carlos:)
Akrep
Aslaaan
Gönder iç güdüleri
Koç
Cin misin
Yollim mi sana
Evvet
Yay
Zort
aslan
Et bro
Kova