size nasihat bulaşmayın ritüele büyüyeacınız ne kadar ağırda olsa sabredin tutuyor bazıları ama youtube videolarındaki gibi değil çok tehlikeli bir iş gidin namaz kılın dua edin
2022 Temmuz ayında diğer sene için dileklerini gerçekleşmiş gibi yazıyorsun mesela istediğim bölümü kazandım çok mutluyum falan diye sonra onu bir yere kaldırıyorsun 2023 Temmuz ayında ise zaman kapsülünü açıyorsun ve o sene içinde neler gerçekleşmiş neler gerçekleşmemiş görmüş oluyorsun benim hepsi oluyor genelde.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
size nasihat bulaşmayın ritüele büyüyeacınız ne kadar ağırda olsa sabredin tutuyor bazıları ama youtube videolarındaki gibi değil çok tehlikeli bir iş gidin namaz kılın dua edin
Aşk karım çok seviyorum sezini ritüel yapmadım hiç fakat zaman kapsülü çok yaptım ve hepsi gerçekleşti.
Zaman kapsülü mu o nasıl oluyor
2022 Temmuz ayında diğer sene için dileklerini gerçekleşmiş gibi yazıyorsun mesela istediğim bölümü kazandım çok mutluyum falan diye sonra onu bir yere kaldırıyorsun 2023 Temmuz ayında ise zaman kapsülünü açıyorsun ve o sene içinde neler gerçekleşmiş neler gerçekleşmemiş görmüş oluyorsun benim hepsi oluyor genelde.
Mal mısınız siz ya beyninizi ekmek sırasında mı unuttunuz?
sağdan soldan aşağıdan yukarıdan donaattt :)))))
Ritüellerin Büyülerden farkı yok
Şu nazar boncuğu bile şeytan işi
Hayatınızın ya da o kişi ile aranizdakilerin daha da b@k olmasını istiyorsanız devam edin ritüel işlerine
Tecrübeli biri olarak söylüyorum
Istediğimiz her neyse onu verecek olan Allah olduğundan dolayı dua etmek çok daha mantıklıdır
Ritüeller 40 güne kadar gerçekleşiyor
Yapmayın şöyle şeyler ya…
ritüele inanıyor musun gerçekten
Şakamısın sen bunlarla niye uğraşıyorsun
Böyle pagan şeylere nasıl inanıyorsunuz ya
Ya yok sahte bunlar.
bunlar günah şeyler yapmayın etmeyin
İnanmayı böyle şeylere
🤣🤣🤣🤣 okuma olmayan büyü işleri
ne saçma saçma sorular
Hiç böyle şeylerle uğraşamam boş iş
Ritüel felan yok bunlar sacma sapan seyler