Yakın arkadaşımdı tatildeydik öpüştük hemde tatil boyunca ileriye gitmedi. Biz arkadaşız bu yanlış dedim özür diledi tekrar olmaz dedi tekrar öptü. Her seferinde karşılık verdim ama ilerisine de müsade etmedim. Tatilden döndün hiç bir şey olmamış gibi davranıyoruz ikimizde ama benim içimde depremler kopuyor. Bir iki kere nasılsın napıyorsun diye aradı bende babası hastaydı onun için bir kere aradım hepsi bu. Mesajlaşma eskiden de yoktu şimdide yok zaten fazla işinde gücünde biri. Onu ilişkiye çekmek istiyorum ama ilk adımı atmaktan korkuyorum ya o anlık bir şey olarak görüyorsa diye düşünmeden kendimi alamıyorum rezil olurum. Tekrar öpmek ister mi bilmiyorum istemesi gerekiyor ki ona bu adımı atabileyim. Lütfen akıl verin ilk kez bu duruma düştüm normalde böyle şeylere çok karşıyım ama cidden hoşlanıyorum ondan.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de bunun Yengeç versiyonuyla yaşadım benzer durumu😅😂 sen ne kadar yakın arkadaşım desen de aslında öncesinde duygu beslemiyordum desen de emin ol ki ona karşı kendine bile itiraf edemediğin hislerin varmış öncesinde. Çocuk da tatilde öpüşmeye yakınlaşmaya çalışınca senin duygular iyice tavan yapmış ve açığa çıkmış. Şu anda da kendine itiraf ediyorsun ondan hoşlandığını. Seni kırmadan yorum yapmaya çalışacağım ama bana bu çocuk sanki senin ondan hoşlandığını öncesinde anlamış da tatildeyken o da o anın akışına kapılıp seninle öpüşmüş gibi geldi. Sen de böyle düşünmüşsün zaten ve bu düşüncen de maalesef haklısın. Anlık bir şey gibi geldi yani bana da. Eğer sana aşık olsaydı kendiliğinden adım atardı. Aslanlar duygularını gizlemez
137 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum biliyorum ama ona arkadaşız bu yanlış diyen bendim. Tekrar öpmek isterse hislerimi belli etmeyi planlıyorum olmadı yokuma bakacagım
Soran+1 yılAma bacım belirli şeyler var ki of. Öpüşürkenki bakışları öncesi sonrası korumalarısaeılmakarı beraber uyumamız kollarımda ağlamaları. Bunlar olmasa bende direk bu yorumu yapacağım ama işte
Cevap sahibi+1 yılEğer böyle davranışlar yaptıysa seni tavlama numaraları yapmış ve başarılı olmuş. Senin duygular iyice açığa çıkmış. Ben de çok gördüm kollarımda ağlayıp 3 gün sonra hiçbir şey olmamış gibi beni unutup başkasına gideni. Her hareketten mânâ çıkarma yoksa çok yıpranırsın. Erkekler anlık yaşamayı seviyorlar. Bir de şu durum var, dedim ya tavlama numaraları yapmış diye, çocuk aslında senden adım da beklemiş ama sen arkadaşız deyince o da anlık öpüşmüş seninle senin duyguları da öncesinde anladığı için. Eğer o an sen ona duygularını belli etseydin belki şu an farklı olurdu. Gerçi hiçbir şey için geç değil. Şimdi de duygularını belli edebilirsin. Ama şu da var ki özellikle Aslan erkekleri geçmişteki mevzuları tekrar konuşmayı sevmezler. Bu durumları onun yüzüne vurma bence. Mesela iş yerine habersiz gidip gittiginde ona mesaj at, buralarda işim vardı gelmişken seni de göreyim dedim vs. Diye. Yani cocuk saf degil, senin duygularini zaten öncesinde anlamış ama sen arkadaşız deyince kafası karışmış onun da
Soran+1 yılSonrasında da yaptı ama mesela öpüştükden sonra uyudu benimle ya da sarıldı ya da elimi tuttu
Soran+1 yılGeçmişi konuşmak istemiyorum ki zaten tekrar buluşup öpüşmek istemesini ozaman onu durdurup duygularımı söylemeyi olmazsa yoluma bakmayı istiyorum ama işte benden hoşlanmıyorsa ve reddedilirsem büyük yıkım olur
Cevap sahibi+1 yılYavrum ben de yaşadım böyle durumları. Bak yorumda da dedim bunun Yengeç versiyonuyla yaşadım benzer durumu diye😅😂zaten ordan yola çıkarak seni uyarmaya çalışıyorum her hareketten mânâ çıkarma yoksa sonunda üzülen sen olursun diye. Benim de yakın arkadaşımdı ve abim gibi görüyodum onu ama her gördüğümde de heyecanlaniyodim seviniyodum. Kendim bile farkında degildim hoşlandığımın. Karşılıklı apartmanlarda oturuyoduk. Bunlara gittim bi gün, bu benim dudağıma yapıştı ben de karşılık verdim, sonra senin gibi dedim ben de "biz arkadaşız aramızda böyle bir sey olmamalıydı" diye. Bu bana yok ben senden cok hoslanıyorum demeler (o zaman 5 yıllık sevgilisinden yeni ayrılmıstı) Dilaradan sonra ilk kez birine aşık oldum ben deyip kollarımda ağlamalar , öpüştükten sonra cilveli bakış atmalar. Beraber sarılıp uyumamız vs. Bana yalvarıyodu resmen sevgili olalım diye. Ben kesin tavırla arkadasız dedim ama nasıl hoşlandım anlatamam, kendime bile itiraf edememisim ama hoslaniyomus ben ondan dedim sonra daha fazla duramıcam ben duygularımı belli edicem dedim, bi gün buna surpriz yapmaya gittim eve, kapı bi açıldı önde bu , arkada da bi tane kız. O an ki yıkıklığımı tahmin edemezsin.
Soran+1 yılAman tanrım çok kötü bu.
Cevap sahibi+1 yılYani o yüzden her hareketten anlam çıkarma yoksa üzülürsün. Ama bi denemek istiyorum diyosan dediğim gibi iş yerinin oraya gidip mesaj at buralardaydim seni de görmek istedim diye duygularini geç olmadan belli et yoksa erkekler geçmişe takılıp kalmazlar, anlık yaşarlar. Cocuk senin ondan hoslandigini anladigi için öpüşmüş seninle , seni iyice kendine bağlamıs. Sen duygularinin farkina varmissin ama arkadasız dedigin için de cocuk anlık vakit geçirmis seninle. Simdi duygularini belli edemezsen cocuk baskasına bile gider, üzülen sen olursun. Ben bu durumları yaşayan biri olarak sana söyleyip uyarmak istedim sadece, ben cok üzüldüm baskasının üzülmesini istemem
Soran+1 yılBen adım atamam bacım o anlık görüyorsa onun tekrar buluşmak istemesi lazım öpmek istemesi lazım ki bahsedeyim eğer başkasına gidecekse zaten bana hisleri yoktur en azından gururumu kurtarırım
Cevap sahibi+1 yılUmarım senin için en hayırlı olan neyse o olur. Bazen yaşadığımız üzüntüler de Allah tarafından korunduğumuzun işareti oluyor bunu da unutma🙏
Soran+1 yılBacım aradı az önce dişi agrıyor Muş. Hastane benim çalıştığım hastane yardım lazım mı geleyim mi dedim yok ben ben hallederim dedi. Öyle
Cevap sahibi+1 yılBak şu altta yorum yapan erkek bi arkadaşın yorumları haklı. Keşke yardım lazım mı demek yerine yanına geliyim ben de deseydin eğer gidebiliyosan tabi. Çocuk senden de adım bekliyo sanki, kız evi naz evi dedik de bu kadar naz da aşık usandırır 😂bak benim başıma gelenden örnek al. Fazla nazlanma, fırsatları değerlendirmeyi bil
Cevap sahibi+1 yılBu arada senin burcun ne Kova mısın sen
Soran+1 yılYay burcum benim
Soran+1 yılTeklif ettim daha ne yapabilirim ki değerlendirdim işte fırsatı baksana
Cevap sahibi+1 yılYay'la Aslan da iyi anlaşır he. Evli arkadasım var aslan, kocası yay
Soran+1 yılBiliyorum çok kafam karışıyor ya
Cevap sahibi+1 yılAma bak o seni aradığında aslında sana zarf atıyor, sen onun yanına gitsen vs. Daha çok hoşuna gider. Aslanlar pohpohlanmayı severler. Çok istekli gözükmüş gibi olurum diye düşünme, sen isteksiz gibi gözükürsen çocuk zaten uçar gider sen arkasından bakarsın. Asıl senin onu istediğini göstermen lazım
Soran+1 yılTamam yapacağım ama korkuyorum
Cevap sahibi+1 yılNiye korkuyon kız korkma adım atmaktan. Olursa olur , olmazsa da şansımı denedim dersin. Hiç denemeyip sonrasında keşke demekten iyidir adım atman. Sonrasında gelişmelerden beni de haberdar et ama ben de merak ettim bu aşkın gidişatını
Soran+1 yılBacım gitmeyeceğim ama bir saat sonra falan arayacağım nasıl oldun diye. Gelme dedi gerek yok dedi gidemem ki artık
Cevap sahibi+1 yılHeh evet gitmesen de ara sor, nasıl oldun de yanında olduğunu belli et. Beni de haberdar etmeyi unutma gelişmelerden inşallah hayırlısı olsun
Soran+1 yılTabiki
Soran+1 yılAz önce benden ilaç almaya geldi sonra beni gideceğim yere bıraktı falan ama asla öpmeye çalışmadı gerçi gündüz olduğu ve etrafta insanlar var ondan olabilir bilmiyorum of
Soran+1 yılHatta ordan çıkınca ilk beni o aradı ama bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılVe dişi ağrıdığı için de öpmeye çalışmamıştır. Bu çocuk sana takılmaya calısıyo sanki , senin hislerinin de farkında bence , sadece senden adım bekliyor gibi hissediyorum ama sen de biraz utanıyo gibisin. Arabadayken ne konuştunuz? Deseydin bi gün bi yerlere gidelim cafe vs. Diye
Soran+1 yılTakılmaya derken ilişki anlamında yaklaşmıyor mu? Ne konuştuk genel dişinden bahsetti ağlayacaktım falan dedi maviş derim ona genelde ya maviş aslansın sen kaplansın bu acılar sana koyarım be falan yaptım güldü sende gaz verme şimdi dedi. İnplant yaptır dedim babamı arasına enden önce o implarint yaptırma dedi falan dedi dedi. Öyle genel sonra kuaför kapalıydı eve geri bırakayım dedi yok ben kendim dönerim sen yokunu değiştirme dedim sırtımda mı taşıyorum sizaten sırtımda taşımam falan espiri yaptı kokuna vurdum öküz diye. Sonra eve yaklaştık ben burada ineyim çok girme mahalle dedim senşn şöin sorun olmazsa bırakayım kapıya galan yapınca gel bir de kahvemizi iç istersen yaptım güldü indirdi görüşürüz falan dedi yanaktan kısa öpüştük gitti. Bu kadar
Cevap sahibi+1 yılAyy aynı abim bu çocuk hahaha abim de aslan erkeği de ama siz çok kanka gibi muhabbet ediyosunuz ya ben de abimi gazlarım bazen, o da bana der sen de gaza getirme beni şimdi diye😅😂 ama aslan erkeğini böyle pohpohlaman çok iyi, aslanlar sever böyle şeyleri. Yanak yanağa öpüşürken azcık dudağın kenarına doğru kaysaydın, aslında saf degil bu cocuk her şeyin farkında var ya senin duygularini kesinlikle biliyor ama senin tavırlarına bakıyor, seni bi süzüyor. Biraz zaman geçtikten sonra da sen onu ara bi bahane bulup
Soran+1 yılGenel yay kızıyım işte bende deli bir gurur ve inat. Hep öyleyim onu hep gazlarım zaten ama aşagıya inip dişinol vermem bile bence ilgimi gösterir gibi geliyor. O aramadan arayamam ama yan yana gelince eylenceli muhabbet yaparım. Sadece öpmek istememesi yanağımdan öpmesi zoruma gitti. Oda dudağı bile değmedi yanağıma. Abine anlatsana bu durumu belki o az çok anlar
Soran+1 yılNeyime bakıyor tam olarak anlıyor işte hoşlandığımı madem
Soran+1 yılİlişki anlamında yaklaşmıyor mu bana? Tavırlarına ne açıdan bakıyor tam anlayamadım hoşlandığından emin olmak için mi garanti mi etmek istiyor
Cevap sahibi+1 yılAbim evli olduğu için aynı evde değiliz canim şu an anlatabilmem bu yüzden zor ama bak aslanlar çapkın olur, pohpohlanmayı sever, esprili ve güçlü kadınları sever. Her şeye trip atmayacaksın. Herhangi bir olumsuzlukta bile ona destek olmayı bileceksin, hemen motiveni düşürmeyeceksin. Sen zaten bu anlatmalarına göre bence gayet esprili ve ilgili bir kızsın. Onu düşündüğünü de belli ediyosun hareketlerinle. Bence çocuk senden emin olamıyor. Bi kere demişsin ya arkadaşız diye. Aslanlar netlik sever. Senden emin olamadığı için belki o da kendini geri çekiyor olabilir şimdilik. Ama bence gurur ve inat sana keşkeden başka bir şey kazandırmaz, aşkta gurur da olmaz. Sonradan pişman olmaman için senin de arada adım atıp arayıp sorman lazım, olumsuzlukta da en azindan denedim dersin. Ki belki olumsuz bi durum da olmaz, belki de sevgili olursunuz. Ama gurur ve inat yapmayı bırak bence. Tabi bu demek degil cocugun üstüne atla, kendi değerini düşürmeden arada ara sor buluşmak istedigini söyle bence
Soran+1 yılArar sorarım ama buluşmak istediğimi söyleyemem yapamam. O onun atması gereken bir adım bence. Nerden dedim o kahrolası lafı ya. Bence ilgimi belli ediyorum değer verdiğimi belli ediyorum öyle hissediyorum yani bir kız olarak daha be yapabilirim bilmiyorum. Eylenceli her şeye pozitif bakan bir insanım zaten ve yanımda evlendiğini biliyorum benim modum düşse o zaten bir şey yapar hemen.
Cevap sahibi+1 yılTamam buluşma teklifi etmesen bile arayıp sor mutlaka, aslanlar fazla başı boş bırakmaya gelmez kendini hatırlat. Yine beni haberdar et sonraki gelişmelerden
Cevap sahibi+1 yılBen de merak ettim acaba neler olucak diye😂
Soran+1 yılAkşama doğru ararım nasıl olduğunu sorarım delirmesen sonuca bağlasam keşke
Soran+1 yılÇok kafam karışık kötü hissediyorum kendimi umut var mı sence anlattıklarımda?
En İyi Cevaplar
+1 yılKaç yaşındasınız kız siz? 🤣🤣 Öpüşüyoruz ama sevigli değiliz ileri gitmedik de ne demek. Evcilik oynarken öpüşen çocuklar gibisiniz. Bu derece de ergen olmayın lütfen. Hoşlanıyorsan hoşlanıyorum dersin, cevap alamadıysan da kesersin görüşmeyi.
05 Yorumla
Soran+1 yılBen biraz geç başladım hayata belli sorunlardan diyelim öpüşmek benim için büyük bir şey. Evet komik ama öyle. Planım o ama tekrar görüşmek ister mi emin olamıyorum işte.
Oğlak+1 yılArkadaşım ne geç başlaması ne erkeni. Bu dediklerinin zamanı mı var da geç başladım diyerek fakir edebiyatı yapıyorsun. Doğru kişiyi kaç yaşında bulduysan o yaşta başlanır. Geci erkeni yoktur bunların.
Soran+1 yılOff biliyorum ama anlatmak istediğim bu duygular yeni ergen gibi davranma nedenim bu
Soran+1 yılOndan çok hoşlanıyorum ama onu bilmiyorum
Oğlak+1 yılTamam.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
+1 yılÖnce onunla bir şekilde buluşma ayarla
Orada yaklaşacak mı ve tavırları nasıl olacak onu ölç ve ona göre hareket et038 Yorumla
Soran+1 yılBen buluşma ayarlayamam o istemeli
Koç+1 yılAma belki o da senden çekiniyor. Bir şekilde tepki ölçmek lazım. Bazı arkadaşlar arasında böyle şeyler oluyor. Kimisi ilişki başlangıcı oluyor kimisi sadece merak gidermek için
Soran+1 yılİlk arayan bendim babası hastaydı merak ettim sordum sonra bir iki kere de o aradı ama buluşma yok çekiniyorum
Koç+1 yılTamam işte o da adım atmış. Bunu fırsata çevir mutlaka bir bahane bulunur buluşmak için. Tatil hakkında yorumlar yap ne güzeldi gezdik eğlendik falan de. Öpüşmek de basit bir şey değil ki. Temas sonuçta. İllaki etkileşim olmuştur
Soran+1 yılHastaydım suni teneffüs yapayım dedi iyi alıştın sende dedim alıştırmasaydın dedi. Bu konu hakkında hiö konuşmadık baska
Koç+1 yılValla eline çok fırsat geçmiş ama değerlendirememişsin 😃 niyeti var işte baksana
Soran+1 yılBeceriksizim ben of
Soran+1 yılNe demeliyim ne yapmalıyım bilmiyorum sevgilim olmasını istiyorum
Koç+1 yılAh be az mı çöp çatanlık yaptım 😃😃 onunla muhabbet aç yine. Mesela suni solunum yapim dediğinde iyi alıştın deme. Görüşemiyoruz bile nasıl yapacaksın de. Hani zarf at. O direk mevzuya girer o zaman görüşmek için
Soran+1 yılOzaman öpüşmeye istekli gözükürüm ben tekrarı olsun istemiyorum ki tekrarlamak istesin ben durdurup hislerimden bahsedetim istiyorum
Koç+1 yılİşte bunun için de bir şekilde tekrar görüşmeniz lazım. Ama o çok adım atmıyorsa sende üstüne düşme derim. Kıymete bindirme
Soran+1 yılŞimdi yine aradı dişi agrıyormuş hastaneye gidecekmiş ben de o hastanede çalışıyorum yardım lazım mi geleyim mi dedim yok be dedi. Öyle yani
Koç+1 yılGeleyim mi deme işte. Dur bekle geliyorum diyip gitmen lazım. Sıradan arkadaş bile olsa geliyorum bekle denir yahu 😃
Soran+1 yılÇok istekli olmak istemiyorum
Koç+1 yılBu istekli olmak değil ki. Soğuk durursun bu şekilde. Yakın durmuş olursun
Soran+1 yılGit diyorsun yani ya sıkarsam
Soran+1 yılBen gitmedim o hastaneden çıkınca aradı anlattı sonra işte dişinol var bende onu vereyim sana dedim gel geldi dişinolu verdim bereye sen dedi kuaföre dedim gel bırakayım dedi kuaför kapalıydı eve geri bırakayım dedi. Yok yokunu değiştirme dedim sırtımda taşımıyorum dedi. Gayet gülerek sohbet ettik gündüz olduğu için mi bilmiyorum yaklaşımı olmadı o yönden ama bakışları samimiydi işte Off delirecegim
Koç+1 yılTamam işte böyle başlamalı zaten her şey. Yavaş yavaş kademe kademe olmalı. Aniden olursa erken biter. Zamana bırak ve bu şekilde görüşmeye devam et. Sende onu ara sor. O da ilgisiz değil seni arıyor sonuçta
Soran+1 yılAma hoşlanıyor da sayılmaz degil mi adım atarsam kaybedebilirim
Koç+1 yılŞu an bence net bir şey söylemek için erken. Henüz ikiniz de hislerinizib ne olduğundan emin olmayabilirsiniz. Daha çok vakit geçirerek biraz daha işi sağlama almak lazım. İstersen yaz ordan daha rahat konuşalım
Soran+1 yılBenim hislerimin farkında olmayabilir mi anlamamış olabilir mi. ya da çekiniyor olabilir mi.
Soran+1 yılİşe gidecek ama yarın saat olsun gel bir kahve içelim deseydi keşke ama demedi
Koç+1 yılTüm ihtimaller olabilir. Şimdi daha her şey yeni geliştiği için olumsuz bir şey düşünme. Siz kaç yıllık arkadaşsınız. Önceleri görüşür müydünüz? Bende bir ara yaşamıştım da böyle bir şey arkadaşım ile
Soran+1 yıl4 yıl ama görüşmeler son bir kaç aydır var önceler telefonlaşırdık bazen. Son bir kaç aydır aniden gelir gel kapıya sohbet edelim falan. Sarılır vs va
Koç+1 yılBelkide senden hoşlanıyor. Çekinceleri olabilir. Senden emin olmak istiyor olabilir. Siz öpüşürken o olay nasıl gelişmişt?
Soran+1 yılO öptü uzanıyorduk ben bu yanlış biz arkadaşız demiştim 2. Ve 3. Öpülünce de. 4 5 de demedim ama of hepsinde deli gibi karşılık verdim sonra arkadaşız bu yanlış dedim canım gibi. Oda yanlış biliyorum vs dedi
Koç+1 yılÖpüşürken dokunma olmadı mı hiç ve o esnada sana aşkım vs gibi sözler söyledi mi?
Soran+1 yılOldu tabiki belime falan ama ileri gitmedi durdurmaya çalıştığımda korkma asla ileri gitmem zarar vermem sana dedi. Onun dışında kokun çok güzel seni öpmek istiyorum beni öper misin tarzındaydı.
Koç+1 yılİkinizin de içinde birbirinize karşı bir şeyler varmış ve hala bunu dışa vuramıyorsunuz. Öpüşürken insanlar birbirlerine her duyguyu his yoluyla verir zaten. Onun hareketlerinden ve öpme şeklinden her şeyinden az da olsa fikir edinmiş olman lazım aslında
Soran+1 yılTecrübem çok yok ve korkuyorum reddedilmekten
Soran+1 yılÖpüşürken tutku vardı gerçekten tutkusunu hissettim bakışlarını hissettim. Bazen öpüşme mesafesinde sokuklarinırken gözlerimiz birbirine dalardı.
Koç+1 yılNe olursa olsun asla korkma. İlla o olacak diye bir kanun yok.
Tutku varsa gerisi gelir. Sadece zamana bırak. Acele etme onun da üstüne gitme. Yavaş yavaş ölç tart ona göre karar ver
Soran+1 yılYok gitmiyorum zaten sevgili olalım gibi bir beyanım olmadı mesela. Akşam arayacağım nasıl olduğunu soracağım sadece aklımda gibi.
Koç+1 yılHah aynen böyle dostane sıcak davran. Senin de boş olmadığını hissettir ona
Soran+1 yılHissettiriyorum zaten ama karşılık göremezsem bende kendimi geri çekerim çünkü bir kez daha platonik bir aşka yıllarımı vermek istemiyorum.
Koç+1 yılPlatonik olmasın tabi. En kötü ihtimal sen açıl. Olmazsa direk irtibatı kes. Net ol yani işin sonunda
Soran+1 yılBunun için tekrar öpmesi lazım öperse bana karşı ne hissettiğini soracağım. Bu konudaki tek güvendiğim erkek olması ve tekrar isteyecek olması ama emin de olamiyırun
Koç+1 yılO zaman öpüşmek için istekli gibi görün. Zarf atmış ol o bahane ile görüşün en azından
- Astroloji & Burçlar konusunda 398 cevap paylaştı.
+1 yılOhoooooo , kafanıza göre takılın istediğinde seni vantuzlasın , istese daha neler neler , sonra normal hayata dönün … ne güzel memleket
01 Yorumla
Soran+1 yılBen çok da istekli değildim bu duruma ama hoşlanıyorum sadece ilk hoşlandığını söyleyen taraf olup reddedilmekte korkuyorum
+1 yılAkşam ara buluşma ayarla illa ki yakınlaşma olacak o arada hoşlandığını söyle kayıtsız kalamaz
026 Yorumla
Soran+1 yılBen mi buluşma ayarlayayım yapamam ki. Bak sabah dişi agrıyordu beni aradı benim çalıştığım iş yerine gitti geleyim mi ihtiyacın var mı dedim yok ya falan yaptı çıkışta yüne beni aradı rahatladım va dişinol var bende yine ağrımaya başlayacak gel vereyim dedim konum attım geldi verdim o ara ayak üstü sohbet ettik hiç bir şey olmamış gibi. Tekrar öpmeye de çalışmadı beni zaten. Aslansın kaplansın vs genel sohbet. Diyebilirdi bir kahve içelim gel ya da kısacık yine öpebilirdi. Bilmiyorum kafam karışık onun adım atması lazım tekrar öpmek istemesi lazım ki karşılık vereyim hislerimi söyleyeyim.
Boğa+1 yılAyak üstü olacak bir şey değil saten bu sen ara bir çay içelim mi sıkıldım falan yaz gelirse saten orada öpecektir sen gözlerine bak hep unutma
Soran+1 yılYapamam işte anlamıyorsun eldeki kız olmak istemiyorum ama o davet ederse giderim biliyorum. Akşam arayıp dilimin nasıl olduğunu soracağım tek yapabileceğim bu olur
Boğa+1 yılOndan beklersen bence o adımı atmaz
Soran+1 yılNeden atmasın ki? Daha önce de tüm öpüşmelerğ o başlattı. İstemez mi diyorsun neden bu kanıya vardın
Boğa+1 yılİsteyen şimdiye kadar istemezmiydi onun ki canım çektiğinde buluşup yapalım
Soran+1 yılHaklısın 4 gündür öpmek için herhangi bir şey yapmadı. Bir iki kez telefonda konuştuk bu gün öyle dişinol almak için geldi arabada biraz sohbet ettik işe gitti. İstemedi tekrar. Öpmedi yani
Soran+1 yılboş ver moralim bozuldu
Boğa+1 yılModelini hiç bozma kendi kaybeder kendini de kullandırma
Soran+1 yılÖyle yapacagım
Boğa+1 yılÖpmek istediğinde binbir türlü bahane üret öpmek istemediğinde yaklaşma kusura bakmasın yani
Boğa+1 yılSevgili degilsin arkadaş yanaktan öper hani hoş geldin falan gibisinden dudaktan öpen arkadaş ilk defa duydum gitsin parasıyla yapsın seni de umutlandırmasın
Soran+1 yılOndan çok hoşlanıyorum ve tekrar beni arzulamadığı istiyorum ki ona hislerimi açabileyim.
Boğa+1 yılAma sen ne istediğini bilmiyorsun
Boğa+1 yılSeni arzulamasını istiyorsan sen ilk adımı atacaksın yapmam diyorsun kadınlığını kullanacaksın
Soran+1 yılBen onunla sevgili olmak istiyorum ondan hoşlanıyorum neyi bu kadar zor i. Ama arada cinsellik olduğu için çağıran kişi adım atan kişi olmak istemiyorum.
Boğa+1 yılBuluşmada illa cinsellik yaşanacak diye bir şey yok yaşanmadan kadınlığını kullan çıldırt onu o dayanamayıp yaklaşacak o arada söyle
Soran+1 yılOnun buluşmak istemesi lazım işte
Boğa+1 yılİşte istemiyorsa buluşmak senide istemiyor demek ya sen diyorsun dişinol almaya geldi verdim gitti diyorsun sevme istese seni uzun uzun öpüp sonrada oh be hem bana hemde dişime iyi geldin demesi lazımdı
Soran+1 yılDogru ama neyse
Soran+1 yılBen ona biz arkadaşız bu yanlış dedim
Boğa+1 yılBence öyle kalın çünki o arladaşın odun
Boğa+1 yılYanlış diyorsun ama seni arzulamasını istiyorsun bence senin kafan karışık
Soran+1 yılKarışık evet
Soran+1 yılBy
Boğa+1 yılBye bye
+1 yılGöle maya calmak gibi bir şey bu ya tutarsa😃
029 Yorumla
Soran+1 yılGülme be kardeş taktik ver taktik
Boğa+1 yılTaktik felan tutmaz buna seni zaten basindan v
Basit görmüş ve görüyor ancak baska amacla cekersin onu senin icinde kiyamette kopsa bu cocuk seni sevmez..
Soran+1 yılHayır öyle degil işte bundna bu kadar eminim aklamıyorum onu gözümde bana değer verdiğini biliyorum. Sadece öpüşmedik biz gezdik eylendik yedik içtik sarılıp uyuduk yollardır arkadaştık bir erkekle en yakın temasımın bu olduğunu da biliyor
Boğa+1 yılPeki neden acilmiyor sana bunu dusunuyormusun siz bunlari yapabiliyorsaniz sevgili olmaya ne gerek var böyle düşünür arkadasiz ama sevgili gibi takiliyoruz ne gerek var sevgili olmaya denez mi adam
Soran+1 yılDiyeceği için artık müsade etmeyi planlamıyorum ya zaten buluşmak istemesini bu yüzden istiyorum istesin tekrar öpmek istesin durdurayım ve konuşayım istiyorm
Boğa+1 yılHayir yanlis dusunuyorsun bulusalim opuselim gezelim eglenelim bana baglansin acilsin yanlis kesinlikle yanlis bekle ayni seyleri yapmaya izin verme sabret bakalım ne olacak gör normalde hisleri varsa sana açılır yoksada zaten amaci bellidir gerci hislerim var deyipte amacinada ulasir o ayri
Soran+1 yılBekliyorum zaten bende gezip tozmayacağım buluşmak isterse gideceğim ama izin vermeyi planlamıyorum öpmek istediği an durdurup konuşmayı planlıyorum
Boğa+1 yılKesinlikle doğru bir karar kendini kullandirtma izin verme sen kârlı cikarsin
Soran+1 yılAma tekrar görüşmek ister mi bilmiyorum
Boğa+1 yılAslinda onun istekte bulunmasi gerek bulusalim diye kac gun gecti aradan
Soran+1 yıl4 gün.
Soran+1 yılDün araştık bir kaç dakika hastaydım suni teneffüs yapayım dedi iyi alıştın sende dedim alıştırmasaydın dedi. Hastaneye götürecekti işi uzun sürdü. Öyle işte
Boğa+1 yılCoktan aramasi gerek seni yani hicmi konusup msjlasmadiniz
Boğa+1 yılAklı şeyde bunun baska birsey bekleme maalesef
Soran+1 yılKonuştuk işte mesaj yok zaten eskiden de yoktu. Aradım ben ilk babası hastaydı basıl diye sordum sonra bir kaç saat sonra o aradı nasılım diye hastayım dedim suni teneffüs yapayım diye espiri yaptı falan o
Boğa+1 yılNeyse artik bulusup konusunca belli olur hersey ama ben hislerime guveniyorum amac farkli
Soran+1 yılAradı şimdi dişi agrıyormus ben o hastanede çalışıyorum yardım lazım mı dedim yok be dedi.
Boğa+1 yılİyi agrayan dişimi gel cek dememiş 😃
Soran+1 yılEbenin çalıştığım hastaneye gidecek kardeş. Geleyim mi dedim
Boğa+1 yılCok anlamadim ama neyse ebenin ne ya😃
Soran+1 yılGideceği yer benim çalıştığım yer
Boğa+1 yılİyi iste o sana demis ya teneffüs yapayim sende ona geleyimde ben cekeyim disini deseydin dedim de niye gelmeni istemedi ki
Soran+1 yılBende bunu düşündüm işte
Boğa+1 yılTamam anladim ☺️
Soran+1 yılAradı çıkınca hastaneden anlattı iğne yapmışlar rahatlamış falan dedim bende dişinol var gel vereyim onu sana tekrar agrırsa yaparsın falan. Geldi verdim sen nereye dedi kuaföre dedim atla bırakayım dedi atladım neyse işte sohbet falan ettik çok kötüydüm dedi aslansın sana bu acı sana vız gelir galan yaptım sende gaz verme şimdi dedi. Kuaför kapalıydı geri eve bırakayım dedi yok dedim ben giderim sırtımda taşımıyorum bekle dedi. Bıraktı eve kadar problem olmazsa bırakayım dedi gel bir de kahve iç bizde dedim tamam tamam dedi indirdi. Görüşürüz falan. Ama o şekilde bir yakınlaşmaya çalışma durumunolmadı belki ortamdan kaynaklı bilmiyorum hava aydınlık insanlar var vs. Zaten orada da insanlar varken yakınlaşmamıştı hiç bana
Boğa+1 yılAslinda yakinlasirdi belkide dişinden sebep yakinlasmak istemedi arabadasiniz sonucta istedigi yere giderdiniz
Soran+1 yılİşe gidecek buradan
Soran+1 yılDişine iğne yapılmıştı agrısı geçmişti
Boğa+1 yılSanki sende uzak durmak ister gibi yani anlattiklarina gore senin yonlendirmwnle berabersiniz gibi
+1 yılbende aslan burcuyum kendimden biliyorum cinselliğe düşkünüz. merak etme gerisi gelir
012 Yorumla
Soran+1 yılGerisini istemiyorum ben kalbini istiyorum işte. Cinsellikle bir erkeği elimde tutamam ki zaten öpüşmeden ileriye hiç gitmedim oda bunu biliyor çok takın arkadaşım yıllardır
Aslan+1 yılhımm bence biraz romantizm anları yaşayarak sohbet etmeniz lazım. sahilde gün batımını izleyerek vb. kalbin gizli odalarına daha derine inmek için ortamında güzel olması lazım. O aslan peki sen hangi burçtun?
Soran+1 yılYay. Zaten bunları yaptık tatil boyunca güldük eylendik tüm delilikleri yaptık dans ettik şarkı söyledik sarılıp uyuduk ama işte hala bir şey yok
Aslan+1 yılO hala bir şey yok dediğin şeylerin ortaya çıkması yani aslanın senin deli divanen olması uzun sürebilir.. Aslanın kalbini kazanmak dünyada bir hazine bulmaya benzer.. iyi yönleriyle çok sevecen, cömert, komik, tutkulu, başarılı, fedakar olan aslanın kalbine giren bir daha ordan kolay kolay çıkamaz iyi düşünmüş olduğunu farzediyorum bunu özgür yay kızı :D
Soran+1 yılOna ilk açılan ben olacagım çok korkuyorum reddedilmekten
Soran+1 yılDün araştık işte ilk ben aradım babasının sordum. Sonra o aradı ben hastaydım suni teneffüs yapayım dedi iyi alıştın sende dedim alıştırmasaydın dedi öyle işte
Aslan+1 yılZaten öyle olacak yay kızı.. Biz aslanların ruhunda gururun, yüceliğin , biricikliğin kralı yatar. Onun sana gelip ilk adımı atmasını istiyorsan onun her daim gururunu okşayıp onu yüceltici davranışlarda bulunman lazım. Acayip hoşuna gider
Soran+1 yılSen aslansın ya hiç bir şey hissetmeden biri ile öpüşür müydün KİT stile o davet etti beni
Soran+1 yılBen ona karşı hep öyleyim zaten aslansın sen yaparsın sen bunu sen yapamazsan kimse yapamaz vs vs
Aslan+1 yılsuni teneffüs xd. hahaha.. alemsiniz ya burdan bakınca kalp masajı yakın gibi görünüyor :D
Aslan+1 yılBenim hiçbir şey hissetmemem çok nadir görülür. Doğuştan sevgi dolu olduğum için öpüşmek benim için bir sevgi gösterisi belirtisidir. Bir şeyler hissettiririm ve hissederim her zaman bunun sonucundada öpüşürüm.
Soran+1 yılMesaj
+1 yılbiraz ileriye gidip ama bi tık kendine çekebilirsin
03 Yorumla
Soran+1 yılNe
Soran+1 yılKaybol
Koç+1 yılne ters yapıyorsun ne dedim ben ya
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendini kullandırtmış gibi olmuşsun biraz ya
00 YorumlaYeniden buluşma ayarlamalısın buradan ilerlemelisin bu bir günlük olmalı her şeyi konuşmalısın taktik veririm ama buraya yazılmaz
07 Yorumla
Soran+1 yılTekrar görülmek istemedi ki
Soran+1 yılİstemeye de bilir
Soran+1 yılÖzelden yazmam hiç bir erkeğe
f*ck badi yolunuz hayırlı olsun kardeşim
01 Yorumla
Soran+1 yılAsla öyle bir şey olmaz ya ilişkiye dönecek ya bitecek öyle bir kız degilim ben lütfen kötü hissettirme keza ben zaten kendimi yeterince yargılıyorum
- Astroloji & Burçlar konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılAslanla her şey yapılır ama ciddi olunmaz zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılO isterse gelir ama kendini teslim etme
04 Yorumla
Soran+1 yılAsla bunu o da biliyor bana yaşananlardan sonra bile hayatımda gördüğü en masum kız olduğumu söyledi
Cevap sahibi+1 yılOzaman zamana bırak oldugun gibi davranmaya devam et
Soran+1 yılZamana bırakıp öpüşmeye devam edemem kendimden utanıyorum
Cevap sahibi+1 yılÖpüşme zaten adını koymadan
Gizli Üye(25-29)+1 yılöpüşün sevişin aranızda sevgi ve hoşlantı varsa
010 Yorumla
Soran+1 yılBende Çar onda var mı emin olamıyorum
Cevap sahibi+1 yılsor öğren ondada aynı duygular varsa aşkı mutluluğu ertelemeyin biran evvel kavuşun
Soran+1 yılBunun için tekrar buluşmak istemesi gerekiyor
Cevap sahibi+1 yılhaklısın sen mesaj at o kendinde cesaret bulunca mutlaka buluşmak ister
Soran+1 yılAsla atmam gururum bende kalsın zaten buluşunca da öpüşmeye izin vermeden sorup ona göre ya başlayıp ya bitirecegim
Cevap sahibi+1 yıltamam öyle yap seni sevmiyor hoşlanmıyorsa boşyere öpüsme herseyi bitir
Soran+1 yılKesinlikle aynaya bakamıyorum resmen o günden beri
Cevap sahibi+1 yılçık o psikolojiden o gün çok kötü şey yasanmadı aynaya bakman gerek kendine haksızlık etme
Soran+1 yılSevgilim değildi
Cevap sahibi+1 yıl
evet arkadaşındı
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgili olmadan yasamak istiyo
014 Yorumla
Soran+1 yılBuna izin vermem ama tekrar görüşme olmadı olur mu bilmiyorum o adım atmadan atamam
Cevap sahibi+1 yılSana bagli hersey
Soran+1 yılO görüşmek istemeden görülmek istersem peşinde koşan kız olurum
Cevap sahibi+1 yılDaha once yasadinmi bisey
Soran+1 yılHayır ilkti. Yani bu zamana kadar onun kadar kimse ile ileri gitmedim oda bunu çok iyi biliyor
Cevap sahibi+1 yılOpusmeden ileri ne oldu ki
Soran+1 yılBoynumu öptü o
Cevap sahibi+1 yılBaska
Soran+1 yılOkadar beyinsiz
Soran+1 yılSagol ama müsade etmem sen rahat ol seni mal
Soran+1 yılHoşlanıyorum diyorum kardeş sıradan biri ile öpüşmedim ben aylardır hoşlandığım adamla öpüştüm. Sen yollunun anlamını öğren ya da sus.
Cevap sahibi+1 yılOylesin 😂
Soran+1 yılAnan da öyle kız kardeşlerin de öpülerek olunuyorsa. İstedigini alamadın ya be iğrenç herifsin komik acıdım sana
Soran+1 yılOk ezik cahil ok ilk okul mezunu ok
+1 yılEski sevgilim aslandi
03 Yorumla
Koç+1 yılBiz de zaten öyle öpüşerek sevgili olmuştuk
Soran+1 yılAma biz olamadık günkü ben bir mal olarak ona biz arkadaşız bu dogru degil dedim. Hemde defalarca kez
Soran+1 yılAttım
+1 yılkullanır atar
03 Yorumla
Soran+1 yılBunu nereden anladın peki
Boğa+1 yılbende bir erkegim anlarım
Soran+1 yılAma tüm ayrıntıları bilmiyorsun ki? Geçmişte uzun süreli arkadaşlığımızı ya da bana sarılmasını ya da bir ton olumlu şey varken bir ton da olumsuz şey var haklısın.
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden ileri gitmedi
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne