Astroloji & Burçlar Doğduğunuz aya göre siz benim için neysiniz? Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 56 Yapay Zekaya Sor Doğduğunuz aya göre, görseldeki yazılanlardan hangisisiniz bana göre? 😛#EdamedaAstroloji ❥︎𝓔𝓭𝓪𝓶𝓮𝓭𝓪❥︎ Doğduğunuz aya göre siz benim için neysiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı. Tatlıymışım :D 1 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% Aslan +1 yıl Yiaa 🤭 2 Ağustos da Doğdum ben o zaman Yakışıklı mıyım Tamam Bende gördüğüm Sen Maşallah Çok Güzelsin Kalbin güzel çünkü 😊 💕 @Edameda06 1 1 Yorumla Edameda06 Yay +1 yıl Teşekkür ederimm 🥰 Yorumla
İnselcilişki Takip Et Xper 5 Yaş: 39 , eic 72% Akrep +1 yıl Ben Şubat , Nisan Haziran, Ağustos , aralık , eylül , ekim Oldumu 😍 1 1 Yorumla İnselcilişki Akrep +1 yıl Olmadı mı 🤗 Yorumla
Teόmάń Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% Kova +1 yıl Herşeyim diyor. Her şey olacak ama o ayrı yazılır. d 1 0 Yorumla
Gxzcbz Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 92% Boğa +1 yıl Yakışıklıymışim ama ben inanmiyorum kendimi tipsiz göruyorum 1 0 Yorumla
Enacimbisakin Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% Koç +1 yıl Yaa tatlın mıyım gerçekten? 🤭🦋 3 4 Yorumla Edameda06 Yay +1 yıl Evet 🤣 Yorumla Enacimbisakin Koç +1 yıl Ah kalbimm 🤭🦋 Yorumla Edameda06 Yay +1 yıl ☺️💖 Yorumla devletbaba34 Oğlak +1 yıl aşırı fazla hemde... Yorumla
karsiyakaliali Takip Et Master Yaş: 61 Oğlak +1 yıl Ocak ayında doğdum. Hiç şımarık biri değilim. 1 0 Yorumla
greenmilitary Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% Boğa +1 yıl Tatlın mışım öyle yazıyor 😅 2 2 Yorumla Edameda06 Yay +1 yıl Doğru söylemiş 😄😄 Yorumla greenmilitary Boğa +1 yıl ☺️🖤 Yorumla
Abdurrahman00t Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% Yengeç +1 yıl Sensin kötü 🤨 1 1 Yorumla Edameda06 Yay +1 yıl 😄😄 Yorumla
HissizProfil Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% Oğlak +1 yıl Astrolojiye de mi el attın 🤭 1 3 Yorumla Edameda06 Yay +1 yıl Evet 😬 Yorumla HissizProfil Oğlak +1 yıl Sakın burçlara iniyorum felan deme lütfen 🤭 Yorumla Edameda06 Yay +1 yıl Pufff Yorumla
Cassie_Robichaud Takip Et Master Yaş: 39 , eic 99% Aslan +1 yıl Güzelim.. evet bunu biliyordum😄 1 2 Yorumla Edameda06 Yay +1 yıl 😄🥰😍 Yorumla Cassie_Robichaud Aslan +1 yıl 🥰🎈 Yorumla
Edaaa97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% İkizler +1 yıl Ay herşeyinmişim öyle mi gı 😅🥳 1 1 Yorumla Edameda06 Yay +1 yıl Doğrudur 🤣😄 Yorumla
u Alfoo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% Oğlak +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 464 cevap paylaştı. Aralık nfkgkgk 2 0 Yorumla
AskeriiMühendiss Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% Boğa +1 yıl Gıcıksın diyor dogru olabilir 1 0 Yorumla
İk4126 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 88% Başak +1 yıl Ağustos yakısıklımıyım bilmem ama güzelim😂😂 1 0 Yorumla
idrisgenc Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 85% Oğlak +1 yıl Ocak şimarık ben şimarık degilimki 1 0 Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% Başak +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 361 cevap paylaştı. Beni seviyormuşsun. 1 0 Yorumla
CounterOffensive111 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% Aslan +1 yıl Yakışıklıymışım. :D Teşekkür ederim. 1 0 Yorumla
arayyli_joseph Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 77% İkizler +1 yıl 7 Haziran seninim hadi bul beni hahahah 😅 1 0 Yorumla
seymabasu1 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 98% Oğlak +1 yıl Şımarıkmış asla 😅 2 4 Yorumla Edameda06 Yay +1 yıl Asla gerçekten 😄 Yorumla seymabasu1 Oğlak +1 yıl Yani bilirsin kuzum 😂🌺 Yorumla Edameda06 Yay +1 yıl Evettt 🥰 Yorumla seymabasu1 Oğlak +1 yıl 😘 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 Oğlak +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 3b cevap paylaştı. Nisan : Tatlısın 1 0 Yorumla
michael_k Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% Oğlak +1 yıl Keşke çıksak... (Valla bak doğru 🤭) 0 0 Yorumla
ángelsinalasyocéano Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% Kova +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 341 cevap paylaştı. Herşeyim 1 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% İkizler +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 518 cevap paylaştı. Tatlo 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
Tatlıymışım :D
Yiaa 🤭 2 Ağustos da Doğdum ben o zaman Yakışıklı mıyım Tamam Bende gördüğüm Sen Maşallah Çok Güzelsin Kalbin güzel çünkü 😊 💕 @Edameda06
Teşekkür ederimm 🥰
Ben
Şubat , Nisan Haziran, Ağustos , aralık , eylül , ekim
Oldumu 😍
Olmadı mı 🤗
Herşeyim diyor. Her şey olacak ama o ayrı yazılır. d
Yakışıklıymışim ama ben inanmiyorum kendimi tipsiz göruyorum
Yaa tatlın mıyım gerçekten? 🤭🦋
Evet 🤣
Ah kalbimm 🤭🦋
☺️💖
aşırı fazla hemde...
Ocak ayında doğdum. Hiç şımarık biri değilim.
Tatlın mışım öyle yazıyor 😅
Doğru söylemiş 😄😄
☺️🖤
Sensin kötü 🤨
😄😄
Astrolojiye de mi el attın 🤭
Evet 😬
Sakın burçlara iniyorum felan deme lütfen 🤭
Pufff
Güzelim.. evet bunu biliyordum😄
😄🥰😍
🥰🎈