Rüya yorumlayabilecek var mı?

Tanımadığım bir evde bir adamın dizlerinin arasknda göğsüne yaslanmış oturuyorum bir şey izliyoruz, ama bu adamı göremiyorum kafamı çevirdiğimde ilk kez aynada göründüğünü fark ediyorum, çok mutlu oldum, çirkin bir adamdı sivri burnu çarpık bir gülüşü net göz ve kaşları vardı koyu renk gözleri sanırsam elaydı uzunca inceledim. Yine de bu adama sevgi duyduğumu hissettim elleriyle elimi tutuyordu, aynadan bakarak ellerimi elleriyle kıyasladım, onunla konuşuyordum ama onu gördüğümü bilmemesi gerektiğini biliyordum, birden saklanmamı istedi, bulunduğum yer çok güzeldi, ev ortamı fakat içerde ağaçlar çok güzel bir gökyüzü bembeyaz uçuşan perdeler vardı, yani oraya ait değildim başkasının beni görmemesi gerekiyordu, saklandım başka bir adamla yine ikisini de göremiyordum konuştuklarını fısır fısır duyuyordum kafamı kaldırınca üstümdeki ağaçta kapkara bir böcek gördüm elim kadar falan çekildim 3 tanesinin sırayla yapraklara dizili tam üstümde durduğunu gördüm, evden çıktım, etrafım kalabalıktı hissediyordum ama kimseyi göremiyordum, birden tonlarca insan görünür oldu biri tam önümde yüzüme bakıyordu, ilk başta bahsettiğim adam seslendi arkamdan, sana çıkma demiştim gitmek zorundasın dedi, kaçtım. Annemin yanındaydım, bireylerden kaçıyorduk, yarı harabe bir markete girdik hala satış vardı. Annem marketin en arkasındayken etrafa bakmak için kapıya gittim Bi kadınla göz göze geldim. Gözümü çekemedim üstüme yürümeye başladı rahatsız edici şekilde gülümseyerek birden sırtındaydım, kontrol bende değildi, etrafta ruh gibi geziyordum anneme bağırmaya başladım ama beni adls göremiyordu, her yerimin acıdığını küçük iğneler battığını hissediyordum, Bi şekilde ordan indim annemi geride bırakıp kaçtım kendimi bir grupla birlikte buldum, bir yere gidiyorduk arabayla önümüze hamile bir kadın çıktı etrafındakiler ağlıyordu, durun dedim ama durmadılar, zorla durdurup indim arabadan koşarak yanlarına gittim, birden ağlama sesleri kesildi, kadın aynı marketteki kadın gibi gözümün içine bakmaya başladı kafamı çeviremedim, biri beni dürttü kaç dedi benimle birlikte o arabadaki herkes koşmaya başladı, arabanın geri çıkabileceği bir yol değildi pesimden gelen biri vardı önce takip edildiğimi sandım , ortayaşlı bir kadın elime bir bisiklet verip benim hatamdı dedi, geri döndü bisikletle kaçtım o hamile sarışın yaşlı kadından kaçıyordum, ve ilk baştaki göremediğim adamı, geldiğim gruptaki insanları arıyordum. Bir grup gördüm yanlarına gittim gidebileceğim tek yer orasıydı, saklanın dedim, ama beni ciddiye almadılar, genç bir çocuk üstüme saldırdı, yanımdaki demir çubukla kafasına vurdum kulağından ve yanağından kan akmaya başladı, herkes bağırıyordu birden o sarışın kadın bir otobüs dolusu insanla önümüzden geçti saklandım, diğerlerine de sakın gözüne bakmayın bırakın gitsin dedim, ama baktılar yardım istediler, çığlıklar duyunca bir binaya girdim çok büyüktü, üst katlara çıktım bir odaya girdiğimde tek başına genç bir çocuk gördüm, olanları anlattım,

Güncellemeler
+1 yıl
Devamı yorumda
Rüya yorumlayabilecek var mı?