Boğa burçları yemek yemeyi çok seviyor ağızları hiç boş durmuyor bunların,😀 peki yemeğini gizlice yesek ne yaparlar?

🐂🐃
Boğa burçları yemek yemeyi çok seviyor ağızları hiç boş durmuyor bunların,😀 peki yemeğini gizlice yesek ne yaparlar?

🐂🐃
Benim yükselenim boğa , paylaşırım sevdiğim biriyle sorun değil ama yemek yerken rahatsız edilmem bir ejderhanın inine girmekle eş değer tepkiye maruz kalmaya sebebiyet verebilir
Boğa burcuyum ama yemeğimi hep paylaşırım. 😃 Fazlasına göz dikemez kimse o kadar. İzinsiz dolaptaki malzemelerime dokunulmasını sevmem zaten. 😃
Kıyameti koparırım
Sevdiğin kişi yese yine koparır mısın?
Off evet ya yemek konusunca çok cimrileşiyorum kırdığım kişilerde oluyor
Bunu yazarken bile yiyorsun dimi😀
Bunu yazmadan önce yemiştim 😂
😂😂
Cevap
10Cevap
İnatçı olabilir
Bu boğa burcu kadar kiyafetsiz karaktersiz bir burç daha görmedim yeminlen. Öküz diye değiştirseler daha iyi olacak.
Nedenki
Trip desen var. İnat desen var. Kindar desen Allahına kadar. Anlayışsız hödük bir burç. Bencil desen değil, ama kendince birşeye takıldımıydı... anam anam muhattap bile olunmuyor.
Çok doğru özetledin var bunlar valla, ama bencillikte var sanki biraz.😀
Aslında hepsini toplayıp sınırdışı etmek lazım, gerçekten gereksizler. Hatta Boğa burcuna denk gelmesin özel çiftleşme takvimi yapılsın. Varsa kalan boğa burcu erkek kısırlaştırılıp öküz yapılsın. Kadınlarına evlilik yasağı getirilsin.
Kurban bayramı geliyor hepsi kesilsin😂😂
Aynen kesilsin
Boğa burcu kadını zaten terso bir burç olduğu için ana avrat düz gider gece de yatağına almaz 😃
Boğa burcu olarak yemeğimi paylaşmayı sevmem ama biri elimdeki yemeğe göz dikse boğazımdan geçmez ve paylaşırım 😃
Yükselenim boğa ve tabağımdan bi' çatal alınınca hemen o yemekten soğuyorum.
Tabii bu kedim için geçerli değil 🥰
Ben boğa burcuyum ve aynen resimdeki durum olur 😁🤣🤣
Pençelerini çıkarır şahit oldum.
boğa burcu değilim ama bende böyleyim dklfmgd :D
Yengeç burcu musun
hayır ikizlerim
zaten burcmun sembolü yanımda yer alıyor
Uygulama göstermiyor evet ikizler burcuda seviyor yemeyi, ama yükselen burcun boğa olabilir belki.
hayır yükselen burcum kovaydı
boğayla alakam yok ama bende yemeği çok severim
Gördüğü an uyuyor olsan bile canını okur hani onaylandı denendi
Bende boğa burcuyum gercektende yemek benim icin herşeydir insanlardan vazgeçerim ama yemeklerden asla 😌😌😌
Boğa burcuyum aklını alırım😂
Önce sever sonra döver
Bence net kavga çıkar msldmsldls
Boğalar bu kadar sever miymiş yemeğini 😄
Yenisini alırızz 🤷♂️
Onu da yerim
Döver
Küser.
Bıçak atar
Ağlar.
Bizide yer
Boğa burcuyum lfleldkdldl