Astroloji & Burçlar Burcunuz bir tatlı olsaydı hangi tatlı olurdu? Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 61 Yapay Zekaya Sor Sahip olduğunuz burç bir tatlı olsaydı hangi tatlı olurdu?Benimki, waffle olurdu. Renkli ve her lezzetten var 🤣🍰🧁🍧🍨🍩🎂🍫#Edamedaburç ❥︎ℰ𝒹𝒶𝓂ℯ𝒹𝒶❥︎ Güncellemeler+1 yıl Güncelleme Burcunuz bir tatlı olsaydı hangi tatlı olurdu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı. Triliçe olurdu 1 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% Yengeç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 799 cevap paylaştı. #selamgençlik 🍀🍀Her zamankinden : Yerfıstığı ve portakal kabuğu karışımlı bitter çikolata soslu pasta..♌♌#tubasueda 🍀🍀 1 0 Yorumla
Dördüncümurat4 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% İkizler +1 yıl trilice olurdu tabiki 😋 böyle bol sütlü kafif yanmış 😧😯😋 1 0 Yorumla
_boogeyman__ Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 100% Başak +1 yıl Baklava. Sade görünür ama yıllarca her milletten insanın beğenisini kazanmış yıllara meydan okumuş kalitesinden taviz vermemiş olurdu 1 0 Yorumla
ZEYNEPPZM Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% İkizler +1 yıl kesinlikle benimki de waffle olurdu kesinlikle, net yani. :D 1 0 Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% Boğa +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 747 cevap paylaştı. Magnolya olmak istiyorum burcuna uyduğunu sanmam 😂 1 0 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% Yay +1 yıl limonlu cheesecake. ekşi ve tatlının muhteşem uyumu. her katında farklı tat 1 0 Yorumla
biryıkıkinsan Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% İkizler +1 yıl En havalı tatlı hangisi kslaşaşşaşasan sebastian olurdu 🤪 1 0 Yorumla
яüүαмsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 97% Yay +1 yıl Yayyyy benimkide seninkinden olsun hsjsj 1 1 Yorumla Edameda06 Yay +1 yıl İşte benim de yay olduğu için waffle 🤩 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 Oğlak +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 3b cevap paylaştı. Koç/ künefe 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Triliçe olurdu
#selamgençlik 🍀🍀
Her zamankinden : Yerfıstığı ve portakal kabuğu karışımlı bitter çikolata soslu pasta..♌♌
#tubasueda 🍀🍀
Baklava. Sade görünür ama yıllarca her milletten insanın beğenisini kazanmış yıllara meydan okumuş kalitesinden taviz vermemiş olurdu
kesinlikle benimki de waffle olurdu kesinlikle, net yani. :D
Magnolya olmak istiyorum burcuna uyduğunu sanmam 😂
limonlu cheesecake.
ekşi ve tatlının muhteşem uyumu. her katında farklı tat
En havalı tatlı hangisi kslaşaşşaşa
san sebastian olurdu 🤪
Yayyyy benimkide seninkinden olsun hsjsj
İşte benim de yay olduğu için waffle 🤩
Trileçe olsa da gömsek..
Baklava jshsjs soğuk yenir
Meyveli dondurma olurdu 😁
baklava en pahalı tatlı