Selamm 🥳🥳.
Hayatına giren en son sevgilin veya eski sevgilinin burcu neydi, onu karakter olarak tarif edebilir misin?

Selamm 🥳🥳.
Hayatına giren en son sevgilin veya eski sevgilinin burcu neydi, onu karakter olarak tarif edebilir misin?

Bu siteden tanıştım sevgili olmadık ama ayın 18'inde sevgili olacaktık maalesef beni terk etti ikizler burcuydu bilinçli güzel alımlı akıllı zeki kalbi temiz birisiydi benim doğruları söylediğim konularda yalan söylediğimi düşünüp benden uzaklaştı ve soğudu gerçekten bu duruma çok üzülüyorum e ne yapacağımı bilemiyorum İlk defa bu kadar çaresiz kaldım
Keşke dalga geçmeseydin Ben onu gerçekten çok seviyorum ve sevdim çok tatlı çok sempatik biri inşallah bana geri döner
İkizlerdi. Bir günü bir gününe tutmayan, kararsız, kendi kendine triplere giren seksüel bir tipti.
Ondan önceki de yengeçti. O da seksüel, çapkın ve sadakatsizdi.
Geçenlerde de bir Başak erkeğiyle tanıştım, sevgili olmadık ama o da çok alıngandı
Yaydı o da.
Karakter olarak benim gibi değilmiş ama onladım. (Ben de yay burcuyum)
Onun karakterini tarif etmeye buradaki yazı karakterleri yetmez :) ironik...
Cevap
4Cevap
Başak burcuydu ne istediğini bilmeyen, kararsız, nankörün tekiydi sen çok daha iyi biliyosun bebek 😂
Kızım sen beni dinlememişsin demek ki bin defa söyledim bunu sana ajdhcbv
Eski sevgiliyi sormuşsun ya manyak karı skxkcm
Koçtu sabit fikirli ve ne istediğini bilen biriydi. Ama bildiğini sandığı şeyleri insanı insan yapan şeylere tercih etti.
Elbette bahsedeyim o zamanlar burc muhabbeti pek populer degildi ben de pek inanmiyordum zaten neyse kendisi pozitif duygusal romantik ve oldukca mutevazi biriydi bir suru iliskim oldu fakat o aklimda kalan tek mukemmel iliskimdi
Şu anda sevgilim var kendisi oğlak burcu inatçıdır ve haksız olduğunu pek kabul etmez
Sevgilim olmadı jshs ama son flörtümün burcu boğaydı
Edemem kendinden bahsedilmesini sevmezdi 😂
Yay burcu idi.
Hayalet burcu
Yurma yüzüme🥺
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?