Astroloji & Burçlar Yükselen burç hakkında? GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 51 Yapay Zekaya Sor Arkadaslar SEA Uganda’lı sevdiceğimle bugün görüntülü konuşurken ( o kamera açmadı makyajı yokmuş ) yükselen burcumu sordu. Bende senden başkasına yükselmiyorum bebeYim dedim diye beni engelledi. Ben mı yanlış yaptım yoksa manita mı yanlış anladı 🥺 Yükselen burç hakkında? Cevapla Makyaj Soruları Sevgi Soruları Kamera Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Hayatİstanbul77 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% Boğa +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 947 cevap paylaştı. Zaten seni engelleyesi varmış, makyaj yapma gereği dahi duymamış belkide makyajı bile vardı. Bir koşu bak makyaj var mı yok mu? Ona göre sana söyleyeceğim cevabi😏 0 0 Yorumla
Şişkoletta Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% Terazi +1 yıl İletişim eksikliği :/ senin dilini bilmediği için tecrübesiz de olabilir. Ben teşhisi koydum tecrübe eksikliği 😏Suç sende değil onda 🙄 0 7 Yorumla GOKHANoturumactı Yay +1 yıl Kızlar bir adım öne etıketıne ıyıydı orada dıkkatım dağıldı 🥺 Yorumla Şişkoletta Terazi +1 yıl Elim değiyor ya Yorumla GOKHANoturumactı Yay +1 yıl Nasıl ya , ben nasıl yapıldıgını bilmıyorum ufaklık. Yorumla Şişkoletta Terazi +1 yıl Yazarken kenarda duruyor elim hep oraya gidiyor Yorumla GOKHANoturumactı Yay +1 yıl Ayrıca neden kızlar bir adım öne , anlamı ne? Yorumla Şişkoletta Terazi +1 yıl Bas üstün oku ne uğraştırıyon beni yorgunum 😡 Yorumla GOKHANoturumactı Yay +1 yıl Tamam ufaklık sakin ol 🧐 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 18,9b cevap paylaştı. Normal bir durum 0 0 Yorumla
efulimmm88 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% Boğa +1 yıl Tüm sıkıntı ona bebeYim dediğin için oldu 😂 Baby deseydin sorun olmazdı 😂Belkide tek olmak istemedi birtane daha ugandalı istedi 😂 1 1 Yorumla GOKHANoturumactı Yay +1 yıl bebeYim demeyecem ne diyecem , aşkoş, bebeYim ve biriciğim favrorim 😂 Yorumla
Alaçatı_mavisi Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% Terazi +1 yıl Engellemesi hoş olmamış ugandalı ya iltifatı anlamamîş olabilir atla arabaya gönlûnu almaya git bence buna dayanamaz asjsjs 0 4 Yorumla GOKHANoturumactı Yay +1 yıl Arabayla gıdersem benın gönlüm hiç dayanmaz 🥺 Alaçatı_mavisi Terazi +1 yıl Yazarken benimde dayanmamişti ama dedim ki ferhat dağları deliyorsa neden sen dahasını yapıp arabayla gitmeyesin asjsjsjs GOKHANoturumactı Yay +1 yıl Ferhat doğa katilidir , doğaya bu sekılde zarar vermesı kabul edilemez 🥺 Tek işi klavyede duyar kasan vasıfsız ınsan taklidi yaptım 😂 Alaçatı_mavisi Terazi +1 yıl Asjdjs sahsen ikna oldum daha iyi savunulamazdı
_eოeralԃ_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% Yay +1 yıl bebeyim yerine başka bir şey demeliydin olmamış no no sjsj 0 4 Yorumla GOKHANoturumactı Yay +1 yıl Aşkilotam ve biriciğim mi desem acaba 🧐 Yorumla _eოeralԃ_ Yay +1 yıl aşkilotam de 😂😂 Yorumla GOKHANoturumactı Yay +1 yıl Offf kesin düşer ya hemen nazlı yarime mesaj atayım 😂 Yorumla _eოeralԃ_ Yay +1 yıl 😂😂 Yorumla
54srp Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% Aslan +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 346 cevap paylaştı. Çok yükseklerden uçmuşun😬Sevgilinde demek ki alçaklardan uçanı seviyor 🤦♀️ 0 2 Yorumla GOKHANoturumactı Yay +1 yıl O zaman o’na ‘zirve tek kişiliktir aşkilotam ‘ yazayım 😏 Yorumla 54srp Aslan +1 yıl Aynen öyle yaz😬 Yorumla
gencoyn-135 Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% Kova +1 yıl Bence manit yanlış anladı, olmamış engel atması. Benzer durumu bende yaşadım bugün 😂 son soruma gelirsen sevinirim. 0 0 Yorumla
Abdurrahman00t Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% Yengeç +1 yıl Bence ikinizde birbirinizi yanlış anladınız 😂 0 5 Yorumla GOKHANoturumactı Yay +1 yıl Ugandalı ile sevgılı olmam başlı basına yanlış bence 😂 Yorumla Abdurrahman00t Yengeç +1 yıl Aynı dili konuştuğunuza emin misiniz? 😂 Yorumla GOKHANoturumactı Yay +1 yıl O tuhaf bir dil konuşuyor ben yalanca anlaşıp gidiyoruz 😂 Yorumla Abdurrahman00t Yengeç +1 yıl 😂😂 Yorumla efulimmm88 Boğa +1 yıl Aaaa Gökhan çok güzel ugandaca konuşur 😂 Yorumla
FrauElvira Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% İkizler +1 yıl nasıl dedin ki çok merak ettim im rising to you falan mı shsjsjjs 0 0 Yorumla
DeAngelo Takip Et Yoda Yaş: 44 Terazi +1 yıl Yükselen kova benim. 0 1 Yorumla GOKHANoturumactı Yay +1 yıl Kanka senın kı ınan lazım degıl :) Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 95% İkizler +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 553 cevap paylaştı. Ayıp etmiş :D 0 0 Yorumla