Astroloji & Burçlar Burcuna göre bir bakışınla ne yapıyormuşsun? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 98 Yapay Zekaya Sor neler yapıyormuşsun? 😅 Güncellemeler+1 yıl 🥳 Burcuna göre bir bakışınla ne yapıyormuşsun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 17 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı. Tüm dertleri unuttururum 1 0 Yorumla
HardChoice Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 98% Yengeç +1 yıl Tüm dertleri unutturur ama bir yandan da ağlatırmışım. 😅 2 0 Yorumla
_Snowflake_ Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 94% Terazi +1 yıl Öldürür diyor ama öldürmem ben , aşkımla yaşatırım 🙂😇 1 0 Yorumla
Kahraman1022185 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 95% Yengeç +1 yıl dert dinlenir 😅 resmen psikolag gibiyim arkadaş ortamında 1 0 Yorumla
-PerhapsLove- Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% Aslan +1 yıl Şiir yazdırır neymiş yaaaHiç sevmem öyle antin kuntin işler 1 0 Yorumla
Phaantom Takip Et Xper 6 Yaş: 33 Oğlak +1 yıl Mutlu edip, yoldan çıkarıyormuşum:))(İkizler burcu isen yükselen burcun da önemli oluyor ) 1 0 Yorumla
irresponsibleeea Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% Kova +1 yıl Aklını başından alır 😂 yani evet gözlerimle olabilir 0 0 Yorumla
Nesliççe Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% Başak +1 yıl Başaklar bir bakışıyla şiir yazdırır efendim. 0 0 Yorumla
İɴfᴇʀɴᴏ Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 67% Yengeç +1 yıl Tüm dertleri unuturum herkese yarabandi olurum isim bu 0 0 Yorumla
mat_teacher_ Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% Başak +1 yıl Şiir yazdırtıyormuşum ama pek olmadı yazan yani istediğim kişilerden olmadı 0 0 Yorumla
loveislife Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 40% Başak +1 yıl ne yani şimdi birine bakınca ne bakıyon diye çıkışmasın 0 0 Yorumla
Trilogy588 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 97% Koç +1 yıl Aşık edermisim sevdiğime içtenlikle bakarım 1 0 Yorumla
okan61trbzn Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% Yengeç +1 yıl Tüm dertler unutturulur seans 500tl 1 0 Yorumla
Ahh_kalbim Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 91% Yengeç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 443 cevap paylaştı. Tüm dertler unutulur☺️ 1 0 Yorumla
SSerzeniSS Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 98% Akrep +1 yıl Ağlatıyor musum 😌Valla ben bir şey yapmadım 😒😬 1 0 Yorumla
Kömüüür Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 93% Akrep +1 yıl Korkutuyormuşum 😂 pek inandırıcı değil bu 1 0 Yorumla
mylfe343 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 94% Kova +1 yıl Yoldan çıkarıyormuşum, doğrudur fhsj 1 0 Yorumla
heyybenesra Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% Yengeç +1 yıl Tüm dertlerini unutturuyormuşum 1 0 Yorumla
Bordomaviyeşil Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 98% Aslan +1 yıl Hahah ağlatırmışım hoşuma gitti 😂 1 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% Terazi +1 yıl Hakkın rahmetine kavuşturuyormuşum 1 0 Yorumla
Perikızı__ Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% Başak +1 yıl Ne insanmışım be! Tüm dertleri unutturuyormuşum. 0 0 Yorumla
Casanova1donsuz Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 95% İkizler +1 yıl Tüm dertleri unutturuyormuşum 0 0 Yorumla
dengeszhatuns Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 96% Yay +1 yıl Siir yazdiriyormusum külliyen yalaaaan😄 0 0 Yorumla
Yağmur_hafsa Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 82% Kova +1 yıl Aklını başından alır hiç sanmıyorum😂 0 0 Yorumla
emineh Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% Akrep +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 396 cevap paylaştı. korkutuyomusum ve dogru olabilir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Balık demeyin gebertirim balık burcu olan biri dünyamı kararttı keşke bir kamyon altında geberseydi 0 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% Boğa +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 890 cevap paylaştı. Sustururmuşum 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Tüm dertleri unuttururum
Tüm dertleri unutturur ama bir yandan da ağlatırmışım. 😅
Öldürür diyor ama öldürmem ben , aşkımla yaşatırım 🙂😇
dert dinlenir 😅 resmen psikolag gibiyim arkadaş ortamında
Şiir yazdırır neymiş yaaa
Hiç sevmem öyle antin kuntin işler
Mutlu edip, yoldan çıkarıyormuşum:))
(İkizler burcu isen yükselen burcun da önemli oluyor )
Aklını başından alır 😂 yani evet gözlerimle olabilir
Başaklar bir bakışıyla şiir yazdırır efendim.
Tüm dertleri unuturum herkese yarabandi olurum isim bu
Şiir yazdırtıyormuşum ama pek olmadı yazan yani istediğim kişilerden olmadı
ne yani şimdi birine bakınca ne bakıyon diye çıkışmasın
Aşık edermisim sevdiğime içtenlikle bakarım
🦁 mest edermişim😃
Tüm dertler unutturulur seans 500tl
Tüm dertler unutulur☺️
Ağlatıyor musum 😌Valla ben bir şey yapmadım 😒😬
Şiir yazdırıyorum
Korkutuyormuşum 😂 pek inandırıcı değil bu
Oğlak istersem yaparım
Aklını başından alıyormuşuz ♒
Yoldan çıkarıyormuşum, doğrudur fhsj
Tüm dertlerini unutturuyormuşum
Dertleri unutturuyor muşum.
Hahah ağlatırmışım hoşuma gitti 😂
Hakkın rahmetine kavuşturuyormuşum
Şiir yazdırırmışım..
Kovayım ve kesinlikle doğru
Öldürürmüşüm xpsmxosks
Ne insanmışım be! Tüm dertleri unutturuyormuşum.
Tüm dertleri unutturuyormuşum
Siir yazdiriyormusum külliyen yalaaaan😄
Aklını başından alır hiç sanmıyorum😂
Gelsin şiirler 😂😂
korkutuyomusum ve dogru olabilir
Geçmiş olsun aşık oldunuz.
Aklını başından alırmışım 😂😂
Boğa susturur aynn haklı
Balık demeyin gebertirim balık burcu olan biri dünyamı kararttı keşke bir kamyon altında geberseydi
Mest ediyorum
Korkutuyormuşum 🤔
Sakinlestirir😄
Şiir yazdırırmışım
Şiir yazdırır
Sustururmuş :d
Mest ederim 😄
Öldürür, doğru.
Sustururmuşum
ağlatıyormuşum
Susturur
Yoldan çıkarır