Astroloji & Burçlar 1 ay En iyi anlaştığınız burçlar genelde hangileri 👀? duygusalkaktus Xper 7 Takip Et FacebookTwitter 10 Yoksa burçların b’siyle alakası olmayanlardan mısınız🦦 Güncellemeler: Takip Et 10 Paylaş FacebookTwitter En iyi anlaştığınız burçlar genelde hangileri 👀? 94 Görüşünü yaz
padisahinkizi Guru Koç 1 ay Ya benim burçlarla alakam çevremdeki kişilerin burçları neyse o kadar.😂 O da aslan, ikizler, yengeç, başak. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
ITheLivingDeadI Guru Aslan 1 ay Koç burçlarıyla iyi anlaşıyorum. Bir de yengeçlerle. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
SasukeGaara Guru Oğlak 1 ay Sadece toprak grubu ben oğlakım Zaten su grubunda sorunlu Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
Yorgunn-1-Adamm Xper 5 Terazi 1 ay ben teraziyim kimse ile anlaşamam Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
SalvioHexia Master Başak 1 ay bütün burçlarla anlaşırım :) Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
_Bendis-_- Bilge Akrep 1 ay Yengeç burcuyla iyi anlaşıyorum genelde Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
ElCuco Guru Oğlak 1 ay burç ne mk diyenlerdenim Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
serhatsas Xper 7 Yengeç 1 ay Hepsiyle anlaşırım ben Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
gokmenseyhan0101 Xper 4 Oğlak 1 ay Yazman gerekiyor sana yazabilmem için👋 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
YalvarBarışalımp Yoda Kova 1 ay yengeclerle Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
49Ya benim burçlarla alakam çevremdeki kişilerin burçları neyse o kadar.😂
O da aslan, ikizler, yengeç, başak.
Koç burçlarıyla iyi anlaşıyorum. Bir de yengeçlerle.
Sadece toprak grubu ben oğlakım Zaten su grubunda sorunlu
ben teraziyim kimse ile anlaşamam
bütün burçlarla anlaşırım :)
Yengeç burcuyla iyi anlaşıyorum genelde
burç ne mk diyenlerdenim
Hepsiyle anlaşırım ben
Yazman gerekiyor sana yazabilmem için👋
boğalar
yengeclerle
Hiç alakam olmaz
akrep