- +1 yıl
ASLAN BURCU ERKEĞİSıcak romantik, ateşli aşıklardır. Birlikte olduğu insanı ayaklarını yerden keser. İyi bir konuşmacı olduğu içinde, güzel aşk sözleri söylemekte üstlerine yoktur. Bulundukları her ortamda sevgi krallıklarını ilan etmeye hazırdırlar. Karşı cins çekici ve toplum içinde kendilerini belli eden kişilerdir. Cinsel açıdan yoğun yaşadıkları duygularını zor idare ederler. Aslan burcu kişisi partnerinden sürekli olumlu sözler duymaktan hoşlandıkları için, en küçük bir ilgisizlik karşısında tüm dengelerini yitirirler. Yaşamın karizmatik oyuncularıdır. Sizi seven bir aslan erkeğinden kurtulmanız o kadar kolay olmayacaktır. O sizi seçmiş ise ona direnmeniz faydasızdır. Farklı aşkların kahramanı olmaya eğilimlidirler. Güçlü yapılarını çocuklarınada yansıtarak, onların mükemmel olmasına çalışırlar. Aslan babası iyi bir baba olmanın tüm özelliklerini taşır.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Abimden biliyorum.
İlginin onda olduğunu bilmek isterler. Biraz popohla 😂
Aa gömleğin, tişörtün güzelmiş. Nereden aldın, diyebilirsin. Fiyata zaten girilmez. Yaptığın alışverişlerden bahset.
Lüks yaşamayı sevmez ama kendine harcama yapmaya bayılırlar.
Hayat enerjin bitmiş, hayattan zevk alamıyor gibi davranma.
Ekonomiden bahsetme çok fazla. Bu onu sıkar.
Konuşacağın şey yemek tarifi bile olabilir ama gülmekten, şakalaşmaktan geri durma.
Dedikodu yapma. Dedikodudan kastım, işyeri muhabbeti de olsa birilerinin kötü hareketlerinden bahsetme.
Bir de abartı makyaj yapma. Makyajı pek sevmezler.
Mutlaka özenli giyin. Buluşma için hazırlandığını hissetmeyi severler.
Özellikle beyaz giyinmeni tavsiye ederim. Mesela gelinlik 😄😄
Şaka şaka 😂
Beyaz konusunda ciddiyim. Temiz, çiçek gibi görünmen sana hayran hayran bakmasını sağlayacaktır.
Tırnakların ne durumda bilmiyorum ama benim bildiğim kadarıyla uzun tırnak sevmezler. Oje sürüyorsan kısa ve soft tonlarda tırnaklar tercih etmelisin.
Bu arada senin burcun nedir?511 Yorumla- Soran+1 yıl
Ayyy o kadar güzel anlatmışsın ki neredeyse aklımdaki tüm sorulari cevapladin😂 teşekkür ederim her dediğine dikkat edicem burcum koc benim
- Oğlak+1 yıl
Koç ve aslan anlaşırrrr benim gördüğüm kadarıyla.
E çünkü neredeyse 30 yıllık abimden biliyorum 😂😂 - Soran+1 yıl
Ehehe evet ikisi ateş grubu senin burcun ney😂
- Oğlak+1 yıl
Sorunu yeni gördüm. Burcum terazi ve aslanlarla anlaşamıyorum. Onların kendilerini pohpohlamalarına hayranım. Ayrıca koç kadının da bencil oluşuna hayranım. Ama iki burç insanıyla da anlaşamıyorum
- Aslan+1 yıl
Bir Aslan Burcu olarak hanımefendiye katılıyorum çok güzel anlatmışsınız.
- Oğlak+1 yıl
Vay be abimi iyi tanıyorum demekki 😂😂 onu da bi an önce evlendirme yoluna girersek bu müthiş tavsiyelerimi eşine de anlatmak isterim. Tabi o da isterse 😎
- Oğlak+1 yıl
Soruyu soran kişi ne yaptı acabaaa bi ses veerr
- Soran+1 yıl
Guzelll gectii şimdi ikinci buluşmayı yapicaz ama heucanliyim yine yeni olduğu için 🤩
- Koç+1 yıl
Bir aslan erkeği bu kadar iyi anlatılır 😆👏🏻👏🏻👏🏻
- +1 yıl
Bunlar çok saçma, birini gerçekten seviyorsan ve seni gerçekten sevmesini istiyorsan kendin gibi davranmalısın. Eee tabi amacın elinde tutmaksa o başka.
1- Aslan burcu erkeğinden harbi ego akar. Bu nedenle ona hoşuna gideceğini düşündüğün iltifatlar etmelisin.
2- Her daim alttan alman gerek, tabi ki karakterini ortaya koy. Çünkü aslan burcu erkeği yanında zayıf bir kadın istemez.
3- İkinizin arasında özel bir anı, hediye veya espri tarzı şeyler olmalı. Ve bence bu çoğu ilişkiyi mutlu kılar.
4- Eğer bir aslan burcu erkeğini etkilemek istiyorsan ortamda kendine güvenin olmalı.
5- Aslan burcu erkeğine her daim ayak uydura olabiliyor olmalısın.
Aklıma şimdilik bunlar geldi, umarım yardımcı olabilmişimdir.00 Yorumla
Diğer arkadaşların söylediğini yaparsan kendini bir şey zannedip seni küçümsemeye başlar Aslanlar iç güdü gereği egosu yüksek senden rahatsız bile olsa güçlü görünmek için gözlerinde hep iyimser bir bakış görürüsün onlarda çoğu zaman bu sahtelikten rahatsız olduğunu düşünüyorum ve egosunu kırıp normal bir insana çeviren kişiden etkileneceğini düşünüyorum örn ben bir uygulamada yayınlarını 700 800 kişinin izlediği aslan burcu bir kadına iltifat ediyordum mutlu oluyordu ama bana bir faydası olmuyordu sonra hakaret etmeden kırmadan aşağılamaya başladım. Mesela bir şey anlatıyor; nelerde biliyorsun sen diyorum ya da kendini övdüğü zaman kezban güzelimisin sen felan bu tip ufak tefek cümlelerle dalga geçtiğimi hissettiriyordum bir baktım özelden yürümeye başladı 😂 bir övüyorsan 3 kere gömecen hakaret etmeden samimi bir şekilde!
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Ben Aslan burcuyum kendimden örnek vererek diyeyim ve Aslan burçları için. Gösterişli olmaktan lüks şeylerden hoşlanırlar. Onlarla anlaşması zordur. Ve Aslan Burcu bir erkekle buluşmuştum hayatımın en en en malca buluşmasıydı. Kendı burcumdaki erkekler benden uzak dursun aynı zıt özelliklere sahiptik. Oda sözünü dinlettirmeye ilk buluşmadan çalışan empati yoksunu biriydi (bunu kendim için demiyorum). Liderlik yapmaya çalışıyor bana ama bilmiyor ki ben zaten liderim benle baş edilmez kendımden başkasını asla dınlemem. Görüyorsun işte burç burçtan sevgili yapılmaz özellikle erkek sevgili kızları iyidir erkekler için önerebilirim yine ama kızlar için asla. şu an yine 2. kez Aslan Burcu rastladı ondan da hiç hoşlanmadım. Uzak dur bence.
00 Yorumla - 1 yıl
Merhaba
Aslan burcu erkeğini etkilemek çok zordur. Bu burca sahip kişiler genelde çok seçicidir. Eğer ona gerçekten sevdiğini hissetirebilirseniz sizi asla yarı yolda bırakmaz ve sımsıkı bağlanır size. Duygusal taraflarıda çoktur genelde aslan burcu erkeğinin. Hayatına çok karışılmasını istemezler. İltifatı çok severler genelde. Kıskandırılmayı hiç sevmezler anında soğuklar aslan erkekleri.
00 Yorumla - +1 yıl
Genelde belgesellerden baktığım kadarıyla ceylan geyik sıgir avlarlar :) hay sizin burçlarıniza insan bunlar insan burçlar denilen şeyler 40 50 yıllık sacmalik
08 Yorumla- Soran+1 yıl
Cahil olma araştır öğren burçların kişilik yapısını etkilediklerini konusmak icin konuşma
- Yengeç+1 yıl
Yaaa sen inanınca bilgilimi oluyorsun :) cidden buna kanaat getiriyormusun. Bütün burç denilen şeyler saçmalıktır aslı astarı yoktur yok akrep kiskancmis , eşini kıskanmayan var mı mesala
- Yengeç+1 yıl
Yok jüpiter yönetiyormus yok merkur etkisi altındaymış arkadaşım bunları akıl sahibi birine söylesen senle dalga geçiyor sanat kırmızı başlıklı kız hikayesinden farklı şey değil :)
- Soran+1 yıl
Gezegenler ve evren nasıl hava değişimleri bizi etkiliyorsa gezegenlerde etkiliyor elementlerin etkisi altına giriyoruz su hava toprak ateş, ve suana kadar hep yengeç burcu erkeği tanıdım hepsinij hareketleri konusmalari bekletentilri aynıydı herkes kiskanctir o genel bir özellik detaylı bir şekilde araştırırsan görürsün herkes burcununun özelliğini ister istemez taşıyor kişilik yapısı ve genlerin bile önüne geçiyor burçlar. Ama sen konuşmak için araştırmadan bilmeden yargılarsin her neyse inanip inanmamak sana kalmış bişey yapamam ben
- Soran+1 yıl
Hatta artık öyle bir duruma geldi ki burcuna bakıp yengeç ve kovalardan kaçıyorum çünkü aşırı benzerlik oluyor, ve çoğu herkeste inanıyor bu siteye gir bir sürü astroloji sorularıyla dolu
- Yengeç+1 yıl
Ben ikierim
- Yengeç+1 yıl
Kıskanc değilmiyim sence
- Yengeç+1 yıl
Bak insanı yaşadığı aile kültür çevre din hatta ülke dahi değiştirir ben ikizler olarak çok çekingen biriyim niye sürekli ailemin baskısına maruz kaldım eee hani ikizler yırtık insandı
Kocam aslan burcu, aslan burcu erkekleri egoları yüksek gözde olmayı seven kişilerdir. Ben ilk buluşmada ona bir hiç gibi davrandım, hala da öyle davranıyorum, o da kimse bana böyle davranmamıştı diye ilgisini çekiyormuşum öyle dedi. Bende akrep bu arada
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Aa gercekten mi peki bir hiç gibi davranma sebebin ney? ve hiç gibi derken yani takmama gibi mi ya da buluşmak isteyince ağırdan almak gibi mi
ben aslan gibi aslan burcu olan biri olarak hicbirseyden etkilenmem ama baskasini bilmem.. tamamen elit ve mukemmelim zaten ne etkileyebilir ki beni... sacmalik..
12 Yorumla- +1 yıl
Tam bir aslan erkeğisin
Hem burcum hem yükselenim aslan. Cıvık hareketleri sevmem, deli gibi davranılmasını ortamda dikkat çekmeye çalışan kadını sevmem. Asil ol aslan erkeği hükmeden kadını sever. Aslan baskındır falan filan geç bu işleri. Aslan erkeğini sadece yatakta özgür bırakacaksın geri kalanında yönetmeyi de yönetilmeyide sever. Çok üstüne gidildiğini anladığı an buz kesilir.
00 YorumlaAslan burçları biraz kendini beğenmiş havalı gıcık tipler olurlar kaprislerine katlanacaksan devam et yoksa çekilecek tipler değil
10 Yorumla- +1 yıl
Aslanı etkilemek zordur uğraşma o isterse senden etkilenir Aslan yani ben seçilmem seçerim
120 Yorumla- Soran+1 yıl
Hmm peki nasıl kızları seçersin
- Balık+1 yıl
Bakımlı olacak bir kere paspallığı hiç sevmem konuşmayı sevmese de ben konuştururum onu tatlı dilimle bulunduğu yerin durumuma göre hareket etmesini bilecek kıyafet konusunda tercihim yoktur saygı duyarım kıyafetine temiz olsun yeter illa eğitimli üniversitesi bitirmiş olsun demem ne ilk okul mezunları var üniversiteliyi cebinden çıkartır sevecekse eğer beni karşılıklı saygı olmalı her ne kadar Aslan da olsam düşüncelerine değer verir birlikte değerlendiririz
Sen hangi burçsun - Soran+1 yıl
Peki karakter olarak nasıl olmalı ve aslan erkekleri için lider ruhlu diyorlar doğru mu ben Koç burcuyum
- Balık+1 yıl
Evet Aslan liderdir benim dediğim olsun ister ilişkide baskın taraf aslandır karşı cinsin sadık olmasını ister dişisi ona yetiyor ise başka dişilere bakmaz
- Soran+1 yıl
Peki disisi nasıl yeterse dışarıya bakmaz gözü dışarda olmaz aslan erkeğinin
- Balık+1 yıl
Cinsel anlam da doyması gerek doyura bilmeli
- Soran+1 yıl
Hoşlandığını nasıl anlarız mesela aslan erkeginin
- Balık+1 yıl
Gülüşünde dokunuşundan ilgisinden olmadık zamanda araması yazması süprizler yapması
- Soran+1 yıl
Hmm ne gibi suprizler romantik mıdırler
- Balık+1 yıl
Çok fazla romantik değildir süprizleri az yapar ama güzel süprizler yapar
- Soran+1 yıl
Hmmm az ama yapincada en iyisini yapar diyorsun peki fazla sevgi sözleri falan söylerler mi benim tanıdığım bir aslan aşırı soyluyodu
- Balık+1 yıl
Evet İltifat etmeyi sever güzelim tatlım balım kadınım gibi sözler söyler
- Soran+1 yıl
Hmmm peki para harcalar mi yoksa tutumlu mu davranirlar
- Balık+1 yıl
Yerine göre harcar sevdiği için başkasına tutumludur güzel iç çamaşırlar almayı güzel hediyeler vermeyi sever
- Balık+1 yıl
Yatakta baskın olsa da Aslan kadınının ona yapacaklarını merakla bekler
- Soran+1 yıl
İc çamaşır biraz ayıp ya ala ala bunu mu aliyorsunuz hediye olarak
- Balık+1 yıl
O bir örnek başka şeyler de alıyor merak etme
- Soran+1 yıl
Hmm anladımm
- Balık+1 yıl
Sen aslanı mutlu et gerisini düşünme
- Balık+1 yıl
Her türlü konuda yardımcı olurum takip edersen
- +1 yıl
Yanında hidrolik kriko götür kıçını ne kadar kaldırırsan o kadar çabuk 2. buluşmayı hakadersin dene gör😂😂😂
10 Yorumla Pohpohla. Tek vereceğim tavsiye bu.
Sürekli onu övme halinde bulun, bu insanlar övgüye aç!03 Yorumla- Soran+1 yıl
Onlar peki ilk bulusmada nasıl davranırlar
- Kova+1 yıl
Ön planda olmayı severler yani utangaç davranacağını düşünmüyorum. Kendilerinden söz etmeyi severler. Eğer karşı taraf ondan daha çok kendinden söz ederse pek hoşlarına gideceğini sanmam.
Her insanın kişiliği bir değil tabii ama karşı tarafı dinlemekten de memnun kalacaklarını düşünüyorum. Ortak noktalar bulmaya çalış, oradan sohbet açarsınız. Sürekli bir konuşma halinde bulunmaya çalışma, kasıntı durur.. Bol şans! - Soran+1 yıl
Ayy tamam o zaman teşekkür ederim canım ins güzel geçer🤩♥️
- Gizli Üye(36-45)+1 yıl
Benim merak ettiğim neden kadınlar bunların derdine düşüyor, nasıl olmalıyım ne yapmalıyım derdine? Bırakın erkekler yorulsun sizin için, niye bu kadar dert ediyorsunuz ki🙄
10 Yorumla - +1 yıl
Inanmazsin ama sirnasikligi seviolar
Opup oksa dur iltifat et bayiliolar 😄00 Yorumla - +1 yıl
Ona iltifat et konuş gülümse aslan sana zekasini cezbedecek
00 Yorumla - +1 yıl
Aslan erkeği ego manyağıdır ve ego yapma yeter. Öv onu
00 Yorumla - +1 yıl
Kesinlikle çekingen ve utangaç davranma. Sevmiyorlar. Komik, eğlenceli, yaşam enerjisi dolu hareketler yap. Biraz saçmala. Çoğu kişinin dediğinin aksine övme bence. Zaten herkes onu övdüğünden gözünde her kız gibi olursun.
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Hmm evet bunda haklısın teşekkür ederim öyle yapicam☺️
- +1 yıl
Rica ederim
- +1 yıl
Aslan Burcu olarak cevap verecek olursam kendim için ben sevdiğime çok bağlı biriyim... Erkeği çok sıkma, çok soru sormaya gelemeyiz, normal olarak sohbet edin, çok utangaç bir burçtur ama sevince iyi severiz, zamana bırak 😊
15 Yorumla- Oğlak+1 yıl
@kıvanç125 Yani çoğunluklar burçların özelliğini insanlar taşır ama taşımayanlar da var elbet. Mesela ben liderlik ego gösteriş kendini aşırı sevme ve birkaç özelliğini daha taşıyorum baya aynısı gibiyim
Bir aslan burcu kadını olarak söylüyorum.. dıs görünüş önemli sade ve şık hazırlan davranış olarakta yanında kendin emin davranıslar sergile kendini kasma rahat ol..
00 YorumlaAslan erkeği rahatına duskunn yeri çok onemseme fakatt eglencelii olll ve cokk hakimlik şık oll konuş arada bii iltifat ett ve samimi oll
10 Yorumlasen bulusma direkt uzak dur bana kalırsa aslanlardan
11 Yorumla- Soran+1 yıl
Nedenk
- +1 yıl
Göz temasında bulun başka yerlere bakma ve takamen doğal dürüst ol
00 Yorumla - +1 yıl
Aslan erkeği olarak detaylara çok önem veririm: mimikleri, elleri, varsa bir yara izi nasıl olduğunu sormak gibi.
00 Yorumla Aslan burcuyum ilk buluşmada dürüstlük ve utangaçlik biraz etki ediyor
07 Yorumla- Soran+1 yıl
Kız mı utangaç olmali
- Soran+1 yıl
Peki hoşlandığını nasıl belli edersin
- Soran+1 yıl
Başka
- +1 yıl
Çekmek elde etmek için ters yap hayranlığını belli etme
03 Yorumla- Soran+1 yıl
hmm takmayinca daha mı iyi etkilenirmi
Cok makyaj yapma olgun dur guler yuzlu dur cok dekolte acik giyinme konuyu uzat biraz bazen sessizlik olsn
00 YorumlaKendin ol kardeş 2 gözlü 1 burunlu 1 ağzlı senden bi farkı olmayan insan oğlu için değmez
00 Yorumla- +1 yıl
Aslan burcu deyilim ama kızların huyuna göre davranırım
00 Yorumla - +1 yıl
Çok gurur çok ego egosuna hizmet edecek yeterde biriysen oluru var
00 Yorumla - +1 yıl
Merhaba ben yeniyim nasıl arkadaş ekliyebilirim bilgisi olan var mı acaba
00 Yorumla İlk buluşmada bakışlar ve konuşma aslan burcu için çok önemli
00 Yorumla- +1 yıl
Özgüveni sahibi ol onu öv fakat egoist bir tavır sergileme
00 Yorumla Aslında bu konularda burç pek önemli değil, önemli olan kişiliği.
00 Yorumlarahat davran kendin gibi ol sürekli ona gülen gözlerle bak kolay gelsin
00 Yorumlaaslan burcu erkeğiyle bulusmamanı tavsiye ederim
04 Yorumla- Soran+1 yıl
Neden
- Aslan+1 yıl
Aslan erkeğiyim ve hiç aldatmadım. Sevgilim varken teklif aldım ve reddettim. Bunun burçla alakası yok karakteri bozukmuş.
Aslana özel değilde, insana özel muamele yap😅
10 Yorumla- +1 yıl
Sürekli iltifat et knk ve kırmızı giyin.
10 Yorumla - +1 yıl
Onlar orspu kezo seviyor
00 Yorumla - +1 yıl
Bakımlı kadınlardan çok hoşlanır
00 Yorumla Burç olayları saçmalık
00 Yorumla- +1 yıl
Pohpohlanmayi övülmeyi simartilmayi severler
00 Yorumla Avlanmış bir hayvan götürürsen etkilenebilir.
00 Yorumla- +1 yıl
Kuyruğunu salla o sana göre hareket eder
00 Yorumla Hiç tenıdığım yok yorum yapamam 😂
00 Yorumla- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Deneme buluşması yapabiliriz
12 Yorumla- Cevap sahibi+1 yıl
Bence seninle bulusabiliriz
- Gizli Üye(18-24)+1 yıl
dobra severler
00 Yorumla - +1 yıl
İlk buluşmada verseniz fena olmaz
10 Yorumla Onu bol bol öv 🙂
10 Yorumla- +1 yıl
aslan erkegi elde edince kacar
00 Yorumla - +1 yıl
Sürekli ona översen senden hoşlanır
00 Yorumla - +1 yıl
Gayet rahat
00 Yorumla - +1 yıl
bence en ideal fikirler bu sitede bakın derim
00 Yorumla - +1 yıl
Sakin kişiye odaklan doğru kişi olduğuna emin ol
00 Yorumla - +1 yıl
İlgi göster.
00 Yorumla - +1 yıl
Mağrur 🤣
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)+1 yıl
burçlara inanların aklını s
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Doğal
00 Yorumla - +1 yıl
Tokalasma
00 Yorumla - +1 yıl
Aslan gibi davranir
03 Yorumla- Soran+1 yıl
Ciddi sordum
- Yengeç+1 yıl
Bende ciddi cevapladim
- Soran+1 yıl
Aslan gibi nasıl davranirmis
- +1 yıl
Aslan gibi🤣
00 Yorumla - +1 yıl
Senin burcun nedir
00 Yorumla - +1 yıl
Sadece yakın ol
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Merhaba değerli KizlarSoruyor takipçileri 🌼 Yorumcumuz Senem Şah sizler için Aslan Burcu erkeğini anlatıyor. ♌
https://www.dailymotion.com/video/x8cggpy