Bir oğlak erkeği bir kızdan hoşlandığında bunu nasıl belli eder? Hangi tavırlarıyla senden hoşlandığını anlayabilirsin?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Düşünceli, muhabbet etmeyi seven insanlardan daha çok hoşlanırız. :) Sözlerle ifade ilişki ilerledikten sonra olur. Ama bir isteğin olduğunda onu olmuş bil. Yani benzetme yanlış anlaşılmasın ancak işimizi iyi yapmakla ön plandayızdır genelde. İşte ilişkide de aynı özveriyi görürsün. Bir şeye ihtiyacın olsun o iş genelde o gün halledilir. Yani disipline hayat bazen ilişkiye karışır bunu ayırt etmek lazım. İnsan kendini biliyor ise bu durumu düzeltir. Ben bunları bilerek bu özelliklerimi değiştirdim zamanla.
Yakın temasa düşkünüzdür. Yani nasıl desem. Her gün yorgun gel, her gün ayak masajı iste yaparız. Ne bileyim ben öyleyim. Yani ilişki yorgunluk vermiyor. Aşkı bulunca sonuna kadar yaşarız. Yalan söylenmesinden hoşlanmayız. Hiç beklemediğin kadar iyi stalkçıyız. :D Ha benim huyum değildir. Ama söylenmeyen bir şey varsa onu ortaya çıkarırız
Oğlakların herşeyine bakabilirsin. Telefonunu vs çoğu şeyini saklamaz. Gizli saklı işleri yoktur. Aldatma oranı da genel olarak çok azdır.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Oğlak Burcu olarak anlatayım. Garantici ve bazı konularda takıntılıyız. Eğer dünya üzerinde en az rededilen burç sıralaması yapılsa Oğlak burcu banko ilk sıraya oynar. Sevmediği, hoşlanmadığı hiç kimse ile zaman kaybetmezler. Sürekli sizinle ilgilenen bir oğlak varsa ilk adımı kolay kolay ondan beklemeyin. Bu konuda maalesef risk almayı sevmiyoruz. Şuana kadar hiç kimseye teklif etmeden sevgili oldum. Zaten konuşmanın sonunda her şey tamamlanmış oluyor.
10 Yorumla
Oğlak erkekleri genelde duygularını çok belli etmeyen yapıları ile dikkat çekerler. Duygusuz değillerdir fakat sözleri ile değil yaptıkları ile hissettirirler sevgilerini daha çok. Dillerinde yoktur, icraat önemlidir onlar için. Özel hayatlarını ulu orta yaşamayı da pek sevmezler. Bazen lafı ağızlarından cımbız ile çekebilirsiniz. Kapalı kutu gibidirler. Gizemli yönleri zaten onları kendine bağlayan noktaları..
Ayrıca daha çok mantık ve zeka önem taşır onlar için. Bir Oğlak erkeğini dış güzellik ile değil; karakter duruşu, kalite ve biraz da seksepalite ile çekmek daha mümkündür.46 Yorumla
Boğa+1 yılÇok doğru bir tespit, tebrik ederim. :)
Boğa+1 yılRica ederim. :)
Soran+1 yılÇok iyi açıklamışsın teşekkür ederim
Yakın trmas kurar ilgilenir, sohbet etmek ister bi arada bukunmak ister. Benim eskiden vardı biri ressamdı ve hoşlandiği kızların resmini çiziyordu. Ve niyetini açik belli eder yani hiç antin kuntin işlere girmez. Az ve öz konuşur. Arkadaşlik teklifi etmekten çekinmez özguvenli biriyse sendende bi enerji aldıysa beklemez yani.
20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
25
Cevap
31Cevap
Bir oğlak erkeği olarak kendimden açıklayım. Hiçbir zaman sevdiğimi söyleyemem. Hatta bir keresinde kağıda sevdiğimi yazıp öyle açılmıştım. Ama sevdiğim için herşeyi yaparım. Mesela biri polislik gibi hayali vardı. Polislikle ilgili bilgi sahibi olmak için gezmediğim internet sitesi kalmamıştı. Hani aklına bir şey takılırsa hemen söyleyim diye. Mesela birgün film falan araştırıyordu. Oturdum bilgisayarın başına 32 GB USB vardı. Hepsini film ile doldurmuştum. Sevdiğimi söyleyemiyorum diye duygusuz değilim. Mesela şuanda biraz duygusal bir film izliyorum. Bildiğin ağlıyorum.
34 Yorumla
Oğlak+1 yılGözleri. Zamanla daha da bağlanıyorsun gözlerine. Bazen bir hayvana karşı olan merhametinden bile etkileniyorsun. Mesela ingilizce kursundaydım. Birbirimize ingilizce sorular soruyorduk. Bana sorduğu sorular da yanındaki arkadaşına dönüp 'acaba zor mu sordum' diye sormasından bile etkilenmiştim.
Allah kolaylık versin , ilişkide nadiren jest yaparlar çiçek miçek hak getire seni seviyorum yasaklı cümledir. Belki sana paran var mı diye sorar para verir direkt , yemek yapabiliyo musun çocuk bakabilir misin öğrenmeye çalışır çünkü oğlak baskın birisi flörtten ziyade evlilik düşünür
55 Yorumla
Oğlak+1 yılÖncelikle oğlaklar mantıksal yaklaşır. Yani düşünmeden veya hak vermeden geçmez. Eskiden asabiydim birazda. Bunun bana ve çevreme faydasının olmadığını düşündüm ve herkese çalıştığım işimdeki gibi olmalıyım dedim. Yani birşeyi yaparken ki özeni insanlara da göstermeliyim dedim. Sonradan sonraya olmaya başladı. Tabi manevi tarafınız var ise bu daha kolay oluyor. Yoksa inan çok zor. Teması çok seviyorum. Özellikle karşıdakinin ne istediğini daha iyi hissettiriyor.
Tabi benim yaşıma geldiğinde oturuyor her şey ancak bu seferde yalnız kaldık. Hayatı tamamlamaya çalışıyoruz :D
Soran+1 yılNiye her oğlak erkeği aynı be
Balık burcu kadınıyım oğlak burcu sevgilim ahaha aslaa söylemiyor ilk zamanlar harikaydı sonralarda sahada azaldı aşkım hayatım filan seviyorum falan söylemez çok nadir ben duygusal ilgi isteyen bi kadınım fakat o öyle değil bende sen beni sevmiyorsun diyorum ama o bakışlar yokmu o bakışlar Allah gelse sevme bere offf off ilgisiz De olsa seviyorum yaaa ahh aşkım beniiimm
71 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgilim oğlak sevdiğini yaşayarak göstermek istiyor asla güzel kelimeler etmez 10 ayda iki kez beni sevdigini söyledi ağlamama çok sinir olur cünkü kendisi mantıkla hareket eder hep zeka ön plandadır herşeyi hesaplıdır kafasında herşeyi hesaplar iskoliktir ama eger seni seviyorsa sürekli çözüm bulur asla ayrılmak istemez
51 Yorumla
+1 yılYorumlarda yazanlara çok şaşırdım. Belli etmez filan demişler. Bana aşık olan birisi vardı, geldi dümdüz söyledi 😀
20 Yorumla
+1 yılokuzgillerden oldu icin bir deyim var bilirmisin bilme ama okuz trene bakar gibi sana bakiyorsa bilki sana deli gibi asik
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılŞimdi çok sağlam bilgiler veriyorum herkes oğlak şöyle soğuktur böyle soğuktur der ama oğlak erkeği sevdiği zaman görmek ister iletişimde olsun ister konuşmaya çalışır ama bunları yaparken asla belli etmez sevdigini öyle bide manyak iste senden ilk adımı görürse oda 2. Adımı atar ama ilk adımı ondan bekleme bosuna reddedilmekten çekinir ama sevdimi tam sever gözü başkasını görmez aldatmayı aklından dahi geçirmez
11 Yorumla
+1 yılBenim duyduguma göre oğlak burcu erkeğe en zor burcmus hahah
30 YorumlaBöyle Kemal Sunalın 100 numaralı filmindeki gibi eli ayağına dolanır.😊
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılValla karşısındakine de bağlı ama temas etmek ister sürekli görüşmek ister. Gelecekten konuşur. Benim eski oğlaktı bir yıl sonra seni seviyorum demişti
00 YorumlaSevgilisinin arkasına geçer, ellerini omzuna koyup meeeler
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKanka ben konuşamıyorum ilk ama benle konuşmak istediğini belli ettimide gece 4 e kadar konusmuslugum oluyor genelde ilgimden anladilar
00 YorumlaOğlak burcu senden hoşlanıyorsa sana hissettirir önce sonra duygularını açıklar sonra seni kendine bağlattırır sonra hiç yoksun gibi davranır 💯
140 Yorumlaay bilemiyorum oğlak erkekleri hep ilgiliymis gibi davranıp ilgisizmis gibi de davranan erkekler.. cok kararsiz kaldım, aşk mı ilgi mi cözemiyorum ben
61 Yorumla
+1 yılHoşlandıklarını hemen belli ederler. Risk almayı bence aşkta sevmezler o yüzden açılmazlar kolay kolay. iki taraf oğlaksa o ilişki bir türlü başlamaz tecrübeyle sabit
00 YorumlaŞahsen önce karşımdaki kişiyi iyice tanıdıktan sonra kafalarımız uyuyorsa yavaştan yelkenleri suya indirerek imalarda bulunuyordum. Sonra karsilikliysa oluyordu ;)
00 Yorumla
+1 yılSen ona karşı bir şey hissediyosan ve oğlak erkeği bunu fark ettiyse ancak o zaman açık oynar kartlarını
20 YorumlaBende bir oğlak burcuyum , çok belli edemem ama ilk fırsatta sarılıp elini tutmak isterim ya da öpmek...
20 Yorumla
+1 yılAşık olmanın oğlağı koçu yengeci yok aşık olan insan sana samimi olur utanmaz senden hatta eşiniz gibi davranır kıskanır anneni felan tanımak ister
40 YorumlaBir oğlak erkeği olarak aşkımı davranışlarımla belli etmeyi tercih ederim. İyi bir geri dönüş alırsam sözlü ifade sonradan gelir.
00 Yorumlaİlgi gösterir kısaca unursamaz tavrı bir anda gider
10 Yorumla
+1 yılKesinliklee etmezlerr bosa ugrasmaa en odun burç bende oglak kadınıyım bildigin odunum...
51 Yorumla
Oğlak+1 yılbende oğlak ! ım
Çok severek çok üstüne düşerek her türlü fedakarlığı yaparak
00 YorumlaAyyyy hiç anlaşamadığım bir Burç... Aslan kadını olarak hayatta anlaşamadığım Burç olur kendisi
40 Yorumla
+1 yılTatlı sert bir bakışla saatlerce izlenirsiniz sonra olanlar olur işte :)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBak şimdi ilk başta çok sessiz olurlar ama içlerinden aslında yanıp tutuşurlar aslına seks manyaklarıdır...
Ya bırakın şu burç işlerini başka amaçlar edinin00 YorumlaSana yakın olur. Seninle daha çok ilgilenir. Konuşmaya çalışır. Sana çok bakar. Gözlerini alamaz.
00 Yorumla
+1 yılBoşuna ugraşma anlamazsın çok sinsiyizdir bu konuda
20 Yorumlaflörtüm oğlak adam her defasında arar sorar ilgili çok bu beni sıkar ondan hep flört kalacak
00 Yorumla
+1 yılÇok ilgilidir ve belli eder ama karşı taraf istemiyorsa zorlamaz sessizce gider
00 Yorumla
+1 yılÖküzün teki onlar hiç muhatap bile olma.
12 Yorumla
Akrep+1 yıl
Gizli Üye(25-29)+1 yılOğlaklar dünyanın en sadık burcudur
11 Yorumla
Oğlak+1 yıladamsın
Gizli Üye(30-35)+1 yılhamile bırakıp kaçarak
00 YorumlaDuyguları pek belli etmeyiz işin zor
00 YorumlaBurçla alakası yok bütün erkekler aynıdır 😅
00 YorumlaMerabayı bayanlar güzel göslü bayan arkada
01 Yorumla
Soran+1 yıl?
+1 yılBurçlara inanmak saçma.
00 Yorumla
+1 yılKendilerini feda ederek oğlak sonucta kes ye.😂
00 Yorumlaoğlak erkeği sevmezzz
10 Yorumla
+1 yılOğlak erkekleri maldır
25 Yorumla
Oğlak+1 yıldoğru
Oğlak+1 yıliyi vuramadımı
Aslan+1 yılAnneciğinize soralım devletbaba34☺️
Oğlak+1 yıliyi vuramamış sana belli gel tecrübeli var burada:))) oğlak burcuyum:)))
Oğlak+1 yılReis ulti atmışsın
+1 yılNormal erkekler nasılsa
00 YorumlaToslayarak :)
00 Yorumla
+1 yılmeleyerek
00 Yorumla
+1 yılBelli etmezler
00 Yorumla
+1 yılEtmezler jajajsjjd
00 Yorumla
+1 yıloğlak erkekleri belli etmez
00 YorumlaOğlağı koçu yok bu işin bakışlar kalbin aynasıdır.
00 YorumlaBelli etmez senin anlamanı bekler
00 YorumlaOglak erkegi sal
10 YorumlaBı şekilde yapar
00 Yorumla
+1 yılbelli etmez ya
00 Yorumla
+1 yılEtmezler
01 Yorumla
Oğlak+1 yılEdemezler
+1 yılBilmem
00 Yorumlaevett
00 YorumlaSessiz kalarak