• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Astroloji & Burçlar

İkizler erkeğini etkileme yolları nelerdir?

meplushe
meplushe Takip Et
Xper 2 Yaş: 24
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
43
Yapay Zekaya Sor
Sizce ikizler Burcu bir erkeği nasıl etkileyebiliriz?
İkizler erkeğini etkileme yolları nelerdir?
İkiz Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
8 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

BiBilen

Falsepeti
Falsepeti Takip Et
Fal
  • Merhaba değerli KizlarSoruyor takipçileri 🍀 Yorumcumuz Duru Çiçek sizler için sorunuzu yanıtlıyor.♊

https://www.dailymotion.com/video/x8fcqkq
    0
    0 Yorumla
Çok Süper Cevap
  • robohunter351999
    robohunter351999 Takip Et
    Bilge Yaş: 27 , eic 99%
    Boğa
    +1 yıl

-İlgilendiği konular üzerine onunla sohbet edebilmelisin. Nedeni ise İkizler 3. evin yani iletişim evinin burcudur. Her türlü görsel ve sözel iletişimi temsil eder.

-İyi bir arkadaş olabilmelisin.

-İyi bir dinleyici olabilmelisin.

-Çeşitli, içinde bir sürü detay bulundurabilen, komik, hızlı tüketilebilecek ve eğlenceli olan şeyleri sevebilmelisin. ( Oyun, film, anime, dizi, Gif, şarkı, müzik ve benzeri ). Örnek olarak Ready Player One filmini, Naruto animesini, Mortal Kombat X, Minecraft, Roblox ve benzeri oyunları seviyor olabilir.

-Onun sevdiği şeyleri onunla beraber tüketebilmelisin. Örneğin bir dövüş oyunu oynamayı seviyorsa sizin buna karşı bir ilginizin olması gerekiyor. He olmadı onun sevdiği başka bir şeyde olur.

-İkizler aynı zamanda çok meraklı bir burçtur. Bugün makyajım nasıl olmuş, sorusu yerine bugün yeni bir anime çıkmış şöyle şöyle konusu ve karakterleri var izledin mi, tarzında sorular daha ilgi çekici olabilir. Senin elinde onun ilgisini ve merakını cezbedecek türden şeylerin olması gerekiyor.

Tabi ki her ikizler burcu bir olmayabilir çünkü sizin bildiğiniz İkizler burcu o kişinin sadece Güneş burcu olarak kabul ediliyor ve her kişide Merkür burcu, Venüs burcu ve benzeri burçları da bulunuyor. Örneğin Venüs burcumuz nasıl bir sevgi dilimiz olduğunu anlatıyor.

1
    8 Yorumla
    • beren_sever
      beren_sever
      Terazi
      +1 yıl

Boğa erkeğini etkileme yolu nedir 🥲🥲

Yorumla
    • robohunter351999
      robohunter351999
      Boğa
      +1 yıl

@beren_sever
      -Güvenilir, samimi, saygılı, sadık, anaç, duygusal, anlayışlı, şefkatli, sıcak kanlı, sakin, sabırlı, tutkulu, romantik, huzurlu, düzenli, kaliteli, bakımlı, nazik, naif ve kibar olabilmelisin. Örneğin; yemeğe elinle gömülmemelisin. Çatal, bıçak, kaşık ve benzeri şeyler kullanabilmelisin.
      -Onu kıskandırmaya çalışmamalısın. Çünkü bunu itici ve samimiyetsiz bulur.
      -Elin lezzetli olabilmeli.
      -Onunla ortak olarak sevdiğiniz hobileriniz olabilmeli. Örneğin; oyun, film, dizi, şarkı ve müzik ve benzeri.
      -Boğa burcu özgürlüğüne düşkündür. Onun özgürlüğüne kısıtlayacak söz, eylem ve davranışlardan kaçınabilmelisin.
      -Ortamda senin sevdiğin bir Boğa burcu varsa o kişi bütün ilginin kendisine verilmesini ister ve bunun düzenli olmasını ister aksi durumda kıllanır ve sizin onu sevdiğiniz konusunda şüpheye düşer. Çünkü kendisini özel ve önemli hissetmeyi sever.
      -Boğa burcu aceleci, agresif, kaba, abartılı ve gösterişli söz, eylem ve davranışları sevmez.
      -Boğa burcu garanticidir. O yüzden ilk adımı atan taraf olmaz. Çünkü karşı tarafın kendisini %100 bir şekilde kabul edeceğini ihtimal dahi vermez. O yüzden onun yerine oyun, film, dizi, şarkı, müzik ve anime gibi hobilere öncelik verir.
      -Boğa burcu seçicidir o yüzden kaliteye çok önem verir.
      -Boğa burcuyla nerede olursan ol ona huzur verebilmelisin.
      -Boğa burcu hamur işi örneğin salçalı makarna, bazı tatlı türlerine örneğin çikolatalı bisküvi tatlısı, patates kızartması ve benzeri yiyeceklere düşkündür. Tadı acı olan yiyecekleri pek sevmez.
      -Onunla ortak damak zevkine sahip olabilmelisiniz.
      -Doğal olabilmelisin.
      -Boğa burcu güzeli sever ama giyim söz konusu olduğunda ne çok kapalı ne çok açık sever.
      -Boğa burcu güzel kokulara düşkündür.
      -Onun gözlerine bakarak ihtiyaçlarını ve isteklerini sezebilmelisin.

Yorumla
    • robohunter351999
      robohunter351999
      Boğa
      +1 yıl

-Boğa burcu sözünün kesilmesinden, ısrar edilmesi ve yalan söylenilmesinden nefret eder.
      -Boğa burcu güzel, zarif ve kendine bakan kadınlardan çok hoşlanır.
      -Boğa burcu sabitliği ve konforu sever.
      -Boğa burcu ev hayatına düşkündür. Evde vakit geçirmeyi sever.
      -Boğa burcu aşkta rekabeti sevmez. Ya onunsundur ya değilsindir.
      -Boğa burcu mavi rengi sever.
      -Boğa burcu toplum içerisinde güzel hareket eden, çevresi olan ve iletişimi güçlü olan kadınlar her zaman ilgisini çeker.
      -Yeni tanıştığın bir Boğa burcuna aşırı samimi davranmamalısın çünkü bunu sahte bulur ve onun gözünde o kişi sülük konumuna düşer.
      -Uzun vadeli planlarınız olabilmeli.
      -İyi bir dost, arkadaş olabilmelisin.
      -Boğa burcu güzel sohbeti sever ve boş sohbeti sevmez.
      -Boğa burcu detaylara önem verir.
      -Boğa burcu kaliteli ve güzel film, dizi, anime, müzik, şarkı, oyun sever.
      Örneğin;
      film olarak: Yüzüklerin Efendisi serisi, Harry Potter serisi, Karayip Korsanları üçlemesi, WALL·E, Arabalar, Transformers, X-Men serisi, Robocop 1987, Terminator serisi ve benzeri.
      Dizi olarak: Transformers Prime, Warrior Nun, Ben 10 Classic, Genarator Rex, Megas XLR, Spectacular Spider-Man, Spider-Man: The Animated Series 1994 ve benzeri.
      Anime olarak: Bakugan: Yeni Vestroia, Tate no Yuusha no Nariagari, Aldnoah. Zero, Mahouka Koukou no Rettousei, Arifureta Shokugyou de Sekai Saikyou, 86, Xian Wang de Richang Shenghuo, Quanzhi Fashi ve benzeri.
      Müzik ve şarkı olarak: AC/DC, Linkin Park, Skillet, Selena Gomez, DOOM 2016 Theme Song ve benzeri.
      Oyun olarak: DOOM 2016, Transformers War For Cybertron, Transformers Dark Of The Moon, Transformers Fall Of Cybertron, Wolfenstein: The New Order, Wolfenstein II: The New Colossus, Crysis 2, Terminator: Resistance, Sunset Overdrive ve benzeri.

Yorumla
    • melina_97
      melina_97
      Terazi
      +1 yıl

Peki ya “oğlak burcu erkeğini” ? @robohunter351999

Yorumla
    • robohunter351999
      robohunter351999
      Boğa
      +1 yıl

@melina_97
      -Komik, duygusal, anlayışlı, şefkatli, sıcak kanlı, sakin, sabırlı, tutkulu, romantik, huzurlu, düzenli, kaliteli, bakımlı, nazik, naif, saygılı, akıllı, samimi, dürüst, sadık, destekleyici, tutumlu, anaç ve dakik olman gerekir.
      -Çekici ve başarılı kadınlardan dikkatini çeker.
      -Sİyah, kahverengi, koyu mavi gibi koyu renkleri severler. Hatta bu yüzden kafein içeren içecekleri içmeyi severler. ( Kola, Nescafe ve benzeri )
      -Kaliteli şeylere para harcamayı severler.
      -Kariyer hayatı başarılı ve bunu düzenli sürdürebilen kadınlardan etkilenir.
      -Ev hayatına düşkündür. Evde vakit geçirmeyi sever.
      -Çok ciddi bir burçtur o yüzden ciddiyeti sever.
      -Kaliteli zaman geçirtebilen kadınlardan etkilenir.
      -Aşka pek inanmaz, o yüzden bir kadını elde edeyim, etkileyeyim gibi bir derdi yoktur.

Yorumla
    • robohunter351999
      robohunter351999
      Boğa
      +1 yıl

-Tıpkı Boğa burcu gibi ev hayatına düşkündür.
      -Uzun vadeli planlarınız olabilmeli.
      -İyi bir dost, arkadaş olabilmelisin.
      -Detaylara çok önem verir.
      -Derin konularda ilgili olan sohbetleri sever.
      -Tıpkı Boğa burcunda da olduğu sözler değil eylem önemlidir.
      -Oğlak burcu da Boğa burcu ile hemen hemen aynı zevklere sahiptir. Kaliteli ve güzel film, dizi, anime, müzik, şarkı, oyun sever.
      Örneğin;
      film olarak: Yüzüklerin Efendisi serisi, Harry Potter serisi, Karayip Korsanları üçlemesi, WALL·E, Arabalar, Transformers, X-Men serisi, Robocop 1987, Terminator serisi ve benzeri.
      Dizi olarak: Transformers Prime, Warrior Nun, Ben 10 Classic, Genarator Rex, Megas XLR, Spectacular Spider-Man, Spider-Man: The Animated Series 1994 ve benzeri.
      Anime olarak: Bakugan: Yeni Vestroia, Tate no Yuusha no Nariagari, Aldnoah. Zero, Mahouka Koukou no Rettousei, Arifureta Shokugyou de Sekai Saikyou, 86, Xian Wang de Richang Shenghuo, Quanzhi Fashi ve benzeri.
      Müzik ve şarkı olarak: AC/DC, Linkin Park, Skillet, Selena Gomez, DOOM 2016 Theme Song ve benzeri.
      Oyun olarak: DOOM 2016, Transformers War For Cybertron, Transformers Dark Of The Moon, Transformers Fall Of Cybertron, Wolfenstein: The New Order, Wolfenstein II: The New Colossus, Crysis 2, Terminator: Resistance, Sunset Overdrive ve benzeri.

Yorumla
    • melina_97
      melina_97
      Terazi
      +1 yıl

Teşekkür ederim @robohunter351999

Yorumla
    • robohunter351999
      robohunter351999
      Boğa
      +1 yıl

@melina_97 Rica ederim

Yorumla

En İyi Cevaplar

• TEMBELKEDİ1as
    TEMBELKEDİ1as Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24 , eic 99%
    İkizler
    +1 yıl

Ben ikizler burcuyum. Bir kere denk geldi bana erkeği. Abi yok böyle bir şey. yani çok garipti ama eğlenceliydi. Sürekli eğlencesine bir insan aynı ben gibi. Bu yüzden kimyamız tutu. Resmi bir tipsen olmaz eğlenceli olman lazım. Sessiz insanları sevmiyorlar. Konuşmayı seviyorlar. Kıskançlar kesinlikle ve inatçılar. Ben onu ikna etmek için 1 saat konuştuğumu bilirim. Ama ikna olmadı tabi ki. Ve tabi ki dengesizler. Herkes aramızda bir şey olduğunu sanıyordu ama yoktu aramızda bir şey. Ne onla oluyor ne de onsuz oluyor dedikleri ilişki çeşidi bu.

0
    0 Yorumla
  • melina_97
    melina_97 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 100%
    Terazi
    +1 yıl

Etkileme yollarını düşünüyorsan hiç düşünme, demek ki ilgisi yok. Çünkü karşılaştığım ikizler etkilendikleri an da peşinden koşuyor. Seni mutlu etmek için de elinden geleni yapıyor, çok konuşur sohbeti güzeldir hediyelerle mutlu eder. Ama diğer yüzü de beş para etmez😁

1
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

31

Cevap

29

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    Koç
    +1 yıl
    Astroloji & Burçlar konusunda 19,1b cevap paylaştı.

ilgili davranmak

1
    0 Yorumla
  • Edameda06
    Edameda06 Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 64%
    Yay
    +1 yıl

İkizler erkeği ; zeki ve hareketli kadınlara daha çok ilgi duyarlar. Açık ve dobra kadınlardansa, gizemli kadınlar onlara çekici gelir. Fakat arada ince bir çizgi vardır. Soğuk kadınlarla bir ilişki yürütemezler. İkizler gibi sıcakkanlı bir burç için bu çok ters köşe olur. Kendileri gibi sıcak, samimi kadınlarla daha iyi ilişki yürütürler.

Dış görünüş olarak ise, güzelliğe tabi bakarlar ama fazla makyajdan değil daha doğal güzellikten hoşlanırlar.

1
    2 Yorumla
    • meplushe
      meplushe
      Oğlak
      +1 yıl

Bilgiler için çok teşekkür ederimmm 🤍

Yorumla
    • Edameda06
      Edameda06
      Yay
      +1 yıl

Rica ederim 🌺

Yorumla
  • Murat_Taskin
    Murat_Taskin Takip Et
    Xper 2 Yaş: 25
    Yengeç
    +1 yıl

Bir ikizler burcu birey olarak, ikizler burcu olan erkek, kadının dış görünüşünden ziyade zekasına bakar. (eğer ciddi birşeyler düşünüyorsa) bizler için en önemli konu zeka. Onun dışında karşıdaki kişinin eğlenceli biri olması lazım. Ve bazı davranışlarına iltimas göstermen lazım. Çünkü ikizler burcu o kadar umursamaz ki yaptığı hata çok büyük olsa bile onu sıradan bir şey olarak gördüğü için üstüne çok gidilirse büyük sorunlar olur. Yaptığı şeyin yanlış olduğunu ona çok farklı bir dilde anlatman lazım. dırdırı sevmezler her zaman eğlenmek isterler normal insanlar gibi yas tutmazlar herşeyi içine atarlar birikir ama patlamaz. Çok zekidirler ve geleceğe yönelik adım atarlar geçmişi takmazlar herşeyi fazla irdelerler , çok meraklıdırlar onlara yalan söylediğin anda bir şekilde anlarlar. Ve çok kurnazlardır. İkizler burcu erkek çok farklıdır yani gerek bakış açısı olsun onu çözemezsiniz yani. Çünkü yenilikçidirler fikirleri hep değişir. Kısacası insan değiliz :D

1
    0 Yorumla
  • StrawberryGlitter
    StrawberryGlitter Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 100%
    Akrep
    +1 yıl

Merhaba

İkizler erkeğini etkilemek istiyorsan eğer çok güzel ve çok bakımlı biri olmalısın. Çünkü genelde İkizler erkeği kendine bakan ve bakii olan kadınları sever ve hoşlanır. Yani genelde bunlara dikkat ederler İkizler erkeği. Ama İkizler erkeği çok zor bir burçtur onu söylemeden edemeyeceğim. Bu burç çok zor bağlanır sever birini.

0
    0 Yorumla
  • Masörzafer
    Masörzafer Takip Et
    Xper 5 Yaş: 43 , eic 81%
    Terazi
    +1 yıl

Erkekde. ikizler burcu çok zor herşeyi onbilir elinacikdir ama sana değil etrafına çok havalidir. giyimine özen gösterir hep haklıdır hep bilir bunlara destek olursan senden iyisi yokdur çok asabidir sinirlendiğinde etrafını kırar geçer hep herzaman haklidir

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

İkizler kızı olarak söylüyorum ikizler erkeğini etkileme taktiks:
    aşırı sosyallik, sürekli iletişim halinde olmak, eğlenceli yaklaşmak, bol bol şakalaşmak trollemekte olabilir, ciddi konular konuşmamak, "kim ne düşünür" demektense direkt kafandakini uygulamaya geçirmek, onu eğlenceli aktivitelere çağırmak

0
    0 Yorumla
  • zalimsinhayat91
    zalimsinhayat91 Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 100%
    İkizler
    +1 yıl

ufak şeylerle mutlu olabilir o yüzden seveceği tarzda bir şeyler alabilirsiniz

1
    0 Yorumla
  • Sellliiiinnn
    Sellliiiinnn Takip Et
    Xper 3 Yaş: 22
    Yengeç
    +1 yıl

Umursamayan sosyal ve eğlenceli biri olmalısın. Boş gelip boş giden tiplerden de olmamalısın iyi ya da kötü, ortamda hakkında bi şeyler söylenen biri olan gerek yani popüler. Onunla bazen sinsice flört etmelisin. Dış görünüşün de tatlı olmaktan çok çekici ve sert olmalı. Asil giyimli kadınları severler.

0
    0 Yorumla
  • aimira
    aimira Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 99%
    Balık
    +1 yıl

İkizler burcu dengesiz karaktersizdir. Sen daha karaktersiz daha dengesiz ol. Tencere kapak misali.

0
    0 Yorumla
  • gece_gibi_
    gece_gibi_ Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 100%
    Akrep
    +1 yıl

İkizler burcuyum ama etkileme konusunda bir bilgim yok

0
    1 Yorumla
    • meplushe
      meplushe
      Oğlak
      +1 yıl

Mesela sen nasıl birilerinden hoşlanırsın ne ararsın karşı tarafta

Yorumla
  • TürkKızıyız
    TürkKızıyız Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 42%
    Oğlak
    +1 yıl

ikizlerin hakkından bir tek kova kadını gelir.

1
    0 Yorumla
  • burak18965
    burak18965 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35 , eic 99%
    Terazi
    +1 yıl

İkiz burçları ikiyüzlü olurlar sağa solu beli olmaz onlarla uyum sağalamak çok zor olur.

0
    0 Yorumla
  • Khadimdost
    Khadimdost Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32 , eic 95%
    Balık
    +1 yıl

İkizler burcu diye ayrı bir erkek klasmanı var galiba yeni öğrendik bir yaşıma daha girdim.

0
    0 Yorumla
  • Asilade
    Asilade Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 98%
    İkizler
    +1 yıl
    Astroloji & Burçlar konusunda 301 cevap paylaştı.

İkizler burcuyum kendimden yola çıkarak söylüyorum uzak DUR!

0
    0 Yorumla
  • CarelerCaresizzz
    CarelerCaresizzz Takip Et
    Bilge Yaş: 35 , eic 96%
    Başak
    +1 yıl

Sana şu kadarını söyleyim.

İkizlere güven olmaz...

0
    0 Yorumla
  • GARA4270
    GARA4270 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 23
    İkizler
    +1 yıl

Bende ikizler erkeğiyim. Mutlu edersen hoş davran. Sevdiği şeylere biraz daha öğren ona göre davran. Biraz çekici ol oda senden hoşlanırsa olur o iş

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

bilgili olmak, cok fazla bilgi alisverisinde bulunmak

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Kisa etek giy, don giyme, Önünde domal bir an, burcu bilmemde her erkek aninda etkilenir.

0
    1 Yorumla
    • Beyzaaaw
      Beyzaaaw
      Başak
      +1 yıl

Bu nasıl bir akıl verme stili kanka, kadn ondan mı bahsetmiş? bu o kadının obje görünmesini sağlar bu etkilemek değil geçici bir heves falan ya

Yorumla
  • toonoisy
    toonoisy Takip Et
    Xper 5 Yaş: 23
    İkizler
    +1 yıl

Ben ikizlerim boynumuzdan öp işte aşkım falan demek yerine yavrum aslanım ortak de instagramda surekli foto paylaş onunla çekindiysen etiketle at

0
    0 Yorumla
  • withiiin
    withiiin Takip Et
    Xper 1 Yaş: 35
    Oğlak
    +1 yıl

Zekan entelektüelliğin gülüşün gerçek samimiyetinle ikizler burcu kötü değil denilen gibi saf çocuklar gezginler

0
    0 Yorumla
  • poyrazRiP
    poyrazRiP Takip Et
    Xper 4 Yaş: 25
    Koç
    +1 yıl

Şu anasayfamda çıkan sevmediğim tek şey burçlar ulan havads gezegenmiş şeymiş ona göre duygumuz varmış vs vs vs boş düşünce boş inanç

0
    0 Yorumla
  • billinmeyen1ri
    billinmeyen1ri Takip Et
    Xper 4 Yaş: 24
    Başak
    +1 yıl

Onları anlayın ve anne şafkati gösterin güven verin ve kaybetme korkusunu yaşattırmayın sevginizi sonuna kadar verin.

0
    0 Yorumla
  • kumsall_ll
    kumsall_ll Takip Et
    Xper 2 Yaş: 29
    Koç
    +1 yıl

Her ikizler erkeği aynı olmaz ama bende ikizler bir erkeği seviyodum çok komik birisiydi ama çok yüz vermedi sadece onun için arkadaşlık önemliydi:(

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Oglak burcuyum nişanlım tam ikizlerr burcuuu cok fazla üstüne dusmuceksın kaçacaksın zor olacaksn cok ustune duserken kesnlklee sıkılıolarrr zor havalı ama cok iyi öpüş vs bs bagla onu Şu an adam bana kul köle yanııı bensız yapamıyor hahshahsha

0
    0 Yorumla
  • amalfii0
    amalfii0 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 30
    İkizler
    +1 yıl

Bu sounun cevabini ikizler erkegi bile bilmiyo 😂😂

1
    0 Yorumla
  • scoopysnatchy
    scoopysnatchy Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28
    Yay
    +1 yıl

Sık boğaz etmeyeceksin, o isteyince var olup istemeyince olmayacaksın

0
    0 Yorumla
  • Zeynoma
    Zeynoma Takip Et
    Xper 3 Yaş: 44
    İkizler
    +1 yıl

İkizler olarak ve 3 ikizler erkeği ile birlikte olan biri olarak gayet renkli bir ilişki olur

0
    0 Yorumla
  • Birkacsorumvarda
    Birkacsorumvarda Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25
    Boğa
    +1 yıl

Etkileme boş ver ikizler ve yengeç erkeği baştan sona pismanliktir

0
    0 Yorumla
  • Halildemir90
    Halildemir90 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 28
    Başak
    +1 yıl

BeNasılsıniz bilmem başık olarak beni etkilemek için Temiz olman yeterli 😁😁😁😁

0
    0 Yorumla
  • Nikolamoskova
    Nikolamoskova Takip Et
    Xper 2 Yaş: 45
    İkizler
    +1 yıl

Bir ikizler olarak etkilenmek bizim isimiz ama kısa süre için 😀

0
    0 Yorumla
  • karpathiancount
    karpathiancount Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31
    Akrep
    +1 yıl

akrebim ama part time ikizler olurum özellikle gece

0
    0 Yorumla
  • yasinks1922
    yasinks1922 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 23
    Akrep
    +1 yıl

Bu işin burçla falan alakası yok inanmayın böyle şeylere

0
    0 Yorumla
  • solitaria_bayan
    solitaria_bayan Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24 , eic 96%
    Terazi
    +1 yıl

Dengesiz olz iki yüzlü ol yani mpati yap ;)

0
    0 Yorumla
  • Selcukdonmez3435
    Selcukdonmez3435 Takip Et
    Bilge Yaş: 50 , eic 99%
    Yay
    +1 yıl

@Aristotales21 Sınırsızlık…

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Ikızlerı etkilemekte hıç sorun yok asıl olay elde tutmakta.

0
    0 Yorumla
  • WUNDERWAFFE__
    WUNDERWAFFE__ Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 100%
    Oğlak
    +1 yıl

Sıcak kanlı ilgili ol

0
    0 Yorumla
  • Emir38
    Emir38 Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 95%
    İkizler
    +1 yıl

İkizlerim de blmiyorum ya zekayı çok onemserim

0
    0 Yorumla
  • Saddov
    Saddov Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 99%
    İkizler
    +1 yıl
    Astroloji & Burçlar konusunda 572 cevap paylaştı.

Acaba nasıl etkileniyoruz diye okumaya geldim.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

dengesiz oluyorlar

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

İkizlerini kullan hahah

1
    2 Yorumla
    • -MST-
      -MST-
      Koç
      +1 yıl

🤣🤣🤣

Yorumla
    • Bayxz1997
      Bayxz1997
      İkizler
      +1 yıl

Sen kullanır mısın?

Yorumla
  • zirkonn
    zirkonn Takip Et
    Master Yaş: 39
    Oğlak
    +1 yıl

ikizleri göstererek 😂😂😂😂😂😂

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

ikizler gibi görünmen lazım

0
    0 Yorumla
  • beguumm222
    beguumm222 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 22
    Balık
    +1 yıl

ikizler erkeğini etkileme uzak dur

1
    0 Yorumla
  • canarkan
    canarkan Takip Et
    Xper 1 Yaş: 34
    Oğlak
    +1 yıl

Yemek, uyumluluk, çocuksu olmasın kafi :)

0
    0 Yorumla
  • yasamayacalisiyore
    yasamayacalisiyore Takip Et
    Xper 3 Yaş: 23
    İkizler
    +1 yıl

Sen sen ol ikizler erkeğine bulaşma

0
    0 Yorumla
  • defnemadesss
    defnemadesss Takip Et
    Xper 4 Yaş: 26
    İkizler
    +1 yıl

Etkileyemezsin o etkilenirse olur

1
    0 Yorumla
  • BlueIsNotHere
    BlueIsNotHere Takip Et
    Xper 4 Yaş: 22
    Yay
    +1 yıl

Sen etkileyemezsin o seni etkiler

0
    0 Yorumla
  • Clarkent000
    Clarkent000 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 97%
    Boğa
    +1 yıl

Vücut ile

0
    0 Yorumla
  • emine222
    emine222 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 35
    Balık
    +1 yıl

aslında onun gibi dengesiz davranmak

0
    0 Yorumla
  • Vatann341
    Vatann341 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 96%
    Akrep
    +1 yıl

Aman dikkat et

0
    0 Yorumla
  • emre_aslan
    emre_aslan Takip Et
    Xper 4 Yaş: 36
    Oğlak
    +1 yıl

Bence ona bir göz at gerisi gelir :)

0
    0 Yorumla
  • JonathanWoodgate
    JonathanWoodgate Takip Et
    Xper 4 Yaş: 35
    Akrep
    +1 yıl

İkizler dengesizdir hiç uğraşma :))

0
    0 Yorumla
  • Oksitosin
    Oksitosin Takip Et
    Master Yaş: 39
    İkizler
    +1 yıl

Cilveli ol etkilenir

0
    0 Yorumla
  • 000bambam000
    000bambam000 Takip Et
    Yoda Yaş: 39
    Boğa
    +1 yıl

külotlu çorap

0
    0 Yorumla
  • Desuyonee
    Desuyonee Takip Et
    Master Yaş: 30
    Boğa
    +1 yıl

Yani beni?

0
    0 Yorumla
  • Gzm7363
    Gzm7363 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 22
    İkizler
    +1 yıl

Iyyy uzak dur

0
    0 Yorumla
  • fgggyy
    fgggyy Takip Et
    Xper 1 Yaş: 29
    Yay
    +1 yıl

6yyuhjj

0
    0 Yorumla
  • hocariyorum
    hocariyorum Takip Et
    Xper 2 Yaş: 26
    Koç
    +1 yıl

İkiz çocuk doğur

0
    0 Yorumla
  • Mbatan
    Mbatan Takip Et
    Xper 2 Yaş: 28
    Akrep
    +1 yıl

Doğal olman

0
    0 Yorumla
  • brgl_20
    brgl_20 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 23
    İkizler
    +1 yıl

Umursamazlık

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(45)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Astroloji & Burçlar > Sorular > İkizler erkeğini etkileme yolları nelerdir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

İkizler erkeğini nasıl etkilerim? 5 cevap verildi
İkizler erkeğini nasıl etkilerim? 14 cevap verildi
İkizler burcu erkeğini nasıl etkilerim? 10 cevap verildi
İkizler erkegini nasil etkilicem ya? 7 cevap verildi
İkizler erkeği nasıl etkilenir? 4 cevap verildi
İkizler Burcu Erkeğini Nasıl Etkilersin? 14 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Hayatınızdaki insanları kullanmak için mi hayatınızda tutarsınız?
  • Erkek övgüyle, kadın ilgiyle, çocuk sevgiyle yaşar. Siz ne kadar yaşayıp, yaşatıyorsunuz?
  • Ben çay içerken üstündeki kıyafet bende olsaydı, ne giymiş olurdum?
  • Saçlar anıları saklar mı?
  • Bir günlüğüne tarihten biri olsan kim olurdun?
  • Vay... Be Bunu bilmiyordum!" Yüksek bir yerden bakınca benim Ruhum Çekiliyor gibi oluyor, Dizlerimin bağı çözüldü" Dedirten Nedir?
  • TÜİK güncel verileri açıkladı! At ve eşek sayısındaki büyük düşüş sizce neden kaynaklanıyor?
  • Hindistan Başbakanı "Temizlik doğamız haline gelecek, dünyanın en temizi biz olacağız" dedi! Sizce başarabilirler mi?
  • CHP'li vekilin 'taytla geziyor' dediği vali görevden alındı. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
  • Kardeşinizin çocuğu olmuyor diye kendi çocuğunuzu evlatlık verir miydiniz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨