Astroloji & Burçlar Burcuna göre oje rengin hangisi? Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 73 Yapay Zekaya Sor Burcuna göre senin oje rengin hangisi? 💅Yay : 💙🖤Bizi de üzdüler, kalktık ojemizi sürdük 😉♡︎ℰ𝒹𝒶𝓂ℯ𝒹𝒶♡︎ Güncellemeler+1 yıl Güncelleme Burcuna göre oje rengin hangisi? Cevapla Oje Soruları Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı. Mor ve pembe 1 0 Yorumla
Dördüncümurat4 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% İkizler +1 yıl benim burcumun olmadığını bütün KS biliyor 🤷🏻♀️😂yani bir ojem olur ama burcum olamaz 🫢 Öyle di mi 🫢@ikizterazi 1 0 Yorumla
u Hayatİstanbul77 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% Boğa +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 947 cevap paylaştı. Yaz aylarında oje kullanıyorum ama kesinlikle pembe ve tonlarını kullanmam. Daha çok nude ve mavi tonlarını tercih ediyorum. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kova acaba hangi programla yaptınız bunu güzel olmuş 1 2 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Eda abla programla mi yaptın yoksa çaldın mi netten Yorumla Edameda06 Yay +1 yıl İnternetten aldım Yorumla
sierravista Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% Akrep +1 yıl Aslanın oje rengine aşık oldum ya 💅🏻 Benimki Akrep 1 0 Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% Boğa +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 748 cevap paylaştı. Hiç tarzım değil Boğa yazan Çiçekli Pembe falan🙄 1 0 Yorumla
u _GerdekBasan_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 35% Kova +1 yıl oğlak ama hangi renk bilmiyorum 1 0 Yorumla
RakununÇorabı Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 99% Yengeç +1 yıl Kova da o hangi renk çözemedim dkcm 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% Yengeç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 4,9b cevap paylaştı. Yengec diycem de hic begenmedm ya of 1 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% Boğa +1 yıl Yavruağzı :D evet tatlımsı bir pudra rengi 1 0 Yorumla
SeninİcinGeriGeldim Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 93% İkizler +1 yıl Bildi hep mor kullanırım ayol... 1 0 Yorumla
Abdurrahman00t Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% Yengeç +1 yıl Yengeç kadını zevkli 1 7 Yorumla Edameda06 Yay +1 yıl En kötüsü yengeç 😬 Yorumla Abdurrahman00t Yengeç +1 yıl Sensin kötü ☹️ Yorumla Edameda06 Yay +1 yıl Ojeden bahsettim 🙃 Yorumla Abdurrahman00t Yengeç +1 yıl Anladım çarptırma yapıyorum 😬Sen bana anlayışsız mı demek istedin hee Yorumla Edameda06 Yay +1 yıl Evet jsjsjsj Yorumla Abdurrahman00t Yengeç +1 yıl Çok ayıp 😶 Yorumla Edameda06 Yay +1 yıl 😶🤐 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% İkizler +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 518 cevap paylaştı. Pembe 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 Oğlak +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 3b cevap paylaştı. Koç burcu 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Mor ve pembe
Yaz aylarında oje kullanıyorum ama kesinlikle pembe ve tonlarını kullanmam. Daha çok nude ve mavi tonlarını tercih ediyorum.
Kova acaba hangi programla yaptınız bunu güzel olmuş
Eda abla programla mi yaptın yoksa çaldın mi netten
İnternetten aldım
Aslanın oje rengine aşık oldum ya 💅🏻 Benimki Akrep
Hiç tarzım değil Boğa yazan Çiçekli Pembe falan🙄
oğlak ama hangi renk bilmiyorum
Kova da o hangi renk çözemedim dkcm
Yengec diycem de hic begenmedm ya of
Yavruağzı :D evet tatlımsı bir pudra rengi
Bildi hep mor kullanırım ayol...
Gri renkmis oje kulanmam
Aslanı beğenmedim