Bir Koç burcu erkeği ile en iyi anlaşan burç akrep burcudur. Çünkü neresinden tutarsan tut, Akrep kadını ile Koç burcu erkeğinin zevkleri, hayata bakış açıları, tutkuları aynıdır. Aradaki tek fark, Akrep burcunun daha değişken yapıda, dengesiz bir burç olması. Tutarlı olan Koç burcunun stabil çizgisi değişmez ama Akrep sürekli fikir çatışması yaşar. Ben bir Koç burcu erkeği olarak bu burca hastayım.
03 Yorumla- Soran+1 yıl
Eyvallah 👊🏻
- Akrep+1 yıl
Koç Burcu sevgilim vardı iyi anlaşıyorduk da tek sorun başka bi ilişkisi daha varmış 😅
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Biz akrepler iyi insan olsak da bizi hep kötü anacaklar 😒
13 Yorumla- Soran+1 yıl
Kesinlikle öyle hep kalıp yapıştırıyorlar üstümüze halbuki çok tatlı bir burç ah Akrep kardeşlerim ah
- Oğlak+1 yıl
Teşekkürler 🙏
- Soran+1 yıl
Rica ederim
- +1 yıl
Gizli işler
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Yeanii 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
60Cevap
Coook ozel bir burctur akrep;
Inatci, zeki, sorgulayici, supheci, oldukca yetenekli insanlardir.
Istedikleri ortamda rahatca goz alici, ilgi odagi olabilirler, istemediklerinde de orada olduklarinin farkina bile varamazsiniz. Cok icten, samimi olduklari gibi kaninin isinmadigi kisilere soguk egolu biri gibi gorunebilirler. Sohbetleri can alicidir, mizah kabiliyeti muhabbeti doldurmaya yeter de artar duzeydedir, dostluk iliskileri samimi, ictendir ama bir iliskiyi bitirmeleri gerektiginde cok kati ve inatci olabilirler. Gozu kara, aklina koydugunu yapan tiplerdir. Sevimli, becerikli olduklarini da ekleyelim :)
Bir ejderha egiticisi gordugunuzde kesin akreptir suphe etmeyin :D
Not; sonuncusu sallamadir ama ilk kisim demleme...33 Yorumla- Soran+1 yıl
İşte budur o kadar iyi anlatmışsın ki nokta atışı sondaki ince detaya da bayıldım Teşekkürler 🖤⚘️
- Terazi+1 yıl
Ben teraziyim, akrep yan komsumdur iyi tanirim :)
Oz gunveni yuksektir goz doldurur. Bir cok kisi bas edemeyecegini bildigi icin akreplere bulasmak istemez bu nedenlede "dusmanimin basina vermesin" derler ama asil neden akrep korkusudur ki korkulacak bir seyleri de yoktur, sadece ne istediklerini iyi bilir ve elde etmek icin ellerinden geleni yaparlar.
Ilginc, insanlar neden bundan hoslanmaz ki!! - Soran+1 yıl
İşlerine gelmiyor 🤷🏻♀️
- Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl
Akrep herşeyi ben bilirim der durur oysa çok da bir şey bildiği yok
önceden uyarılsa bile aynı şeyi yapma saçmalığına devam eder. ve sonunda uyarıldıgı durum karşısına cıkar ama hiç olmamış söylenmemiş gibi davranır
Başına buyruk tavırlar sayesinde kendini mahveder.
İyi burctur diye bir şey yok. neye göre kime göre iyi? hangi burca sorsan iyi burctur diyorlar kötü burc kim?
akrep cinsellik derler de herkeste etkili değil o iş. yükselene bakacan. nedir diye vs.
Öyle ateş grubuymus da falancaymıs. yok. bazı akrep aşırı içine kapanıktır ve cinsellikmiş vs 1 kişiye adapte olur ve gelecekteki kişisini bekler.
teraziyi düşünün terazi akrepe göre daha sorunlu. bazı teraziler uçkurla ugrasır.
Hepsi demiyorum. genel olarak akrep terazi vs bazıları böyle
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Sanırım Akrep burcunda birine denk gelmişsin biraz çektirmiş olmalı 😉
- +1 yıl
kullanıcı ismimden de anlayacağınız üzere, ben de akrep kadınıyım:)
burcumun çoğu özelliğini taşıyorum, herkes taşıyacak diye de bir kaide yok..
öncelikle akrepler cinselliğe açtır, çekicilikleriyle göz önünde bulunurlar, hırslılardır, akıllılardır, dediklerini yapmayı severler, alçak gönüllülerdir, meraklılardır, sempatiklerdir.
karşı cinsten dürüst ve samimi davranışlar beklerler, hiss ve sezgileri güçlü olduğundan karşı tarafı rahatça anlayabilirler.
ve en sevdiğim özelliklerinden biriyse bolca güler yüzlüdürlerr🥰10 Yorumla - 1 yıl
Merhaba
Akrep burcu kadını genel olarak çok anlayışlı, güçlü, asla pes etmeyen, kinci bir o kadar da kıskanç ve çok hırslı burçlardır. Bu burca sahip kadınlar asla istedikten sonra pes etmez. Birşeyin üzerine olana kadar giderler ve sonunda isterlerse başarırlar. Çok zeki bir burçtur akrep kadını. Ama öyle herkes ile anlaşamaz.
00 Yorumla - +1 yıl
Görüşleri okudukça egom okşanıyor. Övünmek gibi olmasın ama öyleyimdir.
Not: Akrep burcuyum ♏
20 Yorumla - +1 yıl
İntikamcı olmaları galiba arkadaşım ben akrep burcuyum intikam alırım demişti
20 Yorumla - +1 yıl
Akrep burcu erkeğiyim ve tutan özellikler var bende burçlara inanmasamda. Benim gibi o özelliklerin bendekiler tutuyorsa, fit bir vücuda yattığı yerden sahip olacaktır o akrep kadını. Hızlı fitleşebilirler eğer libido yüksekse.🤣
00 Yorumla Akrep kadınları hep haklı olduklarını düşünür kararsızdır ve çok çok kalp kırıcıdır bi insana 5 kere ısınmak istedim ısınamadım bi türlü anlaşamıyorduk bi türlü bu arada teraziyim
036 Yorumla- Soran+1 yıl
Açıkçası Akrep burcuyum yeni tanıştığım insanlarla bile hemen kaynaşırım ve çevremdeki insanlar bana bayılır 🤷🏻♀️
- Soran+1 yıl
Yükselen farkı 🤷🏻♀️
- Yay+1 yıl
Hayır birkere akrep burcu kararlı olur ya ve kararlı olmalari en büyük özellikleri hiç akrep burcu hakkında bilmiyosunuz
- Soran+1 yıl
Hayatında 1 kere akrep burcu görüp ona göre yorum yapmışsınız doğal olarak bir şey demiyorum
- Soran+1 yıl
Umarım daha iyileriyle karşılaşırsınız. Ama arkadaşınız her kimse sanırım sizinle bir arkadaşlık kurma niyetinde değişmiş durduk yere bir insan kavga etmez çünkü
- Soran+1 yıl
Yok artık o cümleyi de yanlış anlamazsın be birader 😂😂
- Soran+1 yıl
Bence o seni sevmemiş canım ayağına yatıp işten sıyrılmaya çalışmış ha bir de ufak not paylaşayım benim ablam da akrep burcu ve eniştem terazi çok iyi anlaşıyorlar🤷🏻♀️
- Soran+1 yıl
Bilemiyorum artık anlaşamamışsınız dediklerine göre tabi herkes birbiriyle anlaşmak zorunda değil sonuçta demek ki oluru yokmuş
- Soran+1 yıl
En azından kendine uyanı bulmuşsun
- Aslan+1 yıl
Terazi hava grubudur ve hava ateş burçlarıyla koç aslan yay iyi anlaşır bu bir tesadüf değil doğanın kanunu hava ateşi harlar😉
- Aslan+1 yıl
Aferin yeni nesil çabuk öğreniyor 😊👍🏻
- Aslan+1 yıl
35 bitiyor 1 ay sonra 36 🙃
- Aslan+1 yıl
Yani 12 yaş olcak yakında evet göstermem yaşımı gören 27-28 der ama bunu yaşö enerjime ve spora borçluyum kabıma sığmam hareket güzeldir 😊🙃😀
- Aslan+1 yıl
Bir arkadaşım bana geçen merve stres seni daha gençleştiriyor sanki dedi😂😂😂😂napalım dert mi edinelim bilemedim ki bende😅😅
- Aslan+1 yıl
Öyle cidden beni oğlum deli etmese gayet relax moodumda işte sıpa yoruyor😂yaşasın yaz okulu 18 temmuzu iple çekiyorum 🙈🤣😄
- Aslan+1 yıl
Amin tşkler🙏☺️
istekli ve haşin olmaları.
Akrep burcunun geneli bu şekilde.50 Yorumla- +1 yıl
Tutuklu olduklarını ve bakışlarının çok etkileyici olduğunu tv den duydum.
10 Yorumla Öz güvenli olmaları ve herşeye rağmen güçlü duruşları var
10 Yorumlaçekici olmamız. hem fiziken hem de aura bakımından çekici olduğumuz bir gerçek. eh herkesin ağzına pelesenk olmuş bir libidomuz var, doğrudur. hırslı, inatçı, akıllı kadınlarızdır.
00 Yorumla- +1 yıl
Sinsi başkasında olanı kıskanma hasetlik enerjisi çalıştırma gibi soesifik kötü enerjileri vardır kötü yönleri olduğu kadar iyi yönleride vardır tabi çok iyi sırdaştor sırrınızı mezara kadar götürür son derece kararlı a heo ya hiç kafasında kendin emin ne istediğini bilen bir yapıdadır tutkuludur sevince ölümüne sever aşkı yakıcıdır🌹🌹
00 Yorumla tanıdığım bir akrep derdi ki ; kaç... ben en tutarsız, en sinsi , en vurdumduymaz kişiyim... yani öyleymişler heralde kadın akreplerde öyledir. (benim ay burcu akrep... ne diyebilirim ki?)
00 Yorumla- +1 yıl
Merkür venüse ter açıyla dürtmüş uranüs güneşe dik girmiş neptün ise kendi halinde takılıyor bu sene akrepler falan maşallah aşk hayatı iyi olcak. Şu burçlara inananlarda zerre zeka görmüyorum.
00 Yorumla Akrep burcuyum ve herkes bizden nefret ediyor niyeyse
13 Yorumla- Soran+1 yıl
Ön yargı işte sen mükemmel olduğunu bil yeter ⚘️
- Oğlak+1 yıl
Ben seviyom akrepleri oğlağım ben
- +1 yıl
Akrek kdininin sezgilileri guclu hisli duygusal zeki cin gibi anlayisli sir kupu mucit ratirmci0☺😌😀
00 Yorumla - +1 yıl
Görsel olarak ilgi cekiciler ama karakter olarak sıfırın altında 😂
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Neyyy genel konuşmasan iyi olurdu ama yine de görüşüne saygı duyuyorum :)
- +1 yıl
tanıdığım bütün akrep kadınları çok cazgır ve yorucuydu
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Tüh değişik türlerine denk gelmişsin geçmiş olsun
o kadar çok akrep burcu kadını tanıyoruzki çok farklı cevaplar veririz bizde zaten
05 Yorumla- Soran+1 yıl
Tanıyınca bekliyorum:)
- Soran+1 yıl
Hıı hııı👀
- Soran+1 yıl
07 plaka
Çok sırlı oluyorlar arkadaşlarını daima gözetiyorlar
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Yep👌🏻
Bilmem hepsi farklı. Tek bir şey söylemek mümkün değil
10 Yorumla- +1 yıl
Çekici bakışları, güçlü ve kendinden emin oluşu... Bunla ilgili bencem var lazımsa.
00 Yorumla - +1 yıl
Artık bildiğim tek burç akrep 😍
Bir akrep kadını tanıdım bu alemdE ondan özeli yok 🥰00 Yorumla - +1 yıl
burçlardan anlamam ama akrepler benim çok sevdiğim bişeyden çok iyi anlıyor :D
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
kibirli cogu her burcta oldugu gibi severse tam sever o ayrı. ama kendini cok yükseklerde görme egilimleri var. kaldı ki asla yükseklere cıkamayacaklar zaten
00 Yorumla - +1 yıl
Boğa burcuyla yani benimle uyumlu olması özelliği yani araştırmalarıma göre 😁
03 Yorumla- Akrep+1 yıl
Bunu hep duyuyorum hiç akrep kız arkadaşın oldu mu. Eski sevdiğim çocuk boğa burcuydu da😂
- Boğa+1 yıl
Yok olmadi ama bir dahaki eşimin akrep burcu olması için dua ediyorum yabi ben evlilik öncesi ilişkiye girmeye de son derece karşıyım da 😁
- Boğa+1 yıl
Eee uyudunuz nasılsın her anlamda sevgilinle?
- +1 yıl
valla benim bi flortum vardi akrep burcu cok darliyo sahipeniyo bildigimiz ha bide kısitlamaya calisması yokmu o ayri konu sanki evliyiz mk neyse oyle bi tecrubem olmustu ama duyguyu yogun yasiyolar galiba oyle dusunuyorum
10 Yorumla çok olgunlar ve sert görünen bir yapıları var akrep 3'lüsü dediğim 3 öğretmenim vardı insan selam vermeye korkuyordu oysaki çok sempatiklerdi
10 Yorumla- +1 yıl
Bence, ne olursa olsun seni asla yarı yolda bırakmaz. Sadece aşk ilişkilerinde değil ailevi, arkadaş iliişkilerinde de tutarlı yapısı olması. Sevmediğim özelliklerinden sadece biri ise şu olmalı. Fazlasıyla inatçılar.
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Pasif agresif oluyorlar biraz da sinsi bir de şeytan tüyleri var bunların erkeklerin ilgisini çok çabuk çekebiliyorlar
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Soğuk itici sinsi kötü olmayı marifet gören kaostan beslenen takıntılı ruh hastası oluyorlar
03 Yorumla- Soran+1 yıl
Wow
- Cevap sahibi+1 yıl
Abartırım çevremde çok var
- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
akrep kadınları candır nokta
31 Yorumla- Soran+1 yıl
Adam geldi ya adam ⚘️
- Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Akreplerin ne zaman ne yapacağını hiç kestiremezsiniz
10 Yorumla Belirgin özelliği zeki olmaları akrep burcu çekici olur ya çok zeki dahi olur ya da tam tersi akrep burcunun ortası yoktur ya deli olur ya da aşırı zeki
10 Yorumla- +1 yıl
Bir akrep erkeği olarak çok seks bağımlısı yatakta çok iyi ve çok haşinler
10 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 yıl
Akrep burcu kadını diyince aklıma hep olgun kadınlar gelir
00 Yorumla - Gizli Üye(36-45)+1 yıl
Seks yapmayı çok sevdiklerini söylüyorlar ama seks yapmayı bilmiyorlar
08 Yorumla- Akrep+1 yıl
aynı fikirde değiliz.
- Cevap sahibi+1 yıl
@akrepkadini722 benimki biraz tecrübeyle sabit. Maalesef seksi sevseler de başarılı oldukları söylenemez.
- Akrep+1 yıl
olsa olsa 1 2 akreple ilişkiye girmişsindir, ben öyle olduklarını düşünmüyorum
- Cevap sahibi+1 yıl
@akrepkadini722 1 2? 😂 Güldüm. 😂
- Akrep+1 yıl
gülmeye devam et
- Cevap sahibi+1 yıl
@akrepkadini722 çok şükür terazi ve koçlar güldürüyor.
- Akrep+1 yıl
tamam sen hayatının geri kalanını onlarla geçir arkadaşım başarılar🥰
- Cevap sahibi+1 yıl
@akrepkadini722 mantıklı tercih olur benim açımdan. Ama sen de akrep erkeğinden uzak dur bence. 😅😉
- +1 yıl
En yakın iki arkadaşım ve annem akrep burcu, bunu bilerek söylüyorum. Çok samimi olmaları, çekici olmaları ve konuşmayı anlaşmayı bilen kadınlar olmaları :)
02 Yorumla- Başak+1 yıl
Senin burcun ne
- İkizler+1 yıl
İkizler
- +1 yıl
Tanıdığım kadınlardan biliyorum. Libidosu yüksektir. İnatçıdır. Çalışkandır. Hırslıdır. Hedefe yönelik hareket eder. İşte ve aşkta tutkuludur.
10 Yorumla - +1 yıl
Akrep gibi zehirliler diyeceğim de akrep kadını tarafından yaşadığım sıkıntıdan bunu yazdığım anlaşılır 😀
10 Yorumla Bizim akrep burcu olmamiz yeter bee. Her gun iki posto atioz. Yani ben oyle yapiom. Kim ne derse desin akrep en azginlari.
14 Yorumla- Yengeç+1 yıl
Atarmıyız beraber 😁
- Yengeç+1 yıl
Alınma birader lafım sana diil
- +1 yıl
Cinselliği sever.
20 Yorumla Sizin burç çok sıkıntı ya aynı gruptaniz ama akrep Burcu aşırı Zor burç ya.
20 Yorumla- +1 yıl
Bir akrep burcu olarak burcumun özelliklerini taşıyorum ama son günlerde en belirgin özelliğim ruhum bedenimden ayrı gibi gezmem
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Seks manyağı takıntılı hasta ruhlu , kurtulması zor Allah düşmanımin başına vermesin
04 Yorumla- Boğa+1 yıl
Üzüyorsun :(
- Soran+1 yıl
Amin inşallah Allah kurtarsın kardeşim
- Boğa+1 yıl
Ben akrebim
- Boğa+1 yıl
Pardon bana dememişsin
Benim erkek arkadaşım akreppp
10 Yorumla- +1 yıl
Tutku dolu olmaları
10 Yorumla - +1 yıl
Akrep erkeği var 😎
10 Yorumla - +1 yıl
Baya kiskanc oluyoruz mrk😂
21 Yorumla- Soran+1 yıl
Hemde nasılll😂😂
- 1 yıl
Çok cazibeliler
Bu arada akrep burcu değilim ama hayranım o kadınlara00 Yorumla merak ettiklerini okuyabilirsin farklı seyler yazıyor
00 Yorumla- u+1 yıl
inatçı olmaları
07 Yorumla- Soran+1 yıl
Çok seviyorum bu huyumu ya huyum kurusun
- u+1 yıl
Güzel sevindim
- Soran+1 yıl
Ben de güzel sevindim kötü sevinmek istemem tabi
- u+1 yıl
Sevinmen harika
- Soran+1 yıl
Elbette yorum için teşekkürler
- u+1 yıl
Rica ederim iyi geceler
- Soran+1 yıl
Size de iyi geceler
- +1 yıl
Adı bile yeter , alımlı ve tehlikeli
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Çok da tehlikeli değiliz aslında sadece kuyruğa basmayın yeter
- +1 yıl
Beynimiz zehirli sarmaşık gibi gireni salmıyoruz😂
10 Yorumla - +1 yıl
Libidoları tavan oluyor genel de
10 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Libidosunun ateşş olmasıı
10 Yorumla - +1 yıl
Sevecen benim tanidiğim
00 Yorumla Kesinlikle libidosu derim
00 Yorumla- +1 yıl
Akreplerin libidosunun yüksek olması
00 Yorumla - Devamını Gör (61)
Detaylı bilgi
Merhaba değerli KizlarSoruyor takipçileri 🌞 Yorumcumuz Feray Tekin sizler için sorunuzu yanıtlıyor.💐
https://www.dailymotion.com/video/x8cad1aTeşekkürler🤗❤️