Akrep burcu kadınlarının göze çarpan özelliği nedir sizce?

Bir Koç burcu erkeği ile en iyi anlaşan burç akrep burcudur. Çünkü neresinden tutarsan tut, Akrep kadını ile Koç burcu erkeğinin zevkleri, hayata bakış açıları, tutkuları aynıdır. Aradaki tek fark, Akrep burcunun daha değişken yapıda, dengesiz bir burç olması. Tutarlı olan Koç burcunun stabil çizgisi değişmez ama Akrep sürekli fikir çatışması yaşar. Ben bir Koç burcu erkeği olarak bu burca hastayım.
Eyvallah 👊🏻
Koç Burcu sevgilim vardı iyi anlaşıyorduk da tek sorun başka bi ilişkisi daha varmış 😅
Biz akrepler iyi insan olsak da bizi hep kötü anacaklar 😒
Kesinlikle öyle hep kalıp yapıştırıyorlar üstümüze halbuki çok tatlı bir burç ah Akrep kardeşlerim ah
Teşekkürler 🙏
Rica ederim
Gizli işler
Yeanii 😂
Cevap
60Cevap
Coook ozel bir burctur akrep;
Inatci, zeki, sorgulayici, supheci, oldukca yetenekli insanlardir.
Istedikleri ortamda rahatca goz alici, ilgi odagi olabilirler, istemediklerinde de orada olduklarinin farkina bile varamazsiniz. Cok icten, samimi olduklari gibi kaninin isinmadigi kisilere soguk egolu biri gibi gorunebilirler. Sohbetleri can alicidir, mizah kabiliyeti muhabbeti doldurmaya yeter de artar duzeydedir, dostluk iliskileri samimi, ictendir ama bir iliskiyi bitirmeleri gerektiginde cok kati ve inatci olabilirler. Gozu kara, aklina koydugunu yapan tiplerdir. Sevimli, becerikli olduklarini da ekleyelim :)
Bir ejderha egiticisi gordugunuzde kesin akreptir suphe etmeyin :D
Not; sonuncusu sallamadir ama ilk kisim demleme...
İşte budur o kadar iyi anlatmışsın ki nokta atışı sondaki ince detaya da bayıldım Teşekkürler 🖤⚘️
Ben teraziyim, akrep yan komsumdur iyi tanirim :)
Oz gunveni yuksektir goz doldurur. Bir cok kisi bas edemeyecegini bildigi icin akreplere bulasmak istemez bu nedenlede "dusmanimin basina vermesin" derler ama asil neden akrep korkusudur ki korkulacak bir seyleri de yoktur, sadece ne istediklerini iyi bilir ve elde etmek icin ellerinden geleni yaparlar.
Ilginc, insanlar neden bundan hoslanmaz ki!!
İşlerine gelmiyor 🤷🏻♀️
Akrep herşeyi ben bilirim der durur oysa çok da bir şey bildiği yok
önceden uyarılsa bile aynı şeyi yapma saçmalığına devam eder. ve sonunda uyarıldıgı durum karşısına cıkar ama hiç olmamış söylenmemiş gibi davranır
Başına buyruk tavırlar sayesinde kendini mahveder.
İyi burctur diye bir şey yok. neye göre kime göre iyi? hangi burca sorsan iyi burctur diyorlar kötü burc kim?
akrep cinsellik derler de herkeste etkili değil o iş. yükselene bakacan. nedir diye vs.
Öyle ateş grubuymus da falancaymıs. yok. bazı akrep aşırı içine kapanıktır ve cinsellikmiş vs 1 kişiye adapte olur ve gelecekteki kişisini bekler.
teraziyi düşünün terazi akrepe göre daha sorunlu. bazı teraziler uçkurla ugrasır.
Hepsi demiyorum. genel olarak akrep terazi vs bazıları böyle
Sanırım Akrep burcunda birine denk gelmişsin biraz çektirmiş olmalı 😉
kullanıcı ismimden de anlayacağınız üzere, ben de akrep kadınıyım:)
burcumun çoğu özelliğini taşıyorum, herkes taşıyacak diye de bir kaide yok..
öncelikle akrepler cinselliğe açtır, çekicilikleriyle göz önünde bulunurlar, hırslılardır, akıllılardır, dediklerini yapmayı severler, alçak gönüllülerdir, meraklılardır, sempatiklerdir.
karşı cinsten dürüst ve samimi davranışlar beklerler, hiss ve sezgileri güçlü olduğundan karşı tarafı rahatça anlayabilirler.
ve en sevdiğim özelliklerinden biriyse bolca güler yüzlüdürlerr🥰
Merhaba
Akrep burcu kadını genel olarak çok anlayışlı, güçlü, asla pes etmeyen, kinci bir o kadar da kıskanç ve çok hırslı burçlardır. Bu burca sahip kadınlar asla istedikten sonra pes etmez. Birşeyin üzerine olana kadar giderler ve sonunda isterlerse başarırlar. Çok zeki bir burçtur akrep kadını. Ama öyle herkes ile anlaşamaz.
Görüşleri okudukça egom okşanıyor. Övünmek gibi olmasın ama öyleyimdir.
Not: Akrep burcuyum ♏
İntikamcı olmaları galiba arkadaşım ben akrep burcuyum intikam alırım demişti
Akrep burcu erkeğiyim ve tutan özellikler var bende burçlara inanmasamda. Benim gibi o özelliklerin bendekiler tutuyorsa, fit bir vücuda yattığı yerden sahip olacaktır o akrep kadını. Hızlı fitleşebilirler eğer libido yüksekse.🤣
Akrep kadınları hep haklı olduklarını düşünür kararsızdır ve çok çok kalp kırıcıdır bi insana 5 kere ısınmak istedim ısınamadım bi türlü anlaşamıyorduk bi türlü bu arada teraziyim
Açıkçası Akrep burcuyum yeni tanıştığım insanlarla bile hemen kaynaşırım ve çevremdeki insanlar bana bayılır 🤷🏻♀️
Yükselen farkı 🤷🏻♀️
Hayır birkere akrep burcu kararlı olur ya ve kararlı olmalari en büyük özellikleri hiç akrep burcu hakkında bilmiyosunuz
Hayatında 1 kere akrep burcu görüp ona göre yorum yapmışsınız doğal olarak bir şey demiyorum
Umarım daha iyileriyle karşılaşırsınız. Ama arkadaşınız her kimse sanırım sizinle bir arkadaşlık kurma niyetinde değişmiş durduk yere bir insan kavga etmez çünkü
Yok artık o cümleyi de yanlış anlamazsın be birader 😂😂
Bence o seni sevmemiş canım ayağına yatıp işten sıyrılmaya çalışmış ha bir de ufak not paylaşayım benim ablam da akrep burcu ve eniştem terazi çok iyi anlaşıyorlar🤷🏻♀️
Bilemiyorum artık anlaşamamışsınız dediklerine göre tabi herkes birbiriyle anlaşmak zorunda değil sonuçta demek ki oluru yokmuş
En azından kendine uyanı bulmuşsun
Terazi hava grubudur ve hava ateş burçlarıyla koç aslan yay iyi anlaşır bu bir tesadüf değil doğanın kanunu hava ateşi harlar😉
Aferin yeni nesil çabuk öğreniyor 😊👍🏻
35 bitiyor 1 ay sonra 36 🙃
Yani 12 yaş olcak yakında evet göstermem yaşımı gören 27-28 der ama bunu yaşö enerjime ve spora borçluyum kabıma sığmam hareket güzeldir 😊🙃😀
Bir arkadaşım bana geçen merve stres seni daha gençleştiriyor sanki dedi😂😂😂😂napalım dert mi edinelim bilemedim ki bende😅😅
Öyle cidden beni oğlum deli etmese gayet relax moodumda işte sıpa yoruyor😂yaşasın yaz okulu 18 temmuzu iple çekiyorum 🙈🤣😄
Amin tşkler🙏☺️
istekli ve haşin olmaları.
Akrep burcunun geneli bu şekilde.
Tutuklu olduklarını ve bakışlarının çok etkileyici olduğunu tv den duydum.
Öz güvenli olmaları ve herşeye rağmen güçlü duruşları var
çekici olmamız. hem fiziken hem de aura bakımından çekici olduğumuz bir gerçek. eh herkesin ağzına pelesenk olmuş bir libidomuz var, doğrudur. hırslı, inatçı, akıllı kadınlarızdır.
Sinsi başkasında olanı kıskanma hasetlik enerjisi çalıştırma gibi soesifik kötü enerjileri vardır kötü yönleri olduğu kadar iyi yönleride vardır tabi çok iyi sırdaştor sırrınızı mezara kadar götürür son derece kararlı a heo ya hiç kafasında kendin emin ne istediğini bilen bir yapıdadır tutkuludur sevince ölümüne sever aşkı yakıcıdır🌹🌹
tanıdığım bir akrep derdi ki ; kaç... ben en tutarsız, en sinsi , en vurdumduymaz kişiyim... yani öyleymişler heralde kadın akreplerde öyledir. (benim ay burcu akrep... ne diyebilirim ki?)
Merkür venüse ter açıyla dürtmüş uranüs güneşe dik girmiş neptün ise kendi halinde takılıyor bu sene akrepler falan maşallah aşk hayatı iyi olcak. Şu burçlara inananlarda zerre zeka görmüyorum.
Akrep burcuyum ve herkes bizden nefret ediyor niyeyse
Ön yargı işte sen mükemmel olduğunu bil yeter ⚘️
Ben seviyom akrepleri oğlağım ben
Akrek kdininin sezgilileri guclu hisli duygusal zeki cin gibi anlayisli sir kupu mucit ratirmci0☺😌😀
Görsel olarak ilgi cekiciler ama karakter olarak sıfırın altında 😂
Neyyy genel konuşmasan iyi olurdu ama yine de görüşüne saygı duyuyorum :)
tanıdığım bütün akrep kadınları çok cazgır ve yorucuydu
Tüh değişik türlerine denk gelmişsin geçmiş olsun
o kadar çok akrep burcu kadını tanıyoruzki çok farklı cevaplar veririz bizde zaten
Tanıyınca bekliyorum:)
Hıı hııı👀
07 plaka
Merhaba değerli KizlarSoruyor takipçileri 🌞 Yorumcumuz Feray Tekin sizler için sorunuzu yanıtlıyor.💐
https://www.dailymotion.com/video/x8cad1aTeşekkürler🤗❤️