Astroloji & Burçlar Hayatınızdaki insanın burcu, ebeveynlerinizin burçlarından biri olsaydı hangi burçla birlikte olurdunuz? padisahinkizi Takip Et Guru Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 94 Yapay Zekaya Sor Farklı bir soruyla gelmek istedim bugün.Burç uyumu falan hikâye, maksat sadece eğlence. 😂Anne ya da babanızın burçlarından biri hayatınızdaki kişinin burcu olsaydı, hangi burçlarla birlikte olma ihtimaliniz olurdu? 🍀Me:Annem aslan, babam yengeç. Aslan veya yengeç burcu biri olurdu bu hesapla hayatımda. 😂 Hayatınızdaki insanın burcu, ebeveynlerinizin burçlarından biri olsaydı hangi burçla birlikte olurdunuz? Cevapla Fal Soruları Babalık Soruları Hesap Soruları Beğen Paylaş Takip Et 13 kişi beğendi
ITheLivingDeadI Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% Aslan +1 yıl Hmm gerçekten farklı bir soru. Bu soru sitede ilk kez sorulmuştur diye düşünüyorum 😄Annemin burcu yay, babamın burcu terazi. Bu hesaba göre yay ya da terazi olurmuş 😅 1 3 Yorumla padisahinkizi Koç +1 yıl Farkımız, tarzımız...Yay burçları da ateş grubundan olabilirdi bak. 😂 Yorumla ITheLivingDeadI Aslan +1 yıl Evet, muhteşem üçlüden birisi yay, olabilirmiş 😂 ateş grubu burçların üçünü de seviyorum. Aslanlar zaten iyi 😎 koçlar da öyle 😄 Yorumla padisahinkizi Koç +1 yıl Buna katılmadığımı söyleyemeyeceğim. 😄✌️ Yorumla
aloneenolaa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% Yay +1 yıl Babam yengeç annem balık ikisi de olmaz ben koç seviyprum jajzjajz 1 2 Yorumla padisahinkizi Koç +1 yıl Koç da sizi seviyor ahshshs. Yorumla aloneenolaa Yay +1 yıl Bil mukabelee😂 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı. Fark etmez burca göre seçmiyorum 1 0 Yorumla
ikizterazi Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 Terazi +1 yıl Babam balık annem yay. Balık veya yay erkeği hmm🤔 😬🙄 1 4 Yorumla padisahinkizi Koç +1 yıl Terazi ile uyumları önemli 😂 Yorumla ikizterazi Terazi +1 yıl Su grubu istiyor ben ama balık değel😒 Yorumla padisahinkizi Koç +1 yıl Akrep ve yengeç kalıyor geriye.😂 Yorumla ikizterazi Terazi +1 yıl İkisinden birini alırım Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et Master Yaş: 26 , eic 59% Koç +1 yıl Annem ikizler babam terazi Yükselenim ikizler ay burcum terazi ahssj hepsiyle anlaşırım diye düşünüyorum 1 2 Yorumla padisahinkizi Koç +1 yıl Bu kadar olurrr😂😂 Yorumla BirAnanasAldirdim Koç +1 yıl Gerçkten😂 Yorumla
Abdurrahman00t Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% Yengeç +1 yıl Ben anne ile babanın uyumunu merak ediyorum 😃 aslan ve yengeç pek anlaşamaz diye biliyorum ama. Benimkilerin doğum tarihi belli değil 😃 1 6 Yorumla padisahinkizi Koç +1 yıl Annem ve babamın ilişkisinde hakimiyet kayıtsız şartsız annemdedir. 😂 Babam genellikle daha sakin ve anlayışlı ve gerçekten daha duygusal. Annem ise biraz daha sert biri babama göre. 😅 Yorumla padisahinkizi Koç +1 yıl Bunca senedir evli olduklarına göre anlaşıyorlar demek ki. Burçlar yüzde yüz doğruyu söylemez ahshshs. Yorumla Abdurrahman00t Yengeç +1 yıl Ben bir aslan ile anlaşacağımı pek düşünmüyorum 😃 aslanın güçlü duruşunu severim orası ayrı. Ama zor gibi Yorumla padisahinkizi Koç +1 yıl Annem zor kadın, doğru. 😂Gerçekten tam bir aslan. Yorumla вуηαяcσѕ Aslan +1 yıl Aslan ve yengeç, kadın erkek ilişkilerinden en mükemmel uyum bana göre. Benim birçok arkadaşım yengeç burcu ve çok iyi anlaşırız Yorumla Abdurrahman00t Yengeç +1 yıl @вуηαяcσѕ yengeç erkeği ile yengeç kadını arasında fark var 🙄 Yorumla
Aso6533 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% İkizler +1 yıl Annem Akrep babam aslan.😂 Allah yardımcım olsun inşallah 😃😂 2 1 Yorumla padisahinkizi Koç +1 yıl Ahahahah Allah yardımcın olsun gerçekten...😂 Yorumla
Saddov Takip Et Master Yaş: 32 , eic 99% İkizler +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 572 cevap paylaştı. Onlar hangi burç bilmiyorum ki. Çok takılmam o mevzulara. 1 2 Yorumla padisahinkizi Koç +1 yıl İşin esprisi zaten ya. Yorumla Saddov İkizler +1 yıl I dont now 😂 Şimdi imla hatasından görüş kaldırılır Yorumla
dǝuʎǝzıqıɥɐsuıuɐʞǝɯ Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 99% Akrep +1 yıl Ben akrebim, annem ikizler babam da aslan , aslan daha iyi olur dbxbbx 1 2 Yorumla padisahinkizi Koç +1 yıl Bir adet aslan saralım hemen ahshshs Yorumla dǝuʎǝzıqıɥɐsuıuɐʞǝɯ Akrep +1 yıl 😂😂😂 Yorumla
Mysteriaa Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 96% Başak +1 yıl Annem başak babam boğa iki burçtan da olabilir 1 1 Yorumla padisahinkizi Koç +1 yıl İyi gibi sanki 😂 Yorumla
Alaçatı_mavisi Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% Terazi +1 yıl Annem koç ama babamın ki belli değil. Annem fazla pollyanna sinir ediyor beni 1 4 Yorumla padisahinkizi Koç +1 yıl Aaa biz pollynanna değiliz, lütfen 😂 Yorumla Alaçatı_mavisi Terazi +1 yıl Nesiniz 😂 biraz sert olun ya Yorumla padisahinkizi Koç +1 yıl Gerektiğinde sertiz😂 Yorumla Alaçatı_mavisi Terazi +1 yıl 😂😂 Yorumla
İrşii Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% Yengeç +1 yıl Terazi erkeği olurdu. İyidir teraziler 🤷♀️ 1 2 Yorumla padisahinkizi Koç +1 yıl Hiçbir bilgim yok kendileri hakkında.😂 Yorumla İrşii Yengeç +1 yıl Benim tabıdığım terazi erkekleri iyiydi en iyi erkek burçlarından olabilir 😂 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et Master Yaş: 36 Başak +1 yıl Annemin babamın burcunu bilmiyorum desem ne olur ki.. Bence bir şey olmaz.. 😀 2 4 Yorumla padisahinkizi Koç +1 yıl Olmaz yani bence de, kim olursa olsun demektir bu...😃 Yorumla tiryakinimtiryakin Başak +1 yıl Boğa olsun.. 😄 Yorumla padisahinkizi Koç +1 yıl Tamam size boğa verelim...😃 Yorumla tiryakinimtiryakin Başak +1 yıl Ver gelsin.. 😄 Yorumla
zalimsinhayat91 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% İkizler +1 yıl ben abimle aynı burç olan terazi burcu olmasını isterdim 0 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% Boğa +1 yıl Öyle zaten. Babam gibi O da Başak.. :D 1 6 Yorumla padisahinkizi Koç +1 yıl 😂😂 Denk gelişe bak... Yorumla u Sosyetic_SheqiiL Boğa +1 yıl çok tartışırız, ters düşeriz biz babamla :D ama o benim ilk aşkım, asla kıyamıyor bana. Yani Başaklar bence zor bi burç, sorsalar istemezdim Yorumla padisahinkizi Koç +1 yıl Ne açıdan zor? 😅 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL Boğa +1 yıl Eleştirmeye bayılıyorlar, sinirliler, dediğim dedik çaldığım düdük :D titizler ve mükemmeliyetçi Yorumla padisahinkizi Koç +1 yıl Tanıdığım bir Başak burcu var da uyuyor mu diye test ettim zihninde yazdıklarını. Sinirli olması dışında uyuyor.😅 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL Boğa +1 yıl Ah bir de benciller. Senin bir taneymiş benim sülale Başak 😂 Yorumla
Coraline-0 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 97% Terazi +1 yıl Annem koç, babam akrep😂 1 2 Yorumla padisahinkizi Koç +1 yıl Koç iyidir, akrebi bilmem 😂😂 Yorumla Coraline-0 Terazi +1 yıl akrepler fena😂😂 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% Aslan +1 yıl Tabi ki dünyanın en asil burcu Aslan 1 1 Yorumla padisahinkizi Koç +1 yıl 😂😂 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% İkizler +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 766 cevap paylaştı. yengeç olurdu lkmklm :D 1 4 Yorumla padisahinkizi Koç +1 yıl İkisi de mi yengeç shshdhd Yorumla thecutewitch İkizler +1 yıl evet knknjk :D Yorumla padisahinkizi Koç +1 yıl Vay beee ahsdhdjhd Yorumla thecutewitch İkizler +1 yıl birbirlerini bulmuşlar lmklm :D ama ben misal kendi burcumu kaldıramam ikimizde dengesiz hiç iyi olmazdı lmklm :D Yorumla
YalvarBarışalımp Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 98% Kova +1 yıl bizim aile komple balik/kova 1 1 Yorumla padisahinkizi Koç +1 yıl Aaa 😅 bizde aynı burçtan tek bir kişi yok Yorumla
Şişkoletta Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% Terazi +1 yıl Ben burçlara çok takılmıyorum yaa 1 1 Yorumla padisahinkizi Koç +1 yıl Elbette öyle, soru sadece. 😂 Yorumla
Zincirler Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Akrep veya Terazi olurdu. 1 4 Yorumla padisahinkizi Koç +1 yıl Bu iki burç hakkında da pek bir bilgim yok.😅 Zincirler Koç +1 yıl Olabilir. 😊Ben de pek anlamam bu burçlardan. 🤷🏻♂️ padisahinkizi Koç +1 yıl Ben de sadece çevremdeki burçları bilirim onun dışında anlamam 😅 Zincirler Koç +1 yıl Güzel. 😊
Neglüüü Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% Yengeç +1 yıl Herhangi bir burç olabilir pek takmam 1 1 Yorumla padisahinkizi Koç +1 yıl Ben de pek takmıyorum zaten ama maksat dediğim gibi eğlence. Yorumla
BanaNeHa Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 99% Yengeç +1 yıl Kova ya da oğlak olurdu ikisine de öleyim 1 4 Yorumla padisahinkizi Koç +1 yıl 😂😂😂 Yorumla BanaNeHa Yengeç +1 yıl Okeyim ya ne öleyimi zjsjjs klavye yüzünden Yorumla padisahinkizi Koç +1 yıl İkisi de o anlama çıkıyor merak etme ahshshs. Yorumla BanaNeHa Yengeç +1 yıl Yani benim için değil çünkü insan sevmiyorum jzjend Yorumla
hARDER_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 97% Koç +1 yıl Baba koç (benımle aynı) anne boğa, abla başak 😃 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% Yay +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sadece kardeşimin burcunu biliyorum 😂 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% Yay +1 yıl o zaman aslan terazi ve başak olurdu 1 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 Oğlak +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 332 cevap paylaştı. Burç hiç bilmiyorum ki. O yüzden fark etmez 1 0 Yorumla
melodymsi Takip Et Xper 5 Yaş: 27 Koç +1 yıl Koç ya da aslan olurdu 1 2 Yorumla padisahinkizi Koç +1 yıl Ah canım burcum...😂 Yorumla melodymsi Koç +1 yıl Hahahah 😂 Yorumla
u KasiKesh Takip Et Master Yaş: 39 Boğa +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 674 cevap paylaştı. Oğlak olurdu bir Boğa olarak 1 0 Yorumla
Eoéa_Eoéa Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% Yengeç +1 yıl Koç ya da aslan. 😃 1 1 Yorumla padisahinkizi Koç +1 yıl Mükemmel ya, daha n'olsun? 😂 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% Terazi +1 yıl Bilmiyorum onların burçlarını 0 0 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 Aslan +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 374 cevap paylaştı. Yengec 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar