Akrep. Seviyorum ben bu burç insanlarını. Nettirler bi kere. Sevdikleri de bellidir, sevmedikleri de. İnsanı yormazlar. Sezgileri de kuvvetli. Kendini anlatmak zorunda kalmazsın. Leb demeden leblebi der. Alt yazı geçmek, içini dökmek zorunda değilsin. Hisleri ile hissettikleri için seni senden daha iyi tanırlar. Kendini kabul ettirmek zorunda değilsin. Zaten seninleyse herşeyi kabul etmiştir. Dostlukları ise muazzam.. Bir sahip çıkarlar sevdiklerine dost arkadaş hemcins sevgili farketmez. Artık sana gelen ona gelmiştir gibi seni tutar sana gelen belaya kafa tutar. Sır ver gözlerini kapa. Asla satma yoktur. Hainlik yapmazlar.
Ama onlara yamuk yapmayacak, ihanet etmeyeceksin. Ömür boyu kinlerini tutarlar. Sevgisi kadar kini de büyüktür. Hiç hayatlarında olmamışsın gibi bir daha asla sahip olamazsın.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
19Görüş
Yengeç.
Akrep. Seviyorum ben bu burç insanlarını. Nettirler bi kere. Sevdikleri de bellidir, sevmedikleri de. İnsanı yormazlar. Sezgileri de kuvvetli. Kendini anlatmak zorunda kalmazsın. Leb demeden leblebi der. Alt yazı geçmek, içini dökmek zorunda değilsin. Hisleri ile hissettikleri için seni senden daha iyi tanırlar. Kendini kabul ettirmek zorunda değilsin. Zaten seninleyse herşeyi kabul etmiştir. Dostlukları ise muazzam.. Bir sahip çıkarlar sevdiklerine dost arkadaş hemcins sevgili farketmez. Artık sana gelen ona gelmiştir gibi seni tutar sana gelen belaya kafa tutar. Sır ver gözlerini kapa. Asla satma yoktur. Hainlik yapmazlar.
Ama onlara yamuk yapmayacak, ihanet etmeyeceksin. Ömür boyu kinlerini tutarlar. Sevgisi kadar kini de büyüktür. Hiç hayatlarında olmamışsın gibi bir daha asla sahip olamazsın.
Not. Akrep değilim.😉
Sempati neydi liii. Bilemiyorum ne olduğunu anlamam lazim sonra cevaplarım
Bir kişi bile oğlak dememiş burçtan bile şanssızım neden ocakta doğdum ya suçum neydiii😂
hiç kimseye sempati duymamalı seçiyorum ben.
duymamayı*
Hiçbiri ben kendimi biliyorum oda bana yetiyor
Yay Burcu hangisine duyuyorsa o burc 😂 zerre bu işten anlamayan BNE 🥺
Akrep ikizler koç boğa kova hayatımda önem verdiğim kişilerin burçları
Kendi burcuma kıyak geçeceğim. Kova diyorum.
Başak Yengeç 🌸🎈
🍭😀
Nam nam nam😀😀
kova burcuyum sempati duyduğum tek burç aslan olabilir.
İnsan olsun burçlar olarak bakmam :) insan olmayan burcun taaaaaaaaaa
Boğa Başak oğlak
Yay burcu ve oğlak Burcu
Yay, akrep, terazi, boğa
Burçlarla ilgili yorum yapmıyorum.😂😂😂😂
Neden 😀😀
Sence neden
Ahaha ben şaka yapıyorum tabi ki..
Sonuçta eğlence.. yoksa banane 😀
@vivir_Yok bende sanimiyetine güvenerek takılıyorum. Yaşasınnnnn BAŞAK burcu
😂 inanıyoruz))
Evettttttttt