Hiçbir burç için bu yakıştırma olmamalı kesinlikle, Mesela akrepler kıskanç ve sahiplenici, bazen fevri hareketleri olur. E o zaman olmaz mı diyelim
Benim kanaatim insan burçlar ile yola çıkmamalı ama gerçeklerini de kabul etmeli. Uyumsamalı. Mesela akrep burcunun hareketlerine kızacağınıza o karaktere uygun hareket etmeye çalışmalısınız. Belki de karakter sorunu olan bizleriz ve bunu manipüle etmeye çalışıyoruz. İnsan karşısındakini iyi analiz etmeli, cesareti ve kararlı bir karakteri var ise ona göre hareket etmelidir.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova ve balık burçlarından asla ilişki yaşanmaz. Tecrübem var bir sürü kızla birlikte oldum. Sonra anlaşamadık ve ayrıldık
Bide size şunu demem lazım neden biri doğum tarihi yüzünden bu kadar ayrımcılık yapılıyor. Yani annenin karnında fazla kalınca beynine oksijen mi gitmiyor...04 Yorumla- Akrep+1 yıl
O kadar burç saymışsın ki, bu burçların hepsi kötü bir senin burcun mu özel şimdi. Bende bir akrebim ama o kadar burcun içinden sadece balıkla anlaşamadığımı yazdım, çünkü kararlı biri olduğum için değişken ve kaygan ruha sahip biri ile anlaşamıyorum. Bence bu kadar çok burçla anlaşamayan burçta sıkıntı vardır. Saydığın burçlar ile anlaşamamış olman onları kötü yapmaz, yani sen şimdi bu burçlar ile ilişki yaşarken harika davrandın onlar hep kötü, bu akıllı insanın inanacağı bir şey olamaz. Tüm burçları gömmüşsün. Teraziyi bile gömmüşsün :))
- Akrep+1 yıl
@Nurbergin tecrübem var birsürü kızla birlikte oldum kelimesinden ben birlikte olduğu kızlara nazaran bu kanıya vardığına inanırım. Ki bunun açıklamasını kendisi yapabilir sanırsam o kafa var kesinlikle eminim onda. Ben gördüğüm kadarı ile neredeyse tüm burçları saydırmış. Bir kişinin bu kadar burçla anlaşamama ihtimali saçmalık, kişilik ve karakterler yükselen burçları ile aşırı etkileşiyor. Bunu direk sadece burçlara yormak saçmalık, yükselen burcu ve yetiştirilme karakter bunlar da etkili. ki bu kadar burcu yazıp anlaşılmaz diyip de sonra burçlar yüzünden bu kadar ayrımcılık yapanların beynine oksijen gitmiyor mu demesi ayrıca bir tezatlık.
- +1 yıl
Yükselen burcu, alçalan burcu, anan burç ve ay burcu varken buna karar vermek zor ama her burcun anlaşamıcağı diye bişeyde var
Mesela ben boğa kadının sabit fikirliliği cahil olmasıyla birlikte aynı şekilde başka bi boğa erkeğinin karşılıklı anlaşmazlıkları kesinlikle evliliği bitirir10 Yorumla
- Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Sormana bile gerek yok direkt kova öyle 1 kişiyle falanda aldatmaz ha hakkını vere vere aldatır aldattığı kişilerle futbol takımı bile kurarsınız namı yayılmıs zaten kovaların google amca bile bilio aldatma ihtimali en yüksek burç hangi burc diye girin direkt karşınıza çıkar zaten
00 Yorumla

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
58Cevap
- +1 yıl
yani burca pek inanmıyorum ama yay, ikizler, balık, bu burçlara sahip kişilerle yaşadığım ilişki hayal kırıklığına neden oldu. özellikle yay burcu kişileri bende yıkıma yol açıyor öyle böyle değil aşırı derecede bağlıyor beni kendine ondan sonra çok yoğun bir hayal kırıklığı yaşatıyor. bunalıma sokuyor üç adet yay burcu tanıdım üçü de aynı etkiyi bıraktı bence bu bir tesadüf değil
20 Yorumla - +1 yıl
koç burcuyum böyle bir mükemmellik nasıl begenilmez. d
21 Yorumla- Soran+1 yıl
Jsjsjsjwjjs
Burçlara bu kadar anlam yükleyen biri değilim.
114 Yorumla- Soran+1 yıl
Yinede dikkat edilmesi gereken bir nokta olduğunu düşünüyorum
- Yay+1 yıl
Bilemiyorum. Belki de söylendiği gibi burç uyumu vardır. Duygusal olarak birşeyler beslediğim birinin hangi burç olduguyla ilgilenmem ben. Ha ama hoşlantı burçlara göre oluyorsa da onu bilemem. Ona da zaten yapabileceğim bir şey yok. Sırf burç uyumu yok diye birini sevmekten vazgeçmemm
- Soran+1 yıl
Burç uyumu değil de burç özellikleri az çok geçiyor insana ve belli ediyor o kişi, anlıyor insan.
- Soran+1 yıl
Doğrudur kızlar daha çok ilgilenir bu tür şeyler ile
- Soran+1 yıl
Ne alaka ya sjjsjsj Burç uyumu ile ilgili değil ki bu Burçların kendine has özellikleri vardır bu da karşıdaki insanda belli eder bazen kendini. Ön yargıyı kırabilmek karşı tarafin elinde yani. Kimse Burcu kötü diye kişiye yaptırım yapmaz zaten hareketleri yüzünden olur bu
- Soran+1 yıl
Uyumu niye konuşuyoruz konu uyum değil kiii, konu sadece karşıdaki kişinin Burcu. Bu da on yargı oluşturabilir ama hoslaniyorsan aaa bu şu burç ben bununla olmam demezsin zaten denersin illa
- Soran+1 yıl
Heee, yani o da o insanın özelliği şimdi yapcak bir şey yok
- Soran+1 yıl
Napsınlar sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş jsjsjsj
- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Milyonlarca insanı 12 burca sığdırmak doğru değildir herkesin fıtratı yapısı farklıdır mesela oğlak burcudur sinirli kötü huylu zannedersin koru yetişmiştir belki başkası da oğlaktir ahlaklı düzgün yetismistir aile yapısına ve kendinde olan ozguvenine terbiyesine bağlıdır bu
20 Yorumla Tüm kadınlar yengeç'den çekmiş..
Evet öyleyiz, tüketene kadar ilişkiyi sömürürüz. Dayanan gelsin..
Ayrıca hiçbir burç bir yengeç değil..
20 Yorumla- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Ben oğlak burcuyum. Ne demeliyim sizce? Pek bilmiyorum 😂
12 Yorumla- Soran+1 yıl
İçinden geçeni söyle jsjsjs
- Cevap sahibi+1 yıl
Başak Galiba ya
- +1 yıl
Knk aynı şekilde ben de sana katılıyorum koç erkeği
10 Yorumla u
+1 yılBurçlara göre ilişki seçmiyorum. her insan yaşadıkları yüzünden farklılaşıyor
10 YorumlaKova burcuyum ve Başak burçları ile asla anlaşamıyorum. Test edildi, onaylandı..
10 Yorumla- +1 yıl
Bu KSdeki kızlar kadar avel daha görmedim ne kadar itimat ediyorsunuz şu burçlara
11 Yorumla- Akrep+1 yıl
KS dışında daha çok ilgi görüyor oo neler neler
Dünyada kafa dengi ulaşılabilir kadın sayısı az zaten birde bunu 12 ye bölüp elemek istemem
10 Yorumla- +1 yıl
Koç, boğa, kova, akrep, aslan, ikizler, terazi, başak, yay, yengeç, balık, oğlak
11 Yorumla Astroloji & Burçlar konusunda 504 cevap paylaştı. Burçlara inanmıyorum, inanların da normal kişiler olduğunu düşünmüyorum
10 Yorumla- +1 yıl
Ben napyim smdi oturup cay iciyodum niye iliski yasanmaz benimle oldum
10 Yorumla Oğlak erkeği. İnsana bi zaman sonra kafayı yedirtir. 2 aylık trip atma rekorları vardır kendilerinin. 🥰🙄 O yüzden siz siz olun, "Oğlak erkeğinin özelliklerini taşıyan biriyle" asla çıkmayın.
Oğlak erkeği için yazılmış mükemmel bir tweet Not: Hemen linçlemeyin beni de. Gerçekleri konuşuyoruz burada hahahhaha.
01 YorumlaSeven erkeğin burcu falan kalmıyor 😉 Allah tüm kızlara böyle burçsuz erkek nasip etsin 🤗❤️ Sevmeyen adamın burcuna göre eziyeti oluyo 😅
10 Yorumla- +1 yıl
Oğlak mıydı neydi şu aralık sonu ocak başı doğanlar
210 Yorumla- Aslan+1 yıl
Sevgilim oğlak cidden çok zor dertleşelimm nolur
- Akrep+1 yıl
@jambooyeye ahahahha yaa bak hepsi aynı işte bunların😂ne inatları biter ne dengesizlikleri ne huysuzlukları üff bide asla ne istediklerini bilemezler ve asabiler
- Aslan+1 yıl
Aynen öyle ve tam bir işkolik ve duygularını asla belli etmiyor sevdigini bile söylemiyor o an mutlu mu memnun mu yoksa mutsuz mu asla anlamıyorum
- Akrep+1 yıl
@jambooyeye yemin ederim tam da tarif ettiğin gibi ya surat hep aynı surat hiç ifade yok
- Aslan+1 yıl
Dert ortağım ne cektik bizz ya😂😂
- Akrep+1 yıl
@jambooyeye ahahaha😂valla ben hiç gelemem öyle şeylere he bana noktasına virgülüne kadar söylemeli her şeyi açık açık. Ben net biriyim karşımdakinden de bunu beklerim. Puzzle mı bu ya parçaları birleştir olayı çöz
- Aslan+1 yıl
Kesinlikle bende senin gibiyim ve oğlakla çok zorlanıyorum, mesela evlilik konusu açılıyor diyor ki yeri zamanı gelince olucak yani ne zaman diyorum kapalı kutu gibi asla sölyemiyor, ailesine benden bahsetmiş üç ay önce ben daha dün öğrendim mesela bunu
- Akrep+1 yıl
@jambooyeye bak bu söylediğin bile aynı biliyor musun? Oğlağın teki ailesine benden bahsetmişti ama bana tee ne zaman söyledi bunu, kaldı ki sevgilim bile değildi neyse😅ben bunları çözemem ya gerçekten çok yorucu oluyor. Sana bol sabır ve kolaylık diliyorum🤓
- Aslan+1 yıl
Çok teşekkür ederim, sohbetin icin de 😄😊
- Akrep+1 yıl
@jambooyeye rica ederim gülüm🌻
- +1 yıl
balık erkeği kadar fırlıdak ne istediğini bilmeyen, ertesi günü fikir değiştirip çıtkırıldım bir burç yok. Uzak olsun
012 Yorumla- Akrep+1 yıl
@denklem2a Valla balık akrebin b. yesin. Akrep en azından kararlı, zarar görmeden asla zarar vermez ki vereceği zarar da öyle fiziki zarar değil. Balık psikolojik şiddet yapıyor resmen. Sağ gösterip sol vuruyor, seviyorum diyor, karşılık veriyorsun kaçıyor. Saçma sapan bir karakterler resmen. Akrep sahiplenir, kararlıdır, fedakardır. Mıy mıy değiliz en azından. Sadakatliyiz. Balık aşırı çapkın
- Terazi+1 yıl
Tamam ya dellenme hemen akreplerin bu huyu kotu ya hemen alev aliyorlar, herci saman alevi gibi parlayip sonuyorsunuz ama nasil varliklar oldugunu biliyorum, o burca saygim var, biarz agzi bozuk kisilerdir ama samimi olmak gerekirse bu yorumu bilerek yaptim, bu sabah bir sorudaki yorumumu begenmistin dikkatini cekmeye calisiyordum sadece. Baliklarin ara ara nasil karaktersiz olabildiklerini biliyorum :)
- Akrep+1 yıl
@denklem2a Hahaha yok ağzı bozuk değilim ben, yükselenim terazi ya ordan yırttım. Dengede kalabiliyorum yani sıkıntı yok
- Akrep+1 yıl
@denklem2a Valla iyi analiz, kadın erkek ortamı farketmez herkesin dikkatini çekiyorum ilginçtir. Ne diyeyim. Balık erkeği uzak olsun. Zaten 2 hafta önce kurtuldum kendisinden. Aman aman. Dengsizlik mi uzak olsun. Kararsız insanlar nefretlik
- Akrep+1 yıl
@denklem2a Karakter ayrı bir konu fakat burçların ve gezegenlerin davranışları etkilediği aşikar. Bundan kaçamazsınız.
- Akrep+1 yıl
@denklem2a Tamam da ben burçları bildiğimi iddia etmiyorum ki, tecrübe ile sabit balık burcunu söylüyorum ki işin içine biraz girmiştim burçların özelliklerini insanlar yükselenine göre taşır. Ben yükselen burcunu bilmediğim birinin karakterini burcuna göre yargılamam, bunun içinde psikolojik durumu da var tabiki. Bunun tartışmasına girmek istediğimi söyleyemem ama etkisi büyük kesinlikle
- Akrep+1 yıl
@denklem2a Ben teşekkür ederim.
Akrep , Oğlak , Koç , Başak ve tabi ki yayla asla olmaz. Terazilere bayılıyorum ama çok kıskançlar o yüzden onlarla da olmuyor.
00 Yorumla- +1 yıl
Kova ile hayatta anlaşamıyorum. :) Koç ile de hayatta yapamam.. Yengeçler duygusal olduğu icin ve özellikle korumacı olduğu icin sevilmezler.
00 Yorumla Kuzum ben koç burcuyum ama birazcık aksiyonu severim vurup kaçmak gibi ama sevdiğime çok sağdık birisiyim 🥰🥰
00 YorumlaBence İkizler birden parlıyorlar ne yapacaklarını kestirmek mümkün değil
11 Yorumla- Kova+1 yıl
Eveeeeeettttt gerçekten bu yani çok biktim tükendim artık atıcam kendimi bi yerlerden ya yoruldum sürekli kahrını çekiyorum sürekli sinirli, her şeye tahammülsüz, karar veremeyen iyi bir yönü varsa da komik eğlenceli tipler. Özür diliyorum ikizler insanlarından ama benim erkek arkadaşım böyle
- +1 yıl
Keslinlikle boğa ve Aslan burcuyla ilişki yaşanmaz biri trip atar biri kendini över
00 Yorumla başak burcu olarak sızlerı beklıyorum:D:D:D:yorumlarda basak burcundan sıkayetcı yok gibi
00 Yorumla- +1 yıl
KESİNLİKLE İKİZLER BURCU. NE DENGESİZLER YA. NEFRET EDİYORUM.
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
aslan erkekleriyle ilişki yaşanmaz tamamen ego kasmak kendilerini mükemmel eş göstermek için iyi davranır ve sizi değil sizin ona olan sevginizi ilginizi sever.
10 Yorumla - +1 yıl
bende koc diyorum ve korkmuyorum onlardan hat aslan yay ve kova ikizler diyorum
00 Yorumla Koçlarla bence de sadece tek gecelik olur. Uzun süre birlikte olunmaz.
00 Yorumla- +1 yıl
Burçla ilgili oldugunu düşünmüyorum karakter kişilikle ilgili
20 Yorumla - +1 yıl
Ben ikizler burcu demek istiyorum. Kesinlikle ikizler erkeği, ikizler kadını değil. Öncelikle çok dengesiz, dönek ve tutarsızlar. Ne yapmaya çalıştıklarını anlayamıyorsunuz bir böyleler bir öyleler, çıldırtırlar işte.
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Akrep burcu derim ve susarım. Aldatma hastalığı var çogunda, sevgili olmadanda seks yaşayabiliyorlar normal bir arkadaşla
10 Yorumla Balik erkeği umursamaz hayal dünyasında yaşayan sadece kendini düşünen duygusal gibi duran ama fırsatçılikta bir numaraya yerleşen ve sadakatsizlikte bayrak taşıyan erkektir
14 Yorumla- Akrep+1 yıl
Hahaha 1 hafta önce aynen böyle bir erkekten ayrıldım. Balıktı hahahaha ya harikasın aynısıydı yani
- Akrep+1 yıl
Allah yardımcınız olsun valla
- Akrep+1 yıl
Sadakatsiz ve söyledikleriniz gibi ise yol yakınken ayrılın bence.
tüm arkadaşlarım neredeyse KOÇ hayatımda birde ilişki olarak koç hayatta istememmm..
10 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle ikizler ve koca erkeğiyle ilişki yaşanmaz
10 Yorumla Aynen öyle birde anında şımarıyor oo ukâla oluyorlar hemen hiç yüz vermemeli koçlara
10 Yorumla- +1 yıl
Tabi ki yengeç sakın bir yengeçle sevgili olmayın özellikle yengeçç erkekleri ben hayatımda bu kadar pasif insanlar görmedim
10 Yorumla Aslan burcu erkeği? Sizi sevdiğini sanmayın sakın aslında sizin onu sevmenizi seviyor.
21 YorumlaKarakter yoksunu insan ile yaşanmaz.
20 Yorumla- +1 yıl
aslan
akrep
ikizler20 Yorumla - +1 yıl
İkizler burcu çok tartışmacı ve sağı solu belli olmuyor genelde bi kavga ediyor bi iltifat hiç çeklimez ama hepsi için demiyorum slsşsldğsldsp
00 Yorumla - +1 yıl
İkizler erkeği ikizler kadını. Burcu ya da yükseleni hiç farketmez ikizler burcu pişmanlıktır. Evlerden ırak
00 Yorumla - +1 yıl
Balık erkekleri kronik şüpheci, yengeç erkekleri sinsi ve anneci , teraziler yalan dolan içinde, ikizler kadını da erkeği de berbat zaten
00 Yorumla - +1 yıl
İkizler burcu ruh halleri çok çabuk değişiyor ve ben çok anlaşamıyorum ikizler burcuyla deli ediyirlar beniiiiiiiiiiii😁
00 Yorumla Kesinlikle kova burcundan uzak durulması gerekiyor.
16 Yorumla- Boğa+1 yıl
@geceakarr kova burcu kadını tarafından aldatılıp delirtilip bir başıma bırakıldım. Belki de yanlış bir kova burcuydu seninle de denemek isterim. Selamlar
- İkizler+1 yıl
Evet klasik kova kadını hareketi: aldatıp delirtip bırakmak.
- Boğa+1 yıl
@Suuuuuuuuuuuuuu işte buuuu gerçek yüzü bu kova kadınlarının.
- İkizler+1 yıl
Evet çok zevkli.
- Boğa+1 yıl
@Suuuuuuuuuuuuuu sizin gibileri allaha havale ediyorum
Aşk insanıyım öl dese ölürüm ama ona rağmen yolda ikizler erkeği görsem destur çekerim
10 YorumlaBurçlara inanmıyorum
10 Yorumla- +1 yıl
Koç Burcu kesinlikle.
10 Yorumla - +1 yıl
kişilik karakter arkadaşlar
10 Yorumla Kova ve ikizler dışında hepsi
10 Yorumla- +1 yıl
İkizler ve aslan.
10 Yorumla Ikizler Onlarla arkadasta olamam ben😂
10 Yorumla- +1 yıl
Burçlara takılmam pek
10 Yorumla - +1 yıl
İnsanları burçlarına göre sınıflandırmam
10 Yorumla Oğlak ya gereksiz
10 YorumlaBurçlara göre seçmiyorum bunu
10 Yorumla- +1 yıl
Ben de aslanım ama aslan erkeği çekilmez bence.
10 Yorumla - +1 yıl
İkizler yengeç terazi balık
10 Yorumla Balık burcu diyorum 🤔
10 Yorumla- +1 yıl
Var terazi ben teraziyim
10 Yorumla İkizler, balık, kova, koç kara listemde :D
10 Yorumla- Devamını Gör (110)
Detaylı bilgi
Merhaba değerli KizlarSoruyor takipçileri 🌷 Yorumcumuz Şule Naz sizler için sorunuzu yanıtladı. ✔️
https://www.dailymotion.com/video/x8da35qTeşekkürler
Bir oğlak burcu kadininiyla asla yapamam