Astroloji & Burçlar Burcuna göre seni en iyi anlayan burç hangisi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 75 Yapay Zekaya Sor Burç eşleşmesi olsun 💕Aşağıdaki görsele göre seni en iyi anlayan burç hangisi? Burcuna göre seni en iyi anlayan burç hangisi? Cevapla En İyi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
Moldovyapapatya Takip Et Master Yaş: 25 , eic 67% Boğa +1 yıl Boğa akrep çıktı o zaman akrep olan insanlarla tanışmam lazım. 0 0 Yorumla
Şişkoletta Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% Terazi +1 yıl Balık burcumu beni anlıyormuş hiç sanmıyorum 0 0 Yorumla
Alkolik_ Takip Et Xper 2 Yaş: 30 Balık +1 yıl Teraziymiş. En yakın arkadaşım terazi burcu doğru. 😄 0 0 Yorumla
SasukeGaara Takip Et Master Yaş: 24 , eic 79% Oğlak +1 yıl yengeç benden uzak dursun aman 0 0 Yorumla
u Hayatİstanbul77 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% Boğa +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 950 cevap paylaştı. Akrep burcuymus 0 0 Yorumla
usuausuauauua Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% Boğa +1 yıl koç ama ben koçlarla hiç anlaşamam 😀😀 0 0 Yorumla
biryıkıkinsan Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% İkizler +1 yıl Benimki yengeç bilmiyor bunlar 0 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% İkizler +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 518 cevap paylaştı. Aslan 1 0 Yorumla
Feyza1111 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 90% Oğlak +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 342 cevap paylaştı. Oğlak mış 0 0 Yorumla
Ddevilishdervish Takip Et Xper 1 Yaş: 29 İkizler +1 yıl Balık terazi hiç birbirini anlamaz ki 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 Oğlak +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 3b cevap paylaştı. Koç / Aslan 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Boğa akrep çıktı o zaman akrep olan insanlarla tanışmam lazım.
Balık burcumu beni anlıyormuş hiç sanmıyorum
Teraziymiş. En yakın arkadaşım terazi burcu doğru. 😄
Oğlakmış yalan ama aslan dnsjs
yengeç benden uzak dursun aman
Yengeçmiş. Allah uzak etsin
Akrep burcuymus
koç ama ben koçlarla hiç anlaşamam 😀😀
Benimki yengeç bilmiyor bunlar
Yay Anlıyormuş Beni :)
Akrepmiş
Akrepmiş
Aslan