Astroloji & Burçlar Burcuna göre ne istiyorsun? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 44 Yapay Zekaya Sor Ne istiyorsun? Güncellemeler+1 yıl 🥳 Burcuna göre ne istiyorsun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 18,9b cevap paylaştı. Doyasıya aşkı yaşamak ve sevilmek 0 0 Yorumla
Vasat24 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% Boğa +1 yıl "Özlendiğini ve merak edildiğini bilmek istiyor" bu seferki tuttu 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Nokta atışı; yalanlardan bıktım ve çevremde dürüst insan istiyorum 1 0 Yorumla
PolyannaLisa Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% Boğa +1 yıl Özlenildiğimi ve merak edildiğimi bilmek istiyorum. Kesinlikle öyle, bu duygular benim için önemli. 0 0 Yorumla
silamaaasuus Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% Oğlak +1 yıl Oturaklı bir koca bulaydım oturrraklı bir kocaaa ayağını bile yıkardım🤣🤣🤣 0 0 Yorumla
pieta5 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 90% Kova +1 yıl Gerçekten gereksizler uzak dursa çok güzel olurdu:) 0 0 Yorumla
Yağmur_hafsa Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 82% Kova +1 yıl Kova kesinlikle doğru benden uzak Allah'a yakın 0 0 Yorumla
mylfe343 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 94% Kova +1 yıl Artık hayal kırıklığı yaşamak istemiyor.. 1 0 Yorumla
Neyapacaksınkiiiiii Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% Aslan +1 yıl "Güvenebileceği bir insan" tespit gibi tespit 1 0 Yorumla
Rosse_ Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 99% Oğlak +1 yıl Cok doğru artık hayal kırıklığı istemiyorum 1 0 Yorumla
Skn09 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 95% Akrep +1 yıl Hayatımda Asla Olmayacak (Akrep)-Vesselam- 1 0 Yorumla
Aishaidan Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 78% Boğa +1 yıl Boğa.. tam olarak bunu istiyorum ya ben 1 0 Yorumla
tmm-jülüde-olşunnn Takip Et Xper 4 Yaş: 28 Terazi +1 yıl ♎TERAZİ: Yalandan bıktı, çevresinde dürüst insan istiyor. 0 0 Yorumla
Se7wen Takip Et Xper 5 Yaş: 33 Yay +1 yıl koç burcuyum şahsen tam olarak istediğim şey yazıyor 0 0 Yorumla
aleeyynaa_ Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 97% Oğlak +1 yıl Artık hayal kırıklığı yaşamak istemiyormuşum 0 0 Yorumla
Şişkoletta Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% Terazi +1 yıl Çevremde dürüst insan istiyorum 🤔 0 0 Yorumla
Huzuristiyorumm Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 93% Yay +1 yıl Artık hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum 0 0 Yorumla
biryıkıkinsan Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% İkizler +1 yıl Güvenebileceğim bir insan istiyormuşum 😒 0 0 Yorumla
Jelibonsuzyaşayamam Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 85% Koç +1 yıl Seksi bir erkek istiyorum. 0 0 Yorumla
okan61trbzn Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% Yengeç +1 yıl Doyasıya aşkı yaşamak ve sevilmek ❤❤ 0 0 Yorumla
porifldekibendeğilim Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% Yay +1 yıl Güvenmek istiyorumda güvenecek insan yok 0 0 Yorumla
umursamazbirkedy_ Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% Başak +1 yıl Aşk istiyormuşum. Aksine. 0 0 Yorumla
SaçaklıBebek Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 99% Kova +1 yıl Gereksiz insanların ondan uzak durmasını istiyor. 0 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% İkizler +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 518 cevap paylaştı. Güvenmek 1 0 Yorumla
doluxx7 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 Yengeç +1 yıl Dürüst insan ama değil iyi koşullar istiyorum 1 0 Yorumla
SandıramazsınBeni Takip Et Xper 2 Yaş: 33 Aslan +1 yıl Artık dünya yok olsun istiyorum bigtik ya 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Doyasıya aşkı yaşamak ve sevilmek
"Özlendiğini ve merak edildiğini bilmek istiyor" bu seferki tuttu
Nokta atışı; yalanlardan bıktım ve çevremde dürüst insan istiyorum
Özlenildiğimi ve merak edildiğimi bilmek istiyorum. Kesinlikle öyle, bu duygular benim için önemli.
Oturaklı bir koca bulaydım oturrraklı bir kocaaa ayağını bile yıkardım🤣🤣🤣
Gerçekten gereksizler uzak dursa çok güzel olurdu:)
Kova kesinlikle doğru benden uzak Allah'a yakın
Aşk ❤istiyor, güzel bir aşk..
Artık hayal kırıklığı yaşamak istemiyor..
"Güvenebileceği bir insan" tespit gibi tespit
Cok doğru artık hayal kırıklığı istemiyorum
Hayatımda Asla Olmayacak (Akrep)
-Vesselam-
Boğa.. tam olarak bunu istiyorum ya ben
Güvenebiliceğim birisiymiş
♎TERAZİ: Yalandan bıktı, çevresinde dürüst insan istiyor.
koç burcuyum şahsen tam olarak istediğim şey yazıyor
Güvenebileceğim bir insan istiyormuşum..
Artık hayal kırıklığı yaşamak istemiyormuşum
Artık güvenmek istiyorum
Çevremde dürüst insan istiyorum 🤔
Artık hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum
Aşk istiyor ♥️ güzel bir aşk..
Güvenebileceğim bir insan istiyormuşum 😒
Artık güvenmek istiyoor 💯👏
Seksi bir erkek istiyorum.
Güvenebileceğim bir insan
Doyasıya aşkı yaşamak ve sevilmek ❤❤
Güvenmek istiyorumda güvenecek insan yok
Bok var aşk istiyor
Aşk istiyormuşum. Aksine.
Kova bunu başarıyor zaten.
Okadar güzel olurdukii
Gereksiz insanların ondan uzak durmasını istiyor.
dürüstlük 😌
Yengeç evet doğru
Güvenmek
Mutlu olmak istiyorum
Dürüst insan ama değil iyi koşullar istiyorum
Doğru, beni anlayabilecek dürüst birini isterdim..
aslan
aşk kariyer
Her şeyi istiyor gibiyim
Güzel bir aşk😀
Love ♡
tam isabet
Aynen hayal kırıklığı istemiyorum
Artık dünya yok olsun istiyorum bigtik ya
Anlaşılmak.🦂
İkizler.
Evet mutlu olmak istiyorum
İkizler