Nedense en çokta internet paketini paylaşıyorum kişisel internet paylaşımı yaparak. Hatta 3 hafta önce havaalanına yakın bir bölgede bir kafede oturuyordum 2 tane anneli kızlı yabancı uyruklu kişiler telefonumdan kişisel internet paylaşımı istediler. Özellikle bana denk geliyor arkadaş çevresi olsun hala kızları olsun falan hep.
Hiç sevgilim olmadığını ve hiç bir kızın elinden dolaylı yoldan dahi 3 veya 5 kez tutmuş olduğumu beni yeni tanıyan bir kızla paylaşmam ve bu güveni ona vermem veya bana karşı kullanabileceği kozu
Oğlak İÇİN parasını yazmış ama bende o özellikten ziyade kişisel eşyalar var makyaj ürünlerimi ortak kullanmak istemem , ve kitaplarımı vermeyi onları başkasının okumasını sevmiyorum takıntı olmuş geri de vermiyorlar gerçi o ayrı mevzu
Aslan birebir benim tavrım kesinlikle hiçbir şeyimi paylaşmam, hediye ederim gerektiğinde. Çok sevdiğim bir kaç kişi hariç paylaşmak benlik değil. Cömert hediyeleri severim..🍀🍀
Kıyafetlerimi çok doğru özellikle de ayakkabımı 😂 . Ama görgüsüzlük için değil, başkası giyince tiksinti oluşuyor bende. onu teni kokusu işlemiş gibi hissedip çok huylanıyorum