Astroloji & Burçlar Geceleri uyku tutmayan burç hangisi? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Öyle bir burç düşün ki:Kapı ziline dahi burcunu yazmak ister.Sosyal medya hesaplarına baktığında kesin burcu yazar.Gece olunca veya sabah erken saatlerde epey enerjik olur, bir tek onların derdi vardır.Bu burç nedir? Jggj Geceleri uyku tutmayan burç hangisi? Cevapla Sosyal Medya Soruları Nedir Soruları Hesap Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı. yengeç 1 0 Yorumla
Alaçatı_mavisi Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% Terazi +1 yıl Balıktır kesin. Zira ben Terazi olarak yastıga 5 kala uyuyorum 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Balık değil Yorumla Soran +1 yıl Nikine balıkbirbey yazan gördün mü? Yorumla Alaçatı_mavisi Terazi +1 yıl Detaya göre yazmadım sorry Yorumla Soran +1 yıl Taam Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl En uykucu burcu sorsaydın bilirdim de bunu bilemem ahshs hadi uydurayım bir şeyler koçlar veya akrepler 😀 1 49 Yorumla Soran +1 yıl Biri tuttu😏 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hangisi? 😀 Yorumla Soran +1 yıl Akirep😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok enerjikler maşallah 😅 Yorumla Soran +1 yıl Dilinde onların, dile düşen iş görmez😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben bilmem pek tanımıyorum😀 ama öğrenmiş oldum ahhds Yorumla Soran +1 yıl Haha bilimsel bir şey değil ama😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Burç mevzuları hep öyle değil mi zaten tahmini işler 😅 Yorumla Soran +1 yıl Oturup incelemişler insanları burç uydurmuşlar sanki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen tam bir balık mısın sence ahdhsh Yorumla Soran +1 yıl Yoo, değilim😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İyi madem 😅 Öyle diyorlar ya tam öylesin şöylesin hshsf Yorumla Soran +1 yıl Burçla pek aram yok😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Benimde yok hshdf o yüzden saçmalıyorum işte😅 Yorumla Soran +1 yıl Ne güzel saçmalıyon öyle 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tatlı mı ahdhs çörekler gibi 😀 Yorumla Soran +1 yıl Pudralı derken pudra şekerse tabi😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ah hatırladım resmini atarım diyordun dün. 😀 Yorumla Soran +1 yıl Alırsam atcam xjd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anlaştık, anlaşıyoruz. 😀 Yorumla Soran +1 yıl Anlaşıyor muyuz şimdi djdj Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sence öyle değil mi hshhsf Yorumla Soran +1 yıl Taam ikna oldum. skk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Zor olmadı ikna etmek 😀 Yorumla Soran +1 yıl Hıhım aşırı iyisin bu konuda 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Meyilli insan olunca karşında zor olmuyor. 😀 Yorumla Soran +1 yıl İkna olmak için doğurmuş anam. Dkd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sağolsun 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Sjjdj eline sağlık de bari Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Başka bir şey diyemem zaten shhdhdf Yorumla Soran +1 yıl Çekinme valla olumsuz da kabul.😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olumsuz bişii göremiyorum şimdilik ahhsSen görüyor musun? Yorumla Soran +1 yıl Kendim komple olumsuz bişiyim.😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aman Allahım. 😅😂Ürkütme beni. 😀 Yorumla Soran +1 yıl Ceylan gibiyim mi diyon😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne güzel yerlere bağlıyon ahdhsd Yorumla Soran +1 yıl Bağlanmaya müsaitlik önemli hggyh Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet mevzu giderek önem kazanıyor hdhsf Yorumla Soran +1 yıl Her zaman mevzu çıkartabilirim o zaman jyu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Mevzu çıkartmayı mı seviyorsun. 😀 Yorumla Soran +1 yıl Önem kazanıyorsa çıkartmalı 😕 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sırf o şekilde olmuyor önem kazanmak birçok yolu var. 😀 Yorumla Soran +1 yıl Söyle bi tane😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Özenli davranmak gibi mesela. 😀Ama sen zaten biliyorsundur yollarını ahdhsh Yorumla Soran +1 yıl Ah bilsem dkf Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sorun yok. 😀 Yorumla Soran +1 yıl Olmamalı. 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Oladabilir ahdhsf Yorumla Soran +1 yıl Çözeriz dldl Yorumla
-ViviR_- Takip Et FenomenGuru Yaş: 40 Başak +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 462 cevap paylaştı. Öyle bir burç yok)) 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Akrepler😒 Yorumla
TantuniSultanSülüman Takip Et Master Yaş: 43 , eic 81% Kova +1 yıl Gel sanada koyan bı duble :) 1 7 Yorumla Soran +1 yıl Arçiye koy sen fkf Yorumla TantuniSultanSülüman Kova +1 yıl Fdfdf o alıştı artık :)) senide alistiram ')) Yorumla Soran +1 yıl Sağol ben iyiyim dj Yorumla TantuniSultanSülüman Kova +1 yıl Len benim. tokmak. kafa akrep ama. desigon gibi değil ') babası gimi. mikici olcak kerata Yorumla Soran +1 yıl Hay akrebine xkf Yorumla TantuniSultanSülüman Kova +1 yıl Veririm bullugunu eline haaaa a :) Yorumla TantuniSultanSülüman Kova +1 yıl 22 sabah saat 11 civarı senin o taraftan geçecem zaten Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% Terazi +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 699 cevap paylaştı. Aslan değil 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Terazi😒 Yorumla
Sunrisee_ Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 95% Başak +1 yıl Aslandir kesin 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Diil. Sunrisee_ Başak +1 yıl Oglak tek dertleride para😆 Soran +1 yıl Oğlaklı nik gördün mü? Bghh Sunrisee_ Başak +1 yıl Akrep? Soran +1 yıl Yep😂
Gizli Üye (30-35) +1 yıl balık 😅 1 12 Yorumla Soran +1 yıl Hayda, detayı iyi oku. Vghh Cevap sahibi +1 yıl detayı okumadan yazdım sjsj Soran +1 yıl Okuma aferin Cevap sahibi +1 yıl sorry, çay içiyordum tam 😕 Soran +1 yıl Ok bye Cevap sahibi +1 yıl bür tahmin daha yapma şansım var mı 🥺 Cevap sahibi +1 yıl bir.. Soran +1 yıl Vuar Cevap sahibi +1 yıl aslan olabilir mi 🥺 Soran +1 yıl Olamaz kimse akrep kadar göze sokan dkkf Cevap sahibi +1 yıl pekii 🥺iyi geceler ✨ Soran +1 yıl İyi gece🌌
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
yengeç
Balıktır kesin. Zira ben Terazi olarak yastıga 5 kala uyuyorum
Balık değil
Nikine balıkbirbey yazan gördün mü?
Detaya göre yazmadım sorry
Taam
En uykucu burcu sorsaydın bilirdim de bunu bilemem ahshs hadi uydurayım bir şeyler koçlar veya akrepler 😀
Biri tuttu😏
Hangisi? 😀
Akirep😅
Çok enerjikler maşallah 😅
Dilinde onların, dile düşen iş görmez😂
Ben bilmem pek tanımıyorum😀 ama öğrenmiş oldum ahhds
Haha bilimsel bir şey değil ama😂
Burç mevzuları hep öyle değil mi zaten tahmini işler 😅
Oturup incelemişler insanları burç uydurmuşlar sanki
Sen tam bir balık mısın sence ahdhsh
Yoo, değilim😅
İyi madem 😅 Öyle diyorlar ya tam öylesin şöylesin hshsf
Burçla pek aram yok😂
Benimde yok hshdf o yüzden saçmalıyorum işte😅
Ne güzel saçmalıyon öyle 😅
Tatlı mı ahdhs çörekler gibi 😀
Pudralı derken pudra şekerse tabi😅
Ah hatırladım resmini atarım diyordun dün. 😀
Alırsam atcam xjd
Anlaştık, anlaşıyoruz. 😀
Anlaşıyor muyuz şimdi djdj
Sence öyle değil mi hshhsf
Taam ikna oldum. skk
Zor olmadı ikna etmek 😀
Hıhım aşırı iyisin bu konuda 😅
Meyilli insan olunca karşında zor olmuyor. 😀
İkna olmak için doğurmuş anam. Dkd
Sağolsun 😂😂
Sjjdj eline sağlık de bari
Başka bir şey diyemem zaten shhdhdf
Çekinme valla olumsuz da kabul.😂
Olumsuz bişii göremiyorum şimdilik ahhs
Sen görüyor musun?
Kendim komple olumsuz bişiyim.😂
Aman Allahım. 😅😂
Ürkütme beni. 😀
Ceylan gibiyim mi diyon😂
Ne güzel yerlere bağlıyon ahdhsd
Bağlanmaya müsaitlik önemli hggyh
Evet mevzu giderek önem kazanıyor hdhsf
Her zaman mevzu çıkartabilirim o zaman jyu
Mevzu çıkartmayı mı seviyorsun. 😀
Önem kazanıyorsa çıkartmalı 😕
Sırf o şekilde olmuyor önem kazanmak birçok yolu var. 😀
Söyle bi tane😅
Özenli davranmak gibi mesela. 😀
Ama sen zaten biliyorsundur yollarını ahdhsh
Ah bilsem dkf
Sorun yok. 😀
Olmamalı. 😅
Oladabilir ahdhsf
Çözeriz dldl
Öyle bir burç yok))
Akrepler😒
Gel sanada koyan bı duble :)
Arçiye koy sen fkf
Fdfdf o alıştı artık :)) senide alistiram '))
Sağol ben iyiyim dj
Len benim. tokmak. kafa akrep ama. desigon gibi değil ') babası gimi. mikici olcak kerata
Hay akrebine xkf
Veririm bullugunu eline haaaa a :)
22 sabah saat 11 civarı senin o taraftan geçecem zaten
Aslan değil
Terazi😒
Aslandir kesin
Diil.
Oglak tek dertleride para😆
Oğlaklı nik gördün mü? Bghh
Akrep?
Yep😂
balık 😅