Astroloji & Burçlar Burcunuzun sevilmeyen/kötü karşılanan bir özelliğini yazın burcunuzu tahmin ediyim mii? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Kendi burcumdan başlıyımm Balık burcu manipulasyon yetenegi.. evet detay bu kadar😂 Burcunuzun sevilmeyen/kötü karşılanan bir özelliğini yazın burcunuzu tahmin ediyim mii? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı. Duygusalım 0 0 Yorumla
Teόmάń Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% Kova +1 yıl Kova için çok umursamaz diyorlar 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ben bulcaktım😒 Yorumla Teόmάń Kova +1 yıl Tamam bir tane de sen bul 🥳 Yorumla
Berk666 Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 95% Oğlak +1 yıl Benim burcumun erkeklerine çok laf atıyorlar. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl İkizler mii Yorumla Berk666 Oğlak +1 yıl Hayır ama ikizler gibi hava burcu Yorumla Soran +1 yıl Oğlak Yorumla Berk666 Oğlak +1 yıl Hayır kova Yorumla
Agsggshshsshd Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% Yay +1 yıl Mükemmel olmamız millete dert 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Aslan😄 Yorumla Agsggshshsshd Yay +1 yıl Tabii ki de hahsjs Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 95% İkizler +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 566 cevap paylaştı. Çok inatçı olması ve değişime ayak uyduramaması 0 0 Yorumla
yemreank Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 94% Kova +1 yıl İlgisizliğe ve bilgisizliğe tahammül edemiyorum. 0 0 Yorumla
İnce_Memed Takip Et Master Yaş: 38 , eic 33% Yengeç +1 yıl kırılgan 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yengeç? Yorumla İnce_Memed Yengeç +1 yıl 🦀✔️😊 tebrikler Yorumla
Bronzezanni Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 96% Başak +1 yıl Mükemmeliyetçilik... 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Aslann Yorumla Bronzezanni Başak +1 yıl Başak Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% İkizler +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 518 cevap paylaştı. İnatçı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Koçç Yorumla hot_chocolate İkizler +1 yıl Aynen Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 Aslan +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 608 cevap paylaştı. Ego. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Duygusalım
Kova için çok umursamaz diyorlar
Ben bulcaktım😒
Tamam bir tane de sen bul 🥳
Benim burcumun erkeklerine çok laf atıyorlar.
İkizler mii
Hayır ama ikizler gibi hava burcu
Oğlak
Hayır kova
Mükemmel olmamız millete dert
Aslan😄
Tabii ki de hahsjs
Çok inatçı olması ve değişime ayak uyduramaması
Dengesiz flaan diyorlar
İlgisizliğe ve bilgisizliğe tahammül edemiyorum.
Kararsız bir burç
Kıskanç cok sahiplenir cok kirilgan
kırılgan
Yengeç?
🦀✔️😊 tebrikler
Mükemmeliyetçilik...
Aslann
Başak
İnatçı
Koçç
Aynen
Tembellik