Güveni tamamen burçlara bağlamamak lazım, ama burçların etkisi var az çok, genel olarak en güvenli Oğlak kadını, Boğa erkeği, Başak kadını, Akrep erkeği, Yengeç kadını, Hava gurubu hepsi ayran gönüllü onların sağı solu belli olmaz, Ateş gurubu da ilişkiden çok paraya önem veririr belki aslan erkeği ola bilir.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
İnsan burcu ya ablam inanmayın burçlara hangi burc öz evladını ateşe atar benim sizde annem olacak kadın musvetesi bunu bana yaptı sözde balık burcu duygusal burctur ömrümü sildi geçti hayatımda onun kadar başka bir ruhsuz kadın olmadı olamaz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
Bence bu güven olayı burçla ilgili değil. En sadık, en güvenilir boğa burcu diyolar mesela ama aldatan boğa burcu gördüm. Karakter meselesi tamamen
Güveni tamamen burçlara bağlamamak lazım, ama burçların etkisi var az çok, genel olarak en güvenli Oğlak kadını, Boğa erkeği, Başak kadını, Akrep erkeği, Yengeç kadını, Hava gurubu hepsi ayran gönüllü onların sağı solu belli olmaz, Ateş gurubu da ilişkiden çok paraya önem veririr belki aslan erkeği ola bilir.
İnsan burcu ya ablam inanmayın burçlara hangi burc öz evladını ateşe atar benim sizde annem olacak kadın musvetesi bunu bana yaptı sözde balık burcu duygusal burctur ömrümü sildi geçti hayatımda onun kadar başka bir ruhsuz kadın olmadı olamaz
Arkadaş burçlarla birlikte mi olacaksınız insanlarla mı anlamıyorum. :D Bayblade oynar gibi bu nedir ya :D
Yamuk yapmazsan Başak erkeği kadar sağlamini bulamazsın.
Kendi burcum diye demiyorum boğalar güven vericidir.😃
Arkadaşım ben hayatım boyunca burç bilmeden yaşadım.
Bildiğim, fedakarlığına bakarım
Burçla alakası yok herşeyi burçlara bağlıyorsunuz saçmalık
Kova tabiki sütte leke var Kova da yamuk yok 😁😁😁
Yengeçler güvenilir oluyor
Ben boğa burcuyum ama Başak bence
ikizler diyorum başkada bir şey demiyorum :D
Terazi
Benzersiz adalet
Akrep ya da yengeç
Başak))
Yay demeyeni cin çarpar 😂
Başak