Astroloji & Burçlar Başak erkek burcuna en ideal kadın hangisidir? CarelerCaresizzz Takip Et Bilge Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ben yay ve balık arasında gidip geldim. Karar sizin.. :) Yay Balık Diğer Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Başak erkek burcuna en ideal kadın hangisidir? Cevapla Erkek Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı. Balık burcu 0 0 Yorumla
AhmetMiraç Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 89% Aslan +1 yıl Yay diyorum. Sence aslan erkeğine hangi burçtan kadın uygundur? 0 4 Yorumla DarlingCemre Aslan +1 yıl terazi Yorumla AhmetMiraç Aslan +1 yıl @DarlingCemre neden Yorumla DarlingCemre Aslan +1 yıl iyi anlasir ates ve hava burclari ikiside sosyal eglenceyi seven romantik birbirlerine iyi olur Yorumla CarelerCaresizzz Başak +1 yıl Kendin cevap verdin.Aslan erkeği ile yay kadını mükemmel anlasır.. Şahsi düşüncem :)Nedeni ise aslan özgür bir burç yay da öyle sayılır. Birbirinizi tam anlamıyla tamamlıyorsunuz.. :) Yorumla
yarenwashere Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 99% Aslan +1 yıl Insanlarin mental sagligi icin hic kimse haha 0 1 Yorumla CarelerCaresizzz Başak +1 yıl Başağı bu kadar kötülemeye hakkın yok. :) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Balık burcu
Yay diyorum. Sence aslan erkeğine hangi burçtan kadın uygundur?
terazi
@DarlingCemre neden
iyi anlasir ates ve hava burclari ikiside sosyal eglenceyi seven romantik birbirlerine iyi olur
Kendin cevap verdin.
Aslan erkeği ile yay kadını mükemmel anlasır..
Şahsi düşüncem :)
Nedeni ise aslan özgür bir burç yay da öyle sayılır. Birbirinizi tam anlamıyla tamamlıyorsunuz.. :)
İkizler ve yay kadınıdır.
Insanlarin mental sagligi icin hic kimse haha
Başağı bu kadar kötülemeye hakkın yok. :)
Yaz oraya bir dal ikizler
Akrep