Astroloji & Burçlar Akrep basak mi daha uyumlu basak ikizler mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor akrep basak mi daha uyumlu basak ikizler mi? Güncellemeler+1 yıl ikizler mi akrep mi daha iyi basak ile Akrep basak mi daha uyumlu basak ikizler mi? Cevapla İkiz Soruları Beğen Paylaş Takip Et
ikizterazi Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 Terazi +1 yıl Başak ikizler birlikteliği daha renkli. İki deli bir araya🎵 0 0 Yorumla
zalimsinhayat91 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% İkizler +1 yıl Sanki başak burcu ile ikizler burcu daha uyumlu gözüküyor 0 0 Yorumla
Serenay78 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 98% Koç +1 yıl Basakla akrep. Ikizlerle başak olamaz 1 4 Yorumla Serenay78 Koç +1 yıl @Retinhos ben inanıyorum astrolojiye Yorumla Serenay78 Koç +1 yıl @Retinhos hayır hepsi eşsiz değil. Bitanesi eşsiz oda başak burcu Yorumla Serenay78 Koç +1 yıl @Retinhos 😂hayır başak Yorumla Serenay78 Koç +1 yıl @Retinhos yani nedenmis? Yorumla
denizkaradeniz Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% Oğlak +1 yıl akrep daha uyumludur 0 8 Yorumla Soran +1 yıl akrep cok capkin ama Yorumla denizkaradeniz Oğlak +1 yıl ikizler de aşırı dengesiz Yorumla Soran +1 yıl evet ikizler burcu olan cok dengesiz akrep de cok istekli hangisi daha iyi basakla ve akrep sever mi basagi baskalarina gider mi Yorumla denizkaradeniz Oğlak +1 yıl başağı sever ama gider mi o senin performansına kalmış Yorumla Soran +1 yıl ama normal istekli degil baya bide ben ne yapsam da baska kizlara gider diye korkuyorum istekli oldugu icin ve ben o kadar degilim Yorumla denizkaradeniz Oğlak +1 yıl dengesizle uğraşmaktan iyidir istekliyle uğraşmak ben de akrebim ama başak burcu sevdiğim kız vardı bayaaa da anlaşıyorduk Yorumla Soran +1 yıl evet dogru diyorsun akrep guvenilir mi sence Yorumla denizkaradeniz Oğlak +1 yıl güvenilir Yorumla
ipke0000 Takip Et Xper 4 Yaş: 22 Başak +1 yıl Akrep vr başak tabii ki @pimpcinar 1 1 Yorumla pimpçınar Akrep +1 yıl Askimm Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% Aslan +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 2,5b cevap paylaştı. Başak ikizler 0 0 Yorumla
furyDay Takip Et Xper 5 Yaş: 29 Kova +1 yıl Başak yay 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Akrep ve ikizler var ama Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Başak ikizler birlikteliği daha renkli. İki deli bir araya🎵
Sanki başak burcu ile ikizler burcu daha uyumlu gözüküyor
Basakla akrep. Ikizlerle başak olamaz
@Retinhos ben inanıyorum astrolojiye
@Retinhos hayır hepsi eşsiz değil. Bitanesi eşsiz oda başak burcu
@Retinhos 😂hayır başak
@Retinhos yani nedenmis?
akrep daha uyumludur
akrep cok capkin ama
ikizler de aşırı dengesiz
evet ikizler burcu olan cok dengesiz akrep de cok istekli hangisi daha iyi basakla ve akrep sever mi basagi baskalarina gider mi
başağı sever ama gider mi o senin performansına kalmış
ama normal istekli degil baya bide ben ne yapsam da baska kizlara gider diye korkuyorum istekli oldugu icin ve ben o kadar degilim
dengesizle uğraşmaktan iyidir istekliyle uğraşmak ben de akrebim ama başak burcu sevdiğim kız vardı bayaaa da anlaşıyorduk
evet dogru diyorsun akrep guvenilir mi sence
güvenilir
Akrep vr başak tabii ki @pimpcinar
Askimm
Başak ikizler
Akrep başak.
Basak ikizler
Başak yay
Akrep ve ikizler var ama
Akrep Başak