Koba buecu kadını neyse erkeği de o 😂 kendimden biliyorum. Kova burcu erkeği ile geçmişim de var 😂 fazla umursamaz yani kızar tepki gösterir dediğin şeye bile umursamaz problem yapmaz. Sen istemediğin sürece hiç karışmaz yazmaz. İlk sen yazman lazım hep hesap vermeye fazla kıskanmaya da gelmez. Elinde tutmak istiyorsan olabildiğince rahat bırak aşkooo
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bunların hepsini yapıyorum ki zaten ben de gelemiyorum boyle şeylere ben de koc kadınıyım geçen sene flörttük bana sürekli yazardı benimle cok güzel ilgilenirdi sonra anlamadiğimiz bir sekilde bitti arkadaşınin dediğine gore o zaman benden hoşlaniyormuş ama sonra ne oldu kendisinden başkası bilmiyor belki de kendisi bile bilmiyor 1 sene içimde tuttum sonra artık tutamaz hâle geldim hasret kaldım ona seni seviyorum bunu bilmen gerektiğini düşündüm dedim yuzune soyleyecektim ama gelmedi telefonda arayarak soyledim ben de bana ne diyecegini bilemedigini boyle şeylerin olabilecegini soyledi şu siralar kendime bile ayiracak vaktim yok reddetsem olmayacak kabul etsem de olmayacak iki türlü de üzüleceksin hayatim duzene girince tekrar konuşuruz dedi ama bunu bahane olarak kullanıyor biliyorum arkadaşlarıyla gayet de guzel vakit geçiriyor en yakin arkadası benimle aynı ortamda bana diyor garip biri kendisi de ne yaptiğini bilmiyor beni kimse sevmiyor diyor olum var ya işte diyorum diyor ama bir şey demiyor diyor yazdiğimda konu aciyordum konuyu kapatacak bir cevap veriyordu devam edilmiyordu bazen ters zamanina mı geliyordum yoksa benle konusmak istemedigi icin mi tersliyordu bilmiyorum okunduğunda ters yazmamis gibi duruyor ama tersliyor göruyorum ben çünkü flortken bana hic boyle yazmazdı ben de istemiyor her halde yüssüzlüğe gerek yok dedim hem kafasini toplar istiyorsa kendi yazar dedim 3 aydır yazmıyorum hiç yazacak gibi durmuyor cevremde onu taniyanlar var senin adın geçtiğinde umursamıyor bile dikkatini bile vermiyor diyor bu belirsizlik beni bitiriyor keşke reddetse bari en azindan cevap verdi diye sevinicem ama yok acaba başkası mı var diyorum ama bana neden başkası var demiyor
kova olunca ne oluyor ki? insan olsun yeter. Cunku her burcun her milletin her cinsin iyisi de kötüsü de var. Karsina gonlune gore iyi insanlar ciksin
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Haklısın kovalara karşı ön yargım yok kii kovalarla çok iyi anlaşıyorum ona açıldım beni ne reddediyor ne de kabul ediyor 3 ay oldu 3 aydır yazmıyorum kafasını toparlasın diye ama hiçbir şekilde dönüş alamıyorum bu durum beni cok yoruyor keşke reddetse de bari bir şey belirgin der rahatlarim gerçekten 😞
Bence sen kendi yoluna git. 3aydir toplanmayan kafadan hayir gelmez. Ya hoslanirsin ya hoslanmazsin ya seversin ya sevmezsin ya evettir ya hayirdir. Yani acik kapi birakmak sende hep bir umut beklentisine sebep olacak ne yoluna gidebilecen ne onunla olabilecen. Bence sal gitsin inan daha rahat edeceksin o treni kacirdigina yansin.
En İyi Cevaplar