Astroloji & Burçlar Burcuna göre yemeği nasıl yiyorsun? ikizterazi Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 74 Yapay Zekaya Sor Hızlı mı, yavaş mı yiyenlerdensin? Terazi doğru yavaş yavaş iki saatte yiyorum😅 Burcuna göre yemeği nasıl yiyorsun? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı. Yengeç hızlı yerim 1 0 Yorumla
Dördüncümurat4 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% İkizler +1 yıl Burcuma göre yemek yemeyi sevmediği için ve yemek yemeye vakti olmadığı için 🤔 ben sonra yerim diyorum 1 0 Yorumla
gülümserkene Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% Kova +1 yıl Valla doğru yemeği insan gibi 2 saatte yiyorum. Başkaları kıtlıktan çıkmış camış gibi yiyor 😃 1 0 Yorumla
heyybenesra Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% Yengeç +1 yıl Hızlı yiyenlerdenim bazen oyalaniyorum ama ( yengeç ) 1 0 Yorumla
NevHa Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% Başak +1 yıl Ay evet çok hızlı yemek yerim😅Yemeğe benden önce başlayanlardan bile önce bitiririm. 1 0 Yorumla
Uyumsuzuz Takip Et Master Yaş: 34 , eic 58% Balık +1 yıl Yengeç 🦀 akrep 🦂 hiç alakası yok gayet keyfe keder zevkle yerim 1 0 Yorumla
aleeyynaa_ Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 97% Oğlak +1 yıl Vallaha doğru yavaş yavaş yerim abim deli olur "oğlak" sşöwüxöajxnwldx 1 0 Yorumla
ѵαℓεɳƭเɳσ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% İkizler +1 yıl Boğa doğru. Hiç konuşmam çoğu zaman. Yer hemen kalkarım. 1 0 Yorumla
padisahinkizi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% Koç +1 yıl Oha çok doğru ahshdhdh Yemeği gerçekten yavaş yerim. 1 0 Yorumla
emre_0441 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 Kova +1 yıl Ben kovayim ama oyle bir sey yok valla iki dk da yer kalkarim😂 1 0 Yorumla
Aykırı_Çiçek_ Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% Yay +1 yıl Yay, iki dk değil fazla sürer yavaş yerim ben 1 0 Yorumla
Yağmur_hafsa Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 82% Kova +1 yıl Kova benn ve yavaş yemek yemek görsem inanmam😄 1 0 Yorumla
JustCoordinator Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% Yengeç +1 yıl Yengeç, doğrudur. Hızlı yiyorum genelde. :D 1 0 Yorumla
Alaçatı_mavisi Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% Terazi +1 yıl Ben baya baya hızlı yiyorum ya 1 0 Yorumla
Trilogy588 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 97% Koç +1 yıl Miy Miy yemek yerim herkes yer kalkar 1 0 Yorumla
Kawasaki_Ninja Takip Et Master Yaş: 35 , eic 86% Terazi +1 yıl Yemek yavaş yavaş sindire sindire yenir ;) 1 0 Yorumla
İzmirliSamet Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% İkizler +1 yıl İkizler burcuyum ama yavaş yemeyi tercih ediyorum 1 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% Boğa +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 890 cevap paylaştı. Hızlı yiyenlerden😃 1 0 Yorumla
Feyza1111 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 90% Oğlak +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 342 cevap paylaştı. Yengeç doğru 😂 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% İkizler +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 2,9b cevap paylaştı. İkizler 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Yengeç hızlı yerim
Burcuma göre yemek yemeyi sevmediği için ve yemek yemeye vakti olmadığı için 🤔 ben sonra yerim diyorum
Valla doğru yemeği insan gibi 2 saatte yiyorum. Başkaları kıtlıktan çıkmış camış gibi yiyor 😃
Hızlı yiyenlerdenim bazen oyalaniyorum ama ( yengeç )
Ay evet çok hızlı yemek yerim😅
Yemeğe benden önce başlayanlardan bile önce bitiririm.
Yengeç 🦀 akrep 🦂 hiç alakası yok gayet keyfe keder zevkle yerim
Vallaha doğru yavaş yavaş yerim abim deli olur "oğlak" sşöwüxöajxnwldx
Boğa doğru. Hiç konuşmam çoğu zaman. Yer hemen kalkarım.
Oha çok doğru ahshdhdh Yemeği gerçekten yavaş yerim.
Ben kovayim ama oyle bir sey yok valla iki dk da yer kalkarim😂
Doğru valla çok yavaş yerim
benım ortalama ikizler
Yay, iki dk değil fazla sürer yavaş yerim ben
Yavaş yemek yerim doğru.
Kova benn ve yavaş yemek yemek görsem inanmam😄
benim canım sıkılıyor
Yengeç, doğrudur. Hızlı yiyorum genelde. :D
Ben baya baya hızlı yiyorum ya
Miy Miy yemek yerim herkes yer kalkar
Yemek yavaş yavaş sindire sindire yenir ;)
İkizler burcuyum ama yavaş yemeyi tercih ediyorum
Hızlı yemek yiyen erken boşalır:)
Hızlı yiyenlerden😃
Hayvan gibi yiyorum burcum başak
Yengeç doğru 😂
Burada sorun var
yanlış oglak
Yanlış hızlı yiyorum
Tadını ala ala yerum
2 dakikadan fazla…
İkizler
Aksine çabucak yerim