Astroloji & Burçlar Burcunuza göre hangi suça yatkınsınız? DaRealBribery Takip Et Guru Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 54 Yapay Zekaya Sor Güneş burcum evrakta sahtecilik, Yükselen burcum rüşvet, Ay burcum nitelikli dolandırıcılık :D#DaRealBribery Burcunuza göre hangi suça yatkınsınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
Legalpainn Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% Oğlak +1 yıl Boğa, "nitelikli dolandırıcılık" olarak değiştirilmeli. 1 1 Yorumla DaRealBribery Başak +1 yıl Neden Yorumla
JustCoordinator Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% Yengeç +1 yıl Nitelikli dolandırıcılık. :D Doğru olabilir. Güzel manipüle ederim insanları.. Etmek istersem tabi. 1 1 Yorumla DaRealBribery Başak +1 yıl Suç ortağım ol, işbirliği yapalım. 😄 Yorumla
FiqHSHoT Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% Kova +1 yıl Uşuturucu kaçakçılığı mı 🤔 benim aklımdan suç işlemek bile geçmez 😄 1 2 Yorumla DaRealBribery Başak +1 yıl Masumum diyorsun :D Yorumla FiqHSHoT Kova +1 yıl Evet 😄 Yorumla
KartalKuzeyli Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% Koç +1 yıl koç: kundakçıyükselen akrep: seri katilay burcu aslan: mafya lideriulan resmen şeytanın vücut bulmuş hali çıktım 1 0 Yorumla
yasminnnnnnnnnnn Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 95% Boğa +1 yıl Neden hırsızlık canim. Bir boga kımıldayacakta hırsızlık yapacak ooooo😂😂 1 0 Yorumla
Dördüncümurat4 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% İkizler +1 yıl Bunlardan bi tanesini yapıyorum desem 🤔Benim burcum hepsini yapar 😇 1 0 Yorumla
yıldırım39 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 87% Kova +1 yıl Lan tüh mafya lideri olacakmışız, çiftçi olmuşuz z🤣 1 0 Yorumla
Zkc007 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% Başak +1 yıl Evrakta sahtecilik ne yav, Ben gapscı olmak istiyorum :D 0 5 Yorumla Zkc007 Başak +1 yıl İşleyeceğim suç bile listedeki en masum suç, Bugüne kadar iyi oldukta noldu, Banane ben gaspçı olacam ışte :D DaRealBribery Başak +1 yıl Evrakta sahtecilik iyidir ama sen bilirsin yine de :D gaspçı ol sen (modlar gelmeden) Zkc007 Başak +1 yıl Modları gasp etmem ben de, Üyeleri gasp ederim :D Zkc007 Başak +1 yıl Yakalanırsam da gaps etmiyodum gurban olduğum kuran satıyodum derim, Ondan verdi 5 milyonu derim :D Zkc007 Başak +1 yıl Hala inanmazsa 4 kere hacca gittim geldim inanmazsan aha dayıya sor derim, Dayıya inanırlar herhalde :D
terziayca Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 72% Koç +1 yıl Kundakçı, evrakta sahtecilik ay burcumu bilmiyorum 1 3 Yorumla DaRealBribery Başak +1 yıl Doğum saatini biliyorsan onu da hesaplayabilirsin Yorumla terziayca Koç +1 yıl Aslan'mış Mafya lideri Yorumla terziayca Koç +1 yıl Mafya lideri yakışır bana Ayça Ana mesela Yorumla
Feyza1111 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 90% Oğlak +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 342 cevap paylaştı. Dolandırıcılık mi yapmam ben ya😂 1 2 Yorumla DaRealBribery Başak +1 yıl Senin yerine yaparız 😆 Yorumla Feyza1111 Oğlak +1 yıl 😂 yapma günah Yorumla
Ultra_Phoenix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% İkizler +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 319 cevap paylaştı. Hmm rüşvet severim ( ͡° ͜ʖ ͡°) 1 1 Yorumla DaRealBribery Başak +1 yıl Bendensin 🤞 Yorumla
kalbindesakli91 Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 97% Terazi +1 yıl Hanginizi hackleyeyim söyledim bakalım.:) 1 2 Yorumla DaRealBribery Başak +1 yıl Beni hackle :D Yorumla kalbindesakli91 Terazi +1 yıl Tamamdır bekle hackliyorum. 🤣 Yorumla
ilovedeniz Takip Et Xper 3 Yaş: 23 Koç +1 yıl güneş burcumda kundakçılık yükselenimde evrakta sahtecilik :D :D 1 0 Yorumla
єmrєвєч Takip Et Xper 3 Yaş: 28 Aslan +1 yıl Resmen beni söylemissin teşekkür ederim ona aşırı derecede yatkınım 🗡️🥃🚬 1 0 Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% Boğa +1 yıl Yok kalp hırsızlığı dışında bir vukuatım🤷 2 0 Yorumla
NevHa Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% Başak +1 yıl Evrakta sahtecilik. Vay sahtekar, anlamam bile. 1 0 Yorumla
BirÇilekokusu Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 98% Oğlak +1 yıl uyuşturucu kaçakçılığı mı sdfsdfsd 1 0 Yorumla
ZırhıPaslıKahraman Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% Yengeç +1 yıl Canımı sıkanı nitelikli dolandırırım. 1 0 Yorumla
Uyumsuzuz Takip Et Master Yaş: 34 , eic 58% Balık +1 yıl Seri katil ve nitelikli dolandırıcı miş 🤪🤪 1 2 Yorumla YalvarBarışalımp Kova +1 yıl 2 tane mi burcun var senin Yorumla Uyumsuzuz Balık +1 yıl Yükselen akrep olunca çokta yatkınlık var akrebe Yorumla
ѵαℓεɳƭเɳσ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% İkizler +1 yıl Hırsızlık derken dolandırıcılık olur mu ki...🤣🤣🤣 0 1 Yorumla DaRealBribery Başak +1 yıl Nasıl yani? 😆
S2mdesanki Takip Et Xper 5 Yaş: 33 Boğa +1 yıl Boğa burcuyum sen söyle 1 4 Yorumla DaRealBribery Başak +1 yıl Hırsızlık Yorumla S2mdesanki Boğa +1 yıl Zamanında çok yaptım 😃😀 Yorumla DaRealBribery Başak +1 yıl 😄🤞 Yorumla S2mdesanki Boğa +1 yıl Tebrikler Yorumla
biçiçekalasınbeablam Takip Et Xper 5 Yaş: 28 Boğa +1 yıl biz de kafamız da güzel, nası güzel, o kadar güzel ki, o kadar güzel ki. nasıl böyle 0 0 Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% Başak +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 361 cevap paylaştı. Evrakta sahtecilik 2 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% İkizler +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 2,9b cevap paylaştı. Rüşvet mi kxjxk 1 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% Boğa +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 890 cevap paylaştı. Hırsızlık 😃 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 Oğlak +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 3b cevap paylaştı. Koç : Kundakçı 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Boğa, "nitelikli dolandırıcılık" olarak değiştirilmeli.
Neden
Nitelikli dolandırıcılık. :D Doğru olabilir. Güzel manipüle ederim insanları.. Etmek istersem tabi.
Suç ortağım ol, işbirliği yapalım. 😄
Uşuturucu kaçakçılığı mı 🤔 benim aklımdan suç işlemek bile geçmez 😄
Masumum diyorsun :D
Evet 😄
koç: kundakçı
yükselen akrep: seri katil
ay burcu aslan: mafya lideri
ulan resmen şeytanın vücut bulmuş hali çıktım
Neden hırsızlık canim. Bir boga kımıldayacakta hırsızlık yapacak ooooo😂😂
Bunlardan bi tanesini yapıyorum desem 🤔Benim burcum hepsini yapar 😇
Lan tüh mafya lideri olacakmışız, çiftçi olmuşuz z🤣
Evrakta sahtecilik ne yav, Ben gapscı olmak istiyorum :D
İşleyeceğim suç bile listedeki en masum suç, Bugüne kadar iyi oldukta noldu, Banane ben gaspçı olacam ışte :D
Evrakta sahtecilik iyidir ama sen bilirsin yine de :D gaspçı ol sen (modlar gelmeden)
Modları gasp etmem ben de, Üyeleri gasp ederim :D
Yakalanırsam da gaps etmiyodum gurban olduğum kuran satıyodum derim, Ondan verdi 5 milyonu derim :D
Hala inanmazsa 4 kere hacca gittim geldim inanmazsan aha dayıya sor derim, Dayıya inanırlar herhalde :D
Kundakçı, evrakta sahtecilik ay burcumu bilmiyorum
Doğum saatini biliyorsan onu da hesaplayabilirsin
Aslan'mış Mafya lideri
Mafya lideri yakışır bana Ayça Ana mesela
Dolandırıcılık mi yapmam ben ya😂
Senin yerine yaparız 😆
😂 yapma günah
Hmm rüşvet severim ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Bendensin 🤞
Hanginizi hackleyeyim söyledim bakalım.:)
Beni hackle :D
Tamamdır bekle hackliyorum. 🤣
güneş burcumda kundakçılık yükselenimde evrakta sahtecilik :D :D
Resmen beni söylemissin teşekkür ederim ona aşırı derecede yatkınım 🗡️🥃🚬
Yok kalp hırsızlığı dışında bir vukuatım🤷
Seri katil 💥🔫💥🔫💥🔫😼
Uyuşturucu kaçakçılığı
Nitelikli dolandırıcılık
Kundak bana göre değil yaa
Ahahaha olabilir 🦁🦁
Uyuşturucu kaçakçılığı😂
Suikast 🤭🤭 aaa doğru
Nitelikli dolandırıcılık.
Evrakta sahtecilik 😅
Evrakta sahtecilik. Vay sahtekar, anlamam bile.
Kara para aklama 😀😀😀😀👻
uyuşturucu kaçakçılığı mı sdfsdfsd
Canımı sıkanı nitelikli dolandırırım.
Kundakci yakarım romayi 😂
Seri katil ve nitelikli dolandırıcı miş 🤪🤪
2 tane mi burcun var senin
Yükselen akrep olunca çokta yatkınlık var akrebe
Hırsızlık derken dolandırıcılık olur mu ki...🤣🤣🤣
Nasıl yani? 😆
Boğa burcuyum sen söyle
Hırsızlık
Zamanında çok yaptım 😃😀
😄🤞
Tebrikler
biz de kafamız da güzel, nası güzel, o kadar güzel ki, o kadar güzel ki. nasıl böyle
Kara para aklama mı 🙄🙄🙄
Evrakta sahtecilik😃
Suikast olabilir...
Evrakta sahtecilik
Gasp djdjkfmspdnen
Kundakçı mi jzmzmz
Hırsız olduk mk
Aman tanrım 🙈 işim olmaz tövbe de
Seri katil 🔫
gasp etmedim kimseyi
Valla doğru
Kundakçı