Astroloji & Burçlar Astroloji ve burçlar güncellemesini nasıl buldunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Astroloji ve burçlar güncellemesini gördünüz mü çok güzel olmuş Hemen nickinizin altında sağda burcunuz görünüyor. Astroloji ve burçlar güncellemesini nasıl buldunuz? Cevapla Güzellik Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Junİchi Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% Yengeç +1 yıl he gördüm ama o konuyu takip etmeyi bırakmıştım ya. sadece o kategoride aktifmiş 0 2 Yorumla Junİchi Yengeç +1 yıl lan ben yengeç değilim ki :d ikizlerim ağağağa Yorumla Junİchi Yengeç +1 yıl daha da davosa gelmem Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% İkizler +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 766 cevap paylaştı. bence gereksiz olmuş ama neyse pek umrumda da değil şahsen 0 0 Yorumla
Xenopeltisx Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% Yay +1 yıl Bakiyim umarım doğum günümü sallayarak yazmamisimdir dnmd 0 2 Yorumla Xenopeltisx Yay +1 yıl Tamam doğruymuş dnnd Yorumla TYTDÜŞMANI Oğlak +1 yıl Alxnalkxaks Yorumla
ikizterazi Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 Terazi +1 yıl Artık burcunuz ne soruları da kalkar 😅 0 0 Yorumla
_-RockStar-_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 45% Balık +1 yıl Abi burcu görenler kaçar şimdi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yakalarız knk Yorumla _-RockStar-_ Balık +1 yıl mecbur koşcaz Yorumla
zalimsinhayat91 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% İkizler +1 yıl Dikkat etmemiştim şimdi gördüm teşekkürler 0 0 Yorumla
Feyza1111 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 90% Oğlak +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 342 cevap paylaştı. Beğenmedim burcunu yanlış gösteriyor 😂 0 0 Yorumla
_Steampunker_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% Boğa +1 yıl Doğum gününü sallayanların gözü yaşlı 0 1 Yorumla _Steampunker_ Boğa +1 yıl Neyse ki gününü sallamışım sadece 😅 Yorumla
1234567yemezler Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% Terazi +1 yıl Şimdi herkes kaçıcak benden 0 0 Yorumla
niger Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% Yay +1 yıl Evet ben de beğendim çok 0 1 Yorumla niger Yay +1 yıl Amma çok yay varmış sitede Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% Yay +1 yıl sadece burç kategorisinde mi bu olay 0 0 Yorumla
SasukeGaara Takip Et Master Yaş: 24 , eic 79% Oğlak +1 yıl ikide bir yazmamıza gerek kalmadı. 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% İkizler +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 2,9b cevap paylaştı. Artık ikizler olduğumu herkes bilecek djdjjd 0 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 353 cevap paylaştı. Şimdi boynuzlu bişey cikcek 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% Aslan +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 2,5b cevap paylaştı. Güzel buldum 0 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 95% İkizler +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 559 cevap paylaştı. Güzelmiş 0 0 Yorumla
anonimgröl Takip Et Xper 5 Yaş: 26 Balık +1 yıl ben neymisim 0 1 Yorumla anonimgröl Balık +1 yıl ben balık değilim ya Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
he gördüm ama o konuyu takip etmeyi bırakmıştım ya. sadece o kategoride aktifmiş
lan ben yengeç değilim ki :d ikizlerim ağağağa
daha da davosa gelmem
bence gereksiz olmuş ama neyse pek umrumda da değil şahsen
Bakiyim umarım doğum günümü sallayarak yazmamisimdir dnmd
Tamam doğruymuş dnnd
Alxnalkxaks
Artık burcunuz ne soruları da kalkar 😅
Abi burcu görenler kaçar şimdi
Yakalarız knk
mecbur koşcaz
Dikkat etmemiştim şimdi gördüm teşekkürler
Beğenmedim burcunu yanlış gösteriyor 😂