Astroloji & Burçlar Burçlar hapsanede ne yapar? Feyza1111 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Görselini en iyi ifade eden kısa notunu buraya ekleyebilirsin..Ben depresyona girerim intar etmeye çalışırım kaçmaya çalışırım 😂 Güncellemeler+1 yıl Balık hapsanede intikam peşinde 😂 Burçlar hapsanede ne yapar? Cevapla En İyi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
ikizterazi Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 Terazi +1 yıl Çakıyla hapishane direklerini keserdim ben kesin jsjsj 0 1 Yorumla Feyza1111 Oğlak +1 yıl 😂 Yorumla
AsilayO1 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 98% Başak +1 yıl Koğuşun temizliğini düzenini yaparmışım. Bu iyiydi işte olacağı bu sonunda.😂😂 0 1 Yorumla Feyza1111 Oğlak +1 yıl 😂 Yorumla
SasukeGaara Takip Et Master Yaş: 24 , eic 79% Oğlak +1 yıl Oğlak söyle olmalıydıoglak:herkese laf sokan 0 1 Yorumla Feyza1111 Oğlak +1 yıl Oglak insanlara sataşarak eğleniyor o zaman😂 Yorumla
HayalettBiri Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 96% Balık +1 yıl Vaybe birilerini şişeyleyip suçu başkalarına atıyormşum. Yaparım valla sinir etmesinler beni 😃 0 5 Yorumla Feyza1111 Oğlak +1 yıl 😂 şeytan Yorumla HayalettBiri Balık +1 yıl Ahahaha 😃 düzgün dursun onlar da aaa. Girmişiz hapise zaten sinir etmesinler 😃 şişlemek ne gece uyurken boğarım dndjdh Yorumla Feyza1111 Oğlak +1 yıl 😂 nefret ettiklerinede iftira atarsın Yorumla HayalettBiri Balık +1 yıl Kesinlikle. Sonra oturur köşeye ağlar neden yaptım diye vicdan azabı çekerim 😃 Yorumla Feyza1111 Oğlak +1 yıl 😂 doğru Yorumla
Coraline-0 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 97% Terazi +1 yıl kuaför olmadığım için üzülürmüşüm olabilir bak xisjxhsus 0 1 Yorumla Feyza1111 Oğlak +1 yıl 😂 Yorumla
10krst Takip Et Xper 5 Yaş: 32 Boğa +1 yıl Vaallaaaha bazen diyom hapse düşem aw yemek yatış ohhh beee 😬😅 0 1 Yorumla Feyza1111 Oğlak +1 yıl 😂 Yorumla
İzmirliSamet Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% İkizler +1 yıl Çen sürekli ziyaretçi geldi mi diye sorar mısın 0 3 Yorumla Feyza1111 Oğlak +1 yıl Sormam yanlış yazıyor 😂 Yorumla İzmirliSamet İkizler +1 yıl Sen intar mı etmeye çalışırsın yoksa intihar mı😂 Yorumla Feyza1111 Oğlak +1 yıl Ben ona intar diyom. d Yorumla
baran0721 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 Kova +1 yıl Kova kova ve ben 😂🤣 0 1 Yorumla Feyza1111 Oğlak +1 yıl Senin yaptığın normal nsndkrkfkck Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 Oğlak +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 3b cevap paylaştı. Koç Burcu 0 4 Yorumla Feyza1111 Oğlak +1 yıl 😂 Yorumla emre00 Oğlak +1 yıl Ne guluyon 😅 Yorumla Feyza1111 Oğlak +1 yıl İstediği olmadığı için isyan çıkarır huysuz😂 Yorumla emre00 Oğlak +1 yıl Evet öyleyiz 😅 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Çakıyla hapishane direklerini keserdim ben kesin jsjsj
😂
Koğuşun temizliğini düzenini yaparmışım. Bu iyiydi işte olacağı bu sonunda.😂😂
😂
Oğlak söyle olmalıydı
oglak:herkese laf sokan
Oglak insanlara sataşarak eğleniyor o zaman😂
Vaybe birilerini şişeyleyip suçu başkalarına atıyormşum. Yaparım valla sinir etmesinler beni 😃
😂 şeytan
Ahahaha 😃 düzgün dursun onlar da aaa. Girmişiz hapise zaten sinir etmesinler 😃 şişlemek ne gece uyurken boğarım dndjdh
😂 nefret ettiklerinede iftira atarsın
Kesinlikle. Sonra oturur köşeye ağlar neden yaptım diye vicdan azabı çekerim 😃
😂 doğru
kuaför olmadığım için üzülürmüşüm olabilir bak xisjxhsus
😂
Vaallaaaha bazen diyom hapse düşem aw yemek yatış ohhh beee 😬😅
😂
Çen sürekli ziyaretçi geldi mi diye sorar mısın
Sormam yanlış yazıyor 😂
Sen intar mı etmeye çalışırsın yoksa intihar mı😂
Ben ona intar diyom. d
Kova kova ve ben 😂🤣