Astroloji & Burçlar 1 ay Burcunuzla uyumlu musunuz? bbkia Xper 5 Takip Et FacebookTwitter 02 Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne uyuyormu her şey? Güncellemeler: Takip Et 02 Paylaş FacebookTwitter Burcunuzla uyumlu musunuz? 217 Görüşünü yaz
ikizterazi Fenomen Terazi 1 ay Terazi burcuyum. Burcumun çoğu özelliğini fazlası ile taşıyorum. Burcumla uyumluyum. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
BilgeLee Xper 6 Balık 1 ay Tam bir sudan çıkmış balık🤪 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
myRedline Xper 7 Terazi 1 ay Yarısı uyuyor gibi. teraziyim Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
qimselergörmeyecek Xper 5 Terazi 1 ay Ben akrebim senin ki nedir Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
öğrenimelemanı Bilge Boğa 1 ay Değilim genel olarak Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
bymemonun45 Xper 5 Terazi 1 ay sayilir inanmam pek ama Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
721Terazi burcuyum. Burcumun çoğu özelliğini fazlası ile taşıyorum. Burcumla uyumluyum.
Tam bir sudan çıkmış balık🤪
Duygusalımdır dır dır
Yarısı uyuyor gibi. teraziyim
Ben akrebim senin ki nedir
Hea uyumluyuk
Değilim genel olarak
sayilir inanmam pek ama
Yaaani.
Uyuyormuş
Alakam yok
Hayır değilim.
Uyuyor evet