Kardesim ne yapıcaksın doğum haritasini maritasini, aç 12 hayvanli Türk takvimini. Doğduğun yıla bak, o yıl hangi hayvana denk geliyor bul özelliklerine bak. Asil gerçek budur ya sal gitsinnn
Sorunun kısa cevabı ise şu o çizgilerin açıları var her açının ayrı anlamı var mesela üçgen açılar iyiyken kare açılar zorluk verir ve o çizgilerin başındaki ile sonundaki gezegenlerin olduğu burçlar olduğu evler ve kendi özelliklerine bakılarak yorumlar yapılıyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kardesim ne yapıcaksın doğum haritasini maritasini, aç 12 hayvanli Türk takvimini. Doğduğun yıla bak, o yıl hangi hayvana denk geliyor bul özelliklerine bak. Asil gerçek budur ya sal gitsinnn
Kakdksksksj teşekkürler
Keşke bilen biri olsada baksa bende merak ediyoeum cünküü
Ben bakmayı biliyorum
Bunu astrologlar nasıl anlıyor
Aslında bu baya basite indirgenmiş bir harita diğer sitelerde çok daha iyisi var
@RÜZGAR_ASLANOGLU yuvarlak şeyi nasıl yorumluyolar onu anlamiyom
Orada açılar gezegenler evler her birinin anlamları var hepsine bakarak yorumlanıyor
@RÜZGAR_ASLANOGLU üstündeki çizgilerden anlıyorlar sanırım ama nasıl zor karışık gibi
Ya aslında her şeyi detaylı uzun uzun konuşur anlatırdım da buna işten vakit bulamıyorum hem de burdan da o kadar yazmayı istemem
@RÜZGAR_ASLANOGLU sordum sorunun cevabı uzun haklısın
Sorunun kısa cevabı ise şu o çizgilerin açıları var her açının ayrı anlamı var mesela üçgen açılar iyiyken kare açılar zorluk verir ve o çizgilerin başındaki ile sonundaki gezegenlerin olduğu burçlar olduğu evler ve kendi özelliklerine bakılarak yorumlar yapılıyor
@RÜZGAR_ASLANOGLU teşekkürler
Rica ederim