Sinirlendiğim sevdiğim biriyse duvarları yumruklayıp, etrafı yıkar geçerim. Umurumda olmayan biriyse daha çok zararı vermek için kışkırtıp bana saldırmasını sağlarım.
Doğru. Uğraşmaz ve ortamı terk ederim. Bunu yaparken damarıma basılırsa ben de basarım. Onu anlamayacak kadar yüzsüz ise üstüne basar geçerim. Benden güçlü ya da güçsüz olsun.
@Feyza1111 hayat enerjim çok yüksek. Evet ama kadınlarımıza daha pozitif bakmak istiyorum. Sandığımdan daha enerjik daha pozitif insanlar bence fakat görmekte zorlanıyorum. Tabi bu balık kadınını masum yapmaz😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3130Sinirlendiğim sevdiğim biriyse duvarları yumruklayıp, etrafı yıkar geçerim. Umurumda olmayan biriyse daha çok zararı vermek için kışkırtıp bana saldırmasını sağlarım.
Doğru. Uğraşmaz ve ortamı terk ederim. Bunu yaparken damarıma basılırsa ben de basarım. Onu anlamayacak kadar yüzsüz ise üstüne basar geçerim. Benden güçlü ya da güçsüz olsun.
Ben balık burcuyum sinirlenirsem ortalığı yakarım sonrada karşısına geçer izlerim 😂 içime atamam o sinir illa çıkar kime denk gelirse artık
Neden bu burç yorumlarının hepsi tatlı ve yumuşak?
Ben mastürbasyon yapıyorum belki, burcumun bundan haberi var mı?
Slk benim burcum, süzme filozof.
Bu balık kadınları psikopat içine atmak nedir? Adamı keser bunlar
Balık mi psikopat ndnfjrnfndnnf
@Feyza1111 evet Hayatımda daha Tutarsız bir insan tanımadım
O mahsum bir burç
@Feyza1111 Masum mu? Gerçi tek zararı değer gördüğü insanlara haklısın.
Balık burcu bir insan seni hayattan bıktırmış öyle konuşuyorsun
@Feyza1111 hayat enerjim çok yüksek. Evet ama kadınlarımıza daha pozitif bakmak istiyorum. Sandığımdan daha enerjik daha pozitif insanlar bence fakat görmekte zorlanıyorum. Tabi bu balık kadınını masum yapmaz😂
Anladım
@Feyza1111 yok mu tanıdığın genç ve enerjik biri. Fikirlerimi bu konuda değiştirebilecek?
Balık genç ve enerjik birimi?
@Feyza1111 Evet açık fikirli olmak lazım. Yanıldığımızı görmek bizleri geliştirir
Aklıma gelmedi
@Feyza1111 ahahaha sen ne Burcusun peki hem iyi olduklarını savunup hem bulamadın şaşırdım şayet
Mdmfnfrnnfnf yengeç
@Feyza1111 boğa bende. Anlaşması zordur. Yine de sevilecek insanlar gerçekten.
Öyle de ben bütün burçların özellikleri ni taşıyorum xnkdjfkckcnfnfn
@Feyza1111 seni anlamayı tanımayı daha çok isterim. Nasıl ilerleyelim?
Ortalığı yıkaaar 🤭 buuu tam olarak bennn 🤷🏻♀️🤞
Balık doğası gereği de öyle gerçekte balık yemleri yutar yutar büyür biz balıklar da öyleyiz biriktiriyoruz içimizde büyüyor hepsi 😂
Oğlak Doğru umrumda değil
Dewamkeee
Üstüne gider devamkeee
Yavaş gel 😅
Terazi için niye hep saçma şeyler var ya
ağa be djendjemjd
Plan kurar hahsjwnxjsd
Hadi bakaaaalımmm
Bebek seninle güzel planlara ama
😅❤️
Kendini kaybeder aman tanrım
Aşktan hep