Astroloji & Burçlar 1 ay Burcuna göre en iyi yönün ne? AgresifKızıl Xper 7 Takip Et FacebookTwitter 10 En Cesaretli 🤞♈Burcuna göre senin En'in ne? Güncellemeler: Takip Et 10 Paylaş FacebookTwitter Burcuna göre en iyi yönün ne? 2015 Görüşünü yaz
ikizterazi Fenomen Terazi 1 ay Terazi yine ne çapkınlık peşindesin yaa😏 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
ᴛʜᴏᴍᴀs_sʜᴇʟʙʏ Xper 6 Terazi 1 ay Tanımadığım her kıza aga diyerek nasıl çapkın olabilirim sjsj... Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 3 Kişi
_Ćamdànnesneé_ Guru İkizler 1 ay En hareketli diyor doğru, mesela evin içinde bile telefonla konuşsam yürürüm, dolaşırım evi tavaf ederim, asla oturarak konuşamıyorum😂 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
thecutewitch Guru İkizler 1 ay hareketliymiş ama ben öyle değilimgizemli bana daha çok uyuyor Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
Kaptan_Cousteauu Yoda Kova 1 ay En sade ve en girişimci ( kova ) Ama öyle çok sade değilimdir Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
Giselle8 Xper 4 İkizler 1 ay En gizemli ve en çalışkanmışım ismim de Gizem biri tutuyor hehehe mandmajdnd kendi kendime eğlendim şurda Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
GOKHANoturumactı Guru Yay 1 ay En çapkın ve en hareketli Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
İstanbul_bey Guru Başak 1 ay Hahayt sendemi cesaret varmış gülüyorum Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
Manquer Guru Boğa 1 ay Enn iyi eşş tabii kii ben ben 😄 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
Barış_LonelyForever Master Koç 1 ay Duygusalım ama değilim yengeç. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
NevHa Yoda Başak 1 ay Söylemem sonra nazar değiyor falan 😅 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
Rose2113 Guru Yengeç 1 ay En iyi eş, kıskanç ve duygusal. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
Affedilmeyen Master Oğlak 1 ay iyi eşmişim.. bilmem.. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
97Kerim97 Master İkizler 1 ay Hareketli ve girisimci Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
YavuzCakır Guru Yay 1 ay Çapkınmışım hiç de değilim✅ Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
Nükleerteori Master Balık 1 ay Hiç biri bana ait değil ki 😃 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
_Daphnee_ Xper 7 Kova 1 ay Sade ve girişimci Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1520Terazi yine ne çapkınlık peşindesin yaa😏
Tanımadığım her kıza aga diyerek nasıl çapkın olabilirim sjsj...
En hareketli diyor doğru, mesela evin içinde bile telefonla konuşsam yürürüm, dolaşırım evi tavaf ederim, asla oturarak konuşamıyorum😂
hareketliymiş ama ben öyle değilim
gizemli bana daha çok uyuyor
En sade ve en girişimci ( kova )
Ama öyle çok sade değilimdir
En gizemli ve en çalışkanmışım ismim de Gizem biri tutuyor hehehe mandmajdnd kendi kendime eğlendim şurda
En çapkın ve en hareketli
Hahayt sendemi cesaret varmış gülüyorum
Enn iyi eşş tabii kii ben ben 😄
Duygusalım ama değilim yengeç.
Söylemem sonra nazar değiyor falan 😅
En iyi eş, kıskanç ve duygusal.
iyi eşmişim.. bilmem..
Hareketli ve girisimci
Çapkınmışım hiç de değilim✅
En yvsak
Hiç biri bana ait değil ki 😃
İnanmıyorum