Hangi burcun insanından çok çektiniz?

Koçtan çekmedim ama kişiliği sevmem benden kesinlikle uzak durmalı.
Oğlakla kafalarda çok iyi anlaşırız ama uzun vadede dikiş tutturamam o yüzden bu da uzak dursun.
Yengeçler sadakatsiz bu da uzak dursun.
Bu kadar 🥲
Koçlar pek huzur vermezler insana doğrudur.
Oğlak burçları hakkında konuşmayayım pek iyi şeyler söyleyemem 😂
Yengeçlere de sinsi yakıştırmasını çok yapıyorlar görüyorum. Saman altından su yürütebiliyor bazıları. 😀
Bak oğlaklara laf ettirmem gerçekten iyi anlaşırım ama uzun vadede dikiş tutmuyor çok tutarsızlar her şeyleri yarım yarım.
Saman falan bilmem yengeçler sadakatsizdir aksini iddia eden yengeçtir
Oğlaklarla iyisindir tabi ta ki seninde dediğin gibi tutarsızlıklarını ve aslında sırf kendi çıkarları için uğraştıklarını anlayana kadar 😀
Çok doğru işte o varsa yoksa ‘ben’
Teşekkürler
Ricalar
Niye gizlendiniz ki sorması ayıp? 😀
Bilmem :/ öyle bi gizlenesim geldi lazımsa çıkayım
Yoo nickini hatirliyorum zaten. 😀
Aşağıda bir görüşe yorum yapmışım zaten ziyaret edeceksen buyur gel soframıza kdjshshs
Başak burcundan çektiğim kadar hiçbir burçtan çekmedim. Başak burcu ile uyumum yok benim, onu anladım..
Başak burcu'da sevilmeyenler arasında ön sırada
Rica ederim
Cevap
77Cevap
Sanırım akrep burcu çekmedim ama sevmiyorum fazla çünkü aşırı kindarlar ben de hiçbir şeyi unutmuyorum neredeyse arşiv gibi her şeyi hatırlıyorum ama insanlara şans vermekten yanayım kin tutup nereye varabilir ki insan
Başkada sevmediğim burç yok
Yorumlara baktım da yazılmayan burç kalmamış demek bu burçlardan kaynaklı degil kişilikten kaynaklı bende kovayim benim burçtan bile çeken var halbuki ben cektirmeden ziyade çok çektim belki de her burçtan..
Aslannn ömrümü yedi lanet gelsin ya bir insanın tüm sevgilileri aslan olamaz birde üçünün de doğum günü ayniydi
Erkeği zekasıyla elde edemeyip, dişiliğini kullanarak elde etmeye çalışan Akrep kadınları benden uzak allaha yakın olsunlar. Tek becerileri var yatak seks libido daha ötesi yok. Bomboş insanlar
😀
İnsanları borçlarına göre değerlendirmiyorum Ama ister istemez insanların birçoğu birbirini çektiriyor
Koç burcu insanları harbi garipler ya, hayvan gibi eğlenceliler ama sinir bozucular aynı zamanda egoları çok
Böyle bir durum yaşamadım hiç ama Koç burcuna yazılanları gülerek okudum. Ne istiyorsunuz bizden? Aaa...😂
Koç ve aslan benden olabildiğince uzak dursun! Ne hikmet se hep de ateş grubu çıkıyor önüme 😂
Çekilmeyen yanları fazla evet
Burçlara inanmadığım için İnsanların karakterine göre değerlendirme yapıyorum
Koçlar çok aksiyonlu oluyorlar. Sürekli bir yarış, hırs, entrika, düşünmeden konuşuyorlar. Evlerden ırak
Başak.
Bıktım artık kendilerinden. Hepsi aynı, takıntılı ve odun. 😂
Çekmek değil de aslan koç ve İkizler burcunu pek sevmem
Kimseden çok çekmedim ama aslan biraz uzak dursa olur 😅😅
Yengeç Burcuyum
Yengeç demeyin kalpten giderim ha
Akrepler ve başaklar dan çok çektim
Başak. Mümkünse bu saatten sonra uzak dursun benden
Aslan
Ben kimseden çekmedim de oğlak burcuyum çok şey kaybettim 😀😀
İkizler burcu, ben bu kadar tutarsız, dengesiz bir burç görmedim
Oğlaklar. Şimdiyr kadar 3 oğlak tanıdım üçüde egolu, bencil ve kabaydi.
Haritamın yarısı boğa, yarısı akrep.. Nedense Yengeçler sinir bozucu geliyor :)
kıskaçlı burçlu kadınlar hep ilk anda beni ürpertir bilirim yani birde aslan kadınları korkunç!
En İyi Cevaplar