Buzdolabı daha iyidir. Mesajlara 36 saat sonra döner, tepki vermez vs bu ne ya?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBir oğlak mesajlara geç dönüyorsa
Bir ilgilenip bir ilgilenmiyorsa
Ondan hayır gelmez.
Ya seni cepte görüyor ya da sana karşı duyguları çok ama çok zayıftır.
Yapman gereken şey ona senin için önemsiz ve olmazsa olmaz olmadığını hissettirmek. Kendine gelir ilgilenirse senindir yoksa sal gitsin06 Yorumla
Soran+1 yılEngel atayım bari shsjsn zaten onsuz yapıyoruz ki, görüldü atmak en mantıklısı umrumda değil istemiyorum onu.
Oğlak+1 yılGörüldü atmak en güzeli engellersen onu umursadığın anlamına gelir. Görmezden gelmeye bak
Kova+1 yılO bütün burçlar içindir sadece oğlak değil
Soran+1 yıl@babysharksmom umursamadım attığım twitlerden anladı herhalde.. bugün dönmüş (36saat sonra ) , görüldü attım. Daha iyi bir fikrin var mı?
Oğlak+1 yılO yokmuşcasına yaşamaya devam et görüldüye rağmen yazarsa sınırlı iletişim kur ve konuşmayı kısa kes sen kaçtıkça o üstüne düşecektir
Soran+1 yılMesaj kutuna bakabilir misin rica etsem 🙈 @babysharksmom
En İyi Cevaplar
Hahahahaha üniversitede bana biri buzdolabı derdi aklıma geldi. Soruna gelince; dışardan çok soguguz haklisin. Sevmedigimiz hoşlanmadığımız insanlara da çok iyi soğuk yaparız. Soğuk yapmada duvar örüp mesafe koymada çok iyiyiz evet. Ama şu da varki sevip samimi hissettiklerimizin yanında kendimiz gibiyiz ve samimiyiz.). Yani eğer bizim hayatımıza girip de samimi sevilen biri olursan hissedersin o sıcaklığı. Yani bahsettigin insan sana soğuksa ya yeterince tanımıyor. Tanıyorsa da üzgünüm sevmiyor.
02 Yorumla
Soran+1 yılTek konuştuğu kişi ben mişim biliyorum zaten iletişimi de zayıf. Ama bana yazan hep o sorun bu anlatabildim mi,, böyle yapacaksa neden yazıyor o zaman? Merak dahi etmiyorum gerçi artık çünkü bu saygısızlık artık.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
45
Cevap
37Cevap
+1 yılMesaja o kadar geç cevap vermesinin burçla ilişkisi yok bence. Bu karşındaki insanın her şeyden önce saygıya değer bir şey bilmediğidir. Konuşmak istemiyorsa sen de konuşma. Yerinde olsam hayatta yazmam.
25 Yorumla
Soran+1 yılBen yazmıyorum ki zaten o hamle yapıyor ama durum bu
Koç+1 yılDengesiz yani? İki kat itici geldi şu an gözüme. Bir şey hissediyor musun?
Soran+1 yılHissetmiyorum şu saatten sonra uyuz ve dengesiz
Soran+1 yıl@AsabiÖküz benden uzak olsun aynen, manyak ruh hastası onu mu rehabilite edicem ya
+1 yılOğlaklar sadece sevdiğine sıcak kanlıdır. Güvenmediği alışmadığı kimseye sıkı fıkı olmaz. Ayrıca burcu geçtimm bir insan sana geç dönüyorsa burdan çıkardığın anlam soğuk yaa bu mu. Senle konuşmak istemediği açık değil mi
12 Yorumla
Soran+1 yılBana yazan o ayıp bence saygısızlık hatta. Hiç yazmadim ona şimdiye kadar, sadece insan yerine koydum. Konuşmak istemiyorsa o yazmasın bana ne yani ne hali varsa görsün, bozulmasın diye cevap veriyoruz insan yerine koyuyoruz karşılaştığım tutuma bak.
Oğlak+1 yılAçıkça söyle ve yazmasına izin verme o zaman
+1 yılAdam istemiyordur bahane üretiyordur istediği bi kız yazsin bakalım 36sn de geri dönmüyor mu. İşi burçlara baglarsan her oğlak burcunun öyle olması lazım ki alakası yok
110 Yorumla
Soran+1 yılKonu benim değil onun bana her defasında hamle yapıp yazması, ama dönüşler böyle
Kova+1 yılHic yazmıyor gibi görünmemek içindir o.
Yay+1 yılSen Tazmanya canavarın'dan daha çok kurabiye canavarına benziyorsun:)
Kova+1 yılHahah o niye?
Yay+1 yılEvden senin için şikayet geldi.. Çikolata bisküvi herşeyi yiyormuşsun?
Yay+1 yılAnnen kızım çok güzel diyor. Kızıma helal olsun diyor.. Annenin dediği gibi varsın. Hakketen!!
Kova+1 yılHe sen onu diyorsun😅 Doğrudur 😆
Kova+1 yılPek annemin diyeceği türden birsey değil ama teşekkürler:)
Yay+1 yılSen hangisini. diyorsun? Başka yaramazlıklarındamı var?
Yay+1 yılSeni fındık kurdu. Annenin yalancısıyım ben
Erkeği ne bok bilmiyorum
Ama Oğlak kadınını itici buluyorum
İtici
Soğuk
İletişim özürlü...019 Yorumla
Soran+1 yıl30. Ya cidden köpeklicem öylesi makbul, burnunu sürtmek lazım böylelerinin. Saygısız, insan yerine koyduk, hep böyle bir dengesizlik cidden düşündükçe sinirim tepeme çıkıyor.
Soran+1 yılAy ne hali varsa görsün ya sinir bozucu kendimi zor sakinleştirdim. Yazarsa bir daha ateşe girer yakarım onu. Meslek olsa ne cak ki, ben her türlü iyiyim ondan, mütevazi olup insan yerine koyuyoruz ondan oluyor.
Soran+1 yılMuhattap bile olmam bu saatten sonra zaten. Ben de 30um dr um, ona mı kaldım ya
Soran+1 yılEvett boğayım
Soran+1 yılYasemin özilhan değilim ahajsjja daha çok ceyda düvenciyim sjsjsj
Soran+1 yılÇok yorum gelince görmemişim. Yüz olarak ama kaderimiz b. k gibi
Soran+1 yılSevmesinler ya bu saatten sonra umrumda değil. Tükendim valla. Uğraşamam milletin manyak manyak anlam veremediğim tutumuyla. Love konusunda kaderim b. k gibi çok düşünmüyorum artık gına geldi irrite oluyorum hatta.
Soran+1 yılYok derim, burada böbreğimi kaybetme ihtimalim var her zaman hshsjsjsh senlik değil.
+1 yılBiraz uatngaçtırlar ve herkese hemen güvenmezler :) ama tavsiyem onun karakterini iyi analiz et o Zaman sohbet edebilirsin
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok saygısız bir tutum yaptığı. Bu saatten sonra onun çekingenliğini giderecek bir enerji harcamam.
+1 yılHer haltı burçlara bağlamayı bırakın artık. Demek ki seni yedekte tutuyor ve o arada da başkalarına yazıyor.
03 Yorumla
Soran+1 yılAsosyal, yalnız iletişimi de zayıf sanmıyorum keşke öyle olsa.
Oğlak+1 yılBunun burç ile hiçbir ilgisi yok. Aynı özellikte birçok insan tanıyorum ve oğlak burcu değiller.
Bahsettiklerin yaşanmışlık ve yetiştiği ortamdan kaynaklı durumlar.
Oğlak+1 yılAa bu ben sadece burc degisik 🤣
+1 yılOğlaklarla, burçlarla mesaja geç cevap vermenin ve soğuk olmanın alakasını anlamadım ama cevap vermiyorsa istemiyordur.
01 Yorumla
Soran+1 yılKonuşmak isteyen o, hamle yapan o... ama hazır cevap değilmiş açıklaması bu. Genel olarak soğuk ve burçla ilgisi var bence
+1 yılGerçekten benim arkadaşça sevgilisine öyle hemen trip atar konuşmaz soğuk davranır sebebsizce ve çabuk sıkılırlar
00 YorumlaKanka yazma ozaman yol ver yani. Birine kendini zorla sevdiremezsin, önemsetemezsin
05 Yorumla
Soran+1 yılBen yazmıyorum ki her defasında o yazıyor. Ve sohbeti o başlatıyor. Bundan sonra muhattap olmam bu kaçıncı ya düzelmiyor da
Soran+1 yılÖyle yapıcam aynen
+1 yılAman sakın oğlak erkeğiyle sevgili falan olma pişman olursun
02 Yorumla
Soran+1 yılOlunmaz cidden olmasınlar ya berbat
Koç+1 yılOğlak değilim fakat;anlatsana neden, nasıl pişman olur, oluyor? Karşına çıkan bir veya bir kaç kişi yüzünden böyle bir genelleme yapmak, özellikle de burçlara dahil bir yorum yapman ki soruyu soran arkadaş için de geçerli ne kadar mantıklı, bunu bana düzgün ve samimi bir şekilde anlatabilir misiniz?
+1 yılOğlak burcu genel olarak soğuk bir burç ben de oğlak burcuyum ama yükselenimden dolayı hem enerjik hem de güler yüzlüyüm
00 Yorumla
+1 yılBurçla felan ilgisi oğlak ilgilenmiyor ise ya çok zengin ya da istediği gibi değilsin
02 Yorumla
Soran+1 yılO yazıyor bana ne ondan ya yazmasın o zaman dengesiz
Oğlak+1 yılAçıkça söyleyim ketum soğuk dengesiz ve tam cinsel açlık versiyonudur oğlak erkeği bende oğlak burcuyum.
+1 yılburçla alakalı olduğunu düşünmüyorum arkadaşlık etmek istemiyordur belki de.
01 Yorumla
Soran+1 yılO yazıyor ben hiç yazmadım şimdiye kadar
Olayın burçla değil karakterle bir ilgisi var, astroloji bence savsata
10 Yorumla
+1 yılOğlak burcu kadar güzel burç mu var ya, erkeği ayrı kadını ayrı güzel
11 Yorumla
Yay+1 yılAğzından bal damlıyor.
Oğlak burcu bir erkek olarak disiplin ve çalışkanlık haricinde bahsedilmek beni derinden yaraladı :D
10 YorumlaEn bi sevdigim of, buz gibi olcak, yuzume bakmiycak
11 Yorumla
+1 yılOğlak insanları genel olarak soğuk ama sevdigi insanlara karşi değil
10 Yorumla
+1 yılOğlak erkeğinde soğuk bir karizma var. Bence Akrep koç aslan ve ikizlerden iyidir
00 Yorumla
+1 yılBende öyleyim ama ben bir aslanım bence yalan bu burç işleri be
00 YorumlaBunun oğlak burcu olmasıyla alakı olduğuna emin miyiz?
00 Yorumla
+1 yılEskij sevgilim oglakti soğuk değildi ya pek hatta bebek yüzlü tatlı sıcaktı yani
00 Yorumla
+1 yılYeni bir bilgi daha oğlak erkekleri mesajlara geç cevap verirmiş yazdım bir kenara
00 YorumlaLan benim zıttom ya oğlak bende işkolik olabilir vay ya sorun çözüldü
00 YorumlaMizaç diye bir şey var her poku da burçlara bağlamayın.
00 YorumlaOğlak kızları da aynı şekilde... Ömründen ömür gitti ama o gelmedi..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSoguk değil o, samimi değiller. İçten pilanlarini asla anlayamazsin, çünkü agizlari cok iyi laf yapar. Dikat et
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHahah çok garip valla benimde manitam oğlak çok sinir oluyorum şu oğlak burçlarına valla ayar oluyom hepsi aynı
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılOğlakla mucadile ediyorum 😂 hepsimi böyle acaba ya
00 Yorumla
+1 yılOğlak burcunun ani soğma gibi bir huyu var büyük ihtimale senden soğmuştur
11 YorumlaBurçlara hiç inanmam ama cidden anlaşamıyorum oğlaklarla. 😅
01 Yorumla
Oğlak+1 yılÖnyargılı olma
+1 yılBazilari da aksine cok duygusal oluyorlar
113 Yorumla
Aslan+1 yıl@AsabiÖküz Tam evlenmelik yaratilmislardir :D Baba ve es olarak dogmuslar
Koç+1 yılKoçu sormaya korkuyorum
Aslan+1 yıl@Laviedemoi koc iliskilerinde daha diktatör, birisi canini sktiysa o kisiyi silmekte hic cekince görmeyen ve önceligi asla evlenmek degil.. Aksine hayatini hep bir üst seviyeye tasimak.. Daha materyalist ve daha olgun -üstelik her yasta-
Koç+1 yılGüzel tespitler.
Soran+1 yıl@yarenwashere Boğa kadınını da söyler misin ben de nasipleneyim 😂
Aslan+1 yılBoga kadini pek sevmiyorum :D Yine de dinlemek ister misin
Soran+1 yılEvet gönder gelsin shsjns
Koç+1 yılHadiii
Aslan+1 yılOlaylari cok iyi manipüle edebilirler ve kendi istediklere yöne -bazen hatta yalnizca aglayarak ya da olaylari yanlis carpitarak- yönlendirebilirler. Fakat enerjileri cok yüksektir ve cok hirslilardir. Ilginc bi sekilde sanslilardir ve parayi cok cabuk cekerler. Ama cimrilerdir de ayni zamanda :D Genelde beyaz tenli olurlar. Yalnizca manipülatif davranislari yüzünden uzak durmayi tercih ederim onlardan cünkü olaylari kendi tarafina cevirebilmek icin kurban rolü oynayabiliyorlar ve ben de aslan burcu olarak sacma sapan koruma icgüdüsü gelistirip canım yerine koyuldugumu fark ederim her defasinda :D Onun disinda severim, iyilerdir.
Soran+1 yılYok be zararsız biriyim ben ahahajja manipüle etmem. Ama evet parayı severim shsjjs
Aslan+1 yılManipüle ettiklerini asla kabul etmezler* bunu eklemeyi unutmusum jshfkjasfh
Konuşmak istemiyor olabilir mi jsghshs
01 Yorumla
Soran+1 yılYazmasın o zaman bu ne ya ayıp ayıp her zaman o yazıyor insan yerine koyuyoruz cevap veriyoruz muameleye bak
- Astroloji & Burçlar konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle onlar birde para para para💵
10 Yorumla Yapmışsındır kesin bişeyler
00 Yorumla
+1 yılBende oğlak burcuyum Sen Isıtamamış olabilirsin?
00 YorumlaOğlak başlı başına bela
00 Yorumla
+1 yılBoş veeer, erkeklerin mesajlarına ihtiyaç duyma
00 Yorumla
+1 yılOdun modundur ama güzel sever oğlak erkeği ya
01 Yorumla
Yay+1 yılBitanesin sen. Yürek'ten severiz biz oğlak'lar sevdirene tabi
+1 yıl@SeeYouBaby i tanıtayım sana.
02 Yorumla
Oğlak+1 yılMesajlara anında dönüş, düşüncelilik, dikkatlilik, saygı, aşırı enerji ve sıcaklık. Kendisi Oğlak bebesi dir
Oğlak+1 yıl@legalpainn Hahahahah Bu da oğlak kadını anlıyor oğlak dilinden :)
+1 yılBende senin için özdeş tümceler kuruyorum.
00 YorumlaUmursamadığından, istese zaman yaratır.
00 Yorumla
+1 yılKanka sanki burcuyla alakalı değil âmk
00 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 358 cevap paylaştı.
+1 yıl@_Rob_ oy çana buzdolabı mı dedilerr😄
01 Yorumla En iyisi Yengeç erkekleri kabul et
00 Yorumla
+1 yılBunun burçla ne alakası var a.. mmm salagiiii
00 YorumlaBi mesaja geç döndük diye niye soğuk oluyorum
00 YorumlaOglakla alakası yok onun
00 Yorumla
+1 yılherşeyi burçlar bağlamayin
00 Yorumlaİyyyyy hiç sevmediğim bir tip.
00 Yorumla
+1 yılSana ikizler lazım abla
00 Yorumla
+1 yılEvet bir oglak olarak oyleyiz yapimiz
00 Yorumla
+1 yılSiz gerçek oğlak tanimamisiniz
00 Yorumla
+1 yılKetum oluyorlar galiba hiç bir şey anlatmazlar
00 Yorumla
+1 yılyoo benim abim oğlak ve hiç böyle değil
00 YorumlaYaz geliyor sağolun iyidir
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBi sebepten dolayi sogumuştur yoksa zor soguruz
05 Yorumla
Soran+1 yılAy soğusun soğukluğun vücut bulmuş halisiniz. Umrumda değil. Kimsenin takmadığı adamı taktık hata ettik.
Cevap sahibi+1 yılÇok deger vermissin belli kii eger öyleyse burçla alakalı ddgildir soguklugu
Soran+1 yılHaketmiyormuş aynen. Gerek yok köpeklemek lazımmış. Diğer tüm kadınların ona yaptığını yapmak lazımmış, iletişim özürlü.
Cevap sahibi+1 yılBak erkekle. kadınin sevmesi bir. olmuyor biri deger görünce mutlu oluyor digerinin totosu kalkiyor
Soran+1 yılEvet erkeklerin totosu kalkıyormuş aahahaj aşkından ölse de bitti. Saygı duymadığı belli, yok sayıcam ben de. Haketti. Demek ki hakediyormuş kadınlar boşuna köpeklemiyormuş bunu.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir çok burçların erkeklerinden daha iyidir.
02 Yorumla
Soran+1 yılSoğuk ve empati yoksunu benim için bir hiç.
Cevap sahibi+1 yılSana öyleleri denk gelmiş
Gizli Üye(30-35)+1 yılBeğenmiyorsan neden yazıyorsun?
017 Yorumla
Soran+1 yılBen yazmıyorum ki hep o yazıyor resmen bozulmasın ayıp olmasın diye lanet olsun sevecen bir insanım, buzdolabına cevap veriyorum manyak bir an da 36 saat sonra yine yazıyor. Bir beklentim yok zaten. Muhattap olmasın insan yerine koymak hata size burnu havada kezo lazım.
Cevap sahibi+1 yılilgilenme sende s. et görüldü felan at 😁
Soran+1 yılÖyle yapıcam kezo olmak lazım tc erkeği bunu hakediyor. İnsan yerine koyulmayınca tapıyorlar.
Cevap sahibi+1 yıl
Soran+1 yılVirüs sandım ses kaydıymış shsjsj yok yok kezo da olmak şart arada burnu havada bir imaj çizmek lazım, bunlar insaniyetten anlamıyor.
Cevap sahibi+1 yılvirüs mü fkdkkd
Cevap sahibi+1 yılerkeklerden dm den gelen resimleri açma 😁
Cevap sahibi+1 yılhızlı resim sitesine foto yükleyip atıyorlar. 1 hafta muhabbetinin olmadığı kimsenin fotosuna bakma.
Cevap sahibi+1 yılNe kadar ısrar etsede ben uyarımı yapayım da
Cevap sahibi+1 yılvocaroo ses için bir site
Cevap sahibi+1 yılYani. O zaman senin burnunu me zaman kaldırıyoz fkdkfk
Soran+1 yılTamam açmam sağol 😂 zaten dm kutum kapalı millet nude atıyordur burdan beklerim
Cevap sahibi+1 yılkdkdkckddk
Cevap sahibi+1 yılMillet nude mi atıyor. Belliki çoktan maruz kalmışsın 😁😂
Soran+1 yılYok twitter kullanıcısıyım aktif, orada bile kadın erkek atıyor. Muşşş ben de duydum shsjsj burdan da beklerim.
Cevap sahibi+1 yılmuşşş mu. puahaha. Ben değil bir arkadaş söylüyor. Bende onun yalancısıyom😁 yoksa ben hiç yaparmıyım canıııığğm 😂😂
Soran+1 yılBen niye yapayım ya modern kezo gibi. Ama evet erkekler nude ve seksting beklentisi içine giriyor, sen istemeyince de modern kezo buluyor, sevgili bile olmuyor ahahsjsjs. Nude atıp seksting yapan çok ve bunu sosyal medya kullanıcısı yetişkin bir birey yapmasa bile bilir.
Gizli Üye(25-29)+1 yılHic sevmedigim uyuz burc. uzak dur
01 Yorumla
Soran+1 yılUyuz dimi bence de
- Devamını Gör (22)
Devamını Gör(67)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Astroloji & Burçlar > Sorular > Buzdolabı Oğlak erkeklerinden daha iyidir. Oğlak erkekleri neden soğuk?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler