Astroloji & Burçlar Hangi burçla anlaşamıyorsunuz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Burcum balık anlasamadigim burçlar;İkizlerOglakKoçYaySanırım ; ) Hangi burçla anlaşamıyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
mi_lightning Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 92% Terazi +1 yıl Koç burcuyum, kesinlikle Aslan'lar ile anlaşamam... 1 0 Yorumla
aysslay Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% Balık +1 yıl Ateş grubu benim de uzak durduğum gruptu sonrasında okulda tanıştığım o aslan ile bu algıyı biraz kırdım.Ve ikizler nedense bana uzak durmam gereken bir burç gibi geliyor. 0 0 Yorumla
Hayatgercek Takip Et Master Yaş: 40 , eic 59% Yay +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 343 cevap paylaştı. Yay mı bunu konuşmalıyız neden? Yay ile anlaşamayan kimseyle anlaşamaz... 1 0 Yorumla
sprinter-tosbağa Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% Yengeç +1 yıl Hiç öyle düşünmedim bence bu burçtan öte bir durum. 0 0 Yorumla
Sorusormayageldimben Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% Koç +1 yıl Oğlak, yengeç 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Burcun ne Yorumla
Trilogy588 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 97% Koç +1 yıl Kusura bakma balık 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Burcun ne Trilogy588 Koç +1 yıl Koç. kizkardesim balık çok tartisiyoruz Soran +1 yıl Koç balik anlasamaz birisi duygusal birisi sert Trilogy588 Koç +1 yıl Doğru ben çok sertim o duygusal ama sabır ediyorum o etmez
wrogue Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 94% Kova +1 yıl Koç burcuyla neden anlaşamıyorsun merak ettim de 0 0 Yorumla
Romantikadam10 Takip Et Master Yaş: 28 Terazi +1 yıl Aslan 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Burcun ne Yorumla Romantikadam10 Terazi +1 yıl Terazi Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% Aslan +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 2,5b cevap paylaştı. Hepsiyle anlaşırım 0 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 Kova +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 944 cevap paylaştı. İkizler, Oğlak, Boğa 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Koç burcuyum, kesinlikle Aslan'lar ile anlaşamam...
Ateş grubu benim de uzak durduğum gruptu sonrasında okulda tanıştığım o aslan ile bu algıyı biraz kırdım.
Ve ikizler nedense bana uzak durmam gereken bir burç gibi geliyor.
Yay mı bunu konuşmalıyız neden? Yay ile anlaşamayan kimseyle anlaşamaz...
Hiç öyle düşünmedim bence bu burçtan öte bir durum.
Oğlak, yengeç
Burcun ne
Kusura bakma balık
Burcun ne
Koç. kizkardesim balık çok tartisiyoruz
Koç balik anlasamaz birisi duygusal birisi sert
Doğru ben çok sertim o duygusal ama sabır ediyorum o etmez
Oğlak/koç erkeği.
Koç burcuyla neden anlaşamıyorsun merak ettim de
Aslan
Burcun ne
Terazi