Ne kadar etkileyecek sizce.. duygu değişimleri yaşıyorum.. bir çok sorun var ve çok sakin kalabiliyorum (agresif ve aksi biri olmama rağmen) değişik durumlar.. sizlerde ne var ne yok burcunuz ne
Ayyyy yoksa ben bu aralar bu yüzden mi sinir krizleri geçiriyorum hasta falan oluyorum arada ağlama falan geliyor orta da bisey yokken Oğlak burcuyum
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evet Evettt tamda düşündüğün gibi... günlük yorumlarıma baktım ve tamamen doğru.. Eski erkek arkadaşımla samimi bir ayrılık yaşadık ve şimdi geri döndü... aşırı gerginim ama çok sakin görünüyorum Sanırım etkiliyor
Eveeet ve regl gecikti hastalıklarım arttı sevgilimle ufacık sorunda kavga ediyorum içim daralıyor falan mutsuzum demek bu yüzdenmis kız sen niye daha önce çıkmadın karşıma insanlara suç buluyorum 🤣
Tam da üstüne bastın kız.. Bu şekilde en son geçen sene bir olay yaşadım büyük bir bomba gibiydim hani pimi çekilmiş çok büyük bir olay yaşadım... Şimdi olayları abartmaya değil çözmeye odaklanıyorum ama biri dokunsa düşünmeden atlarım yani...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ayyyy yoksa ben bu aralar bu yüzden mi sinir krizleri geçiriyorum hasta falan oluyorum arada ağlama falan geliyor orta da bisey yokken Oğlak burcuyum
Evet Evettt tamda düşündüğün gibi... günlük yorumlarıma baktım ve tamamen doğru.. Eski erkek arkadaşımla samimi bir ayrılık yaşadık ve şimdi geri döndü... aşırı gerginim ama çok sakin görünüyorum
Sanırım etkiliyor
Eveeet ve regl gecikti hastalıklarım arttı sevgilimle ufacık sorunda kavga ediyorum içim daralıyor falan mutsuzum demek bu yüzdenmis kız sen niye daha önce çıkmadın karşıma insanlara suç buluyorum 🤣
Yalnız bu sakinlik bir patlamaya hazır bomba gibi
Tam da üstüne bastın kız.. Bu şekilde en son geçen sene bir olay yaşadım büyük bir bomba gibiydim hani pimi çekilmiş çok büyük bir olay yaşadım... Şimdi olayları abartmaya değil çözmeye odaklanıyorum ama biri dokunsa düşünmeden atlarım yani...
dün ay ysmuk muydu
Çok komiksin ya... 15 17 Mayıs arası olacak bir tutulma bu ve 6 ay etkisi olacak arkadaşım.
günlük ay bakuyorum
dün sanki dolunay da iken
yamuk tu
Valla olabilir yamuk mu değilmi bi baktırmak lazım kardeş
ay merakın nasıl ey kardeş..☺️