Astroloji & Burçlar Burcunuz nedir KS gençleri? Sinirli_ Takip Et Bilge Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Lütfen sadece gençler(Kendini genç hissedenler de olabilir) Burcunuz nedir KS gençleri? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 18,9b cevap paylaştı. Yengeç 0 0 Yorumla
Jealous_14 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% Terazi +1 yıl Terazi bayağı genç olduğumu düşünüyorum kahgsjaskjgask 0 0 Yorumla
Akira-kiki Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 96% İkizler +1 yıl aslan kanka seninki koç mu? 0 2 Yorumla Sinirli_ Yengeç +1 yıl Terazi Yorumla Akira-kiki İkizler +1 yıl hımm iyimiş. nickin sinirli olunca ondan dedim Yorumla
XIARESIX Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 97% Terazi +1 yıl burcum terazi yükselen akrep ay burcum aslan 0 0 Yorumla
SAblaK Takip Et Master Yaş: 31 , eic 42% Aslan +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 370 cevap paylaştı. Aslan, ne yani 27 yaşlı mı yoksa? 😅 0 0 Yorumla
BankerB Takip Et Master Yaş: 34 Terazi +1 yıl Biz genç hissediyormuyuz?😏 0 2 Yorumla Sinirli_ Yengeç +1 yıl Nabersinn Yorumla BankerB Terazi +1 yıl İyidir senden naber?😏 Yorumla
therapistcat Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% Koç +1 yıl koç burcuyum 0 4 Yorumla Sinirli_ Yengeç +1 yıl Görmeyeli çökmüşsün Yorumla therapistcat Koç +1 yıl allah allah ya nerden belli oluyor Yorumla Sinirli_ Yengeç +1 yıl Yüzden Yorumla therapistcat Koç +1 yıl yok yahu cökmedim iyiyim hala :)( Yorumla
Mitroglu Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 95% Yay +1 yıl Bruhh 0 3 Yorumla Sinirli_ Yengeç +1 yıl Wuhuu Yorumla Mitroglu Yay +1 yıl Galpp Yorumla Sinirli_ Yengeç +1 yıl ❤️ Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% Aslan +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 2,5b cevap paylaştı. Aslan 0 0 Yorumla
Ahh_kalbim Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 91% Yengeç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 443 cevap paylaştı. Yengeç 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% Başak +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1,2b cevap paylaştı. başak 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
Yengeç
Bu bünyeye başkası yakışmazdı.
Terazi bayağı genç olduğumu düşünüyorum kahgsjaskjgask
aslan kanka seninki koç mu?
Terazi
hımm iyimiş. nickin sinirli olunca ondan dedim
Sana hangi burç lazım
burcum terazi yükselen akrep ay burcum aslan
Aslan, ne yani 27 yaşlı mı yoksa? 😅