Astroloji & Burçlar Kova burcu hakkında düşünceleriniz nedir? jelibonhastası Takip Et Yoda Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Kova burçlar özeldir 😝😂😂 Kova burcu hakkında düşünceleriniz nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Parodaqt Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 95% Kova +1 yıl Cok iyiyiz zeki ve mantıklıAşırı düşünenBazen aşırıya kaçmayı seven Özgür ruhlu 1 0 Yorumla
YELELİ Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 99% Aslan +1 yıl Burçlardan pek anlamıyorum inanmıyorum da sadece sorulduğu zaman söyleyebilmek için kendi burcumu ve yükselenimi öğrendim hepsi o kadar neymiş kova burcunun özellikleri :D 0 0 Yorumla
AtınıArayanKovboy Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 53% Kova +1 yıl Kovayım. Hiçbir şey düşünmüyorum. Sanırım yaşama amacım yok olmuş. 0 0 Yorumla
7n2zpalu Takip Et Xper 1 Yaş: 33 Kova +1 yıl Yengeç burcu kızıyım. Kova burcu kızları ile de erkekleri ile de çok iyi anlaşırım. Bence çok tatlışlar 💕 3 0 Yorumla
zil2tapoz Takip Et Guru Yaş: 40 Kova +1 yıl Benim o kendim hakkında yorum yapamam gizli bilgi çok 🤪 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kovaya bir ısınamadım ya kova diye burç mu olur arkadaş teneke de varil de bir şey de yani kova neden 😂 0 0 Yorumla
SadeTurkKahvesi00 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% Kova +1 yıl Evet biz özeliz fazla sevmezler ama olsundu 0 0 Yorumla
Papagandukkani Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 40% İkizler +1 yıl Knki ben kovayım işte gerisini sen düşün 😂😂 0 0 Yorumla
Kelimelerinsahibi Takip Et Xper 5 Yaş: 42 , eic 85% Kova +1 yıl En seksi ve akıllı burç biziz işte. 0 0 Yorumla
Benchbas Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% Kova +1 yıl Kovayim samimiyetimiz yeterli bence 0 0 Yorumla
Richie_richh Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% Oğlak +1 yıl kova burcuyum burçlara inanmıyorum sffkgldfgjdf 0 0 Yorumla
Sınanreıs12 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 85% İkizler +1 yıl Burçların hepsi saçmalık diye düşünüyorum. 0 0 Yorumla
movie_colic Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% Oğlak +1 yıl Teşekkürler özel olduğumuzu biliyordum )) 0 0 Yorumla
s Boavistaa Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% Aslan +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 917 cevap paylaştı. Düşüncem yok 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Cok iyiyiz zeki ve mantıklı
Aşırı düşünen
Bazen aşırıya kaçmayı seven
Özgür ruhlu
Burçlardan pek anlamıyorum inanmıyorum da sadece sorulduğu zaman söyleyebilmek için kendi burcumu ve yükselenimi öğrendim hepsi o kadar neymiş kova burcunun özellikleri :D
Kovayım. Hiçbir şey düşünmüyorum. Sanırım yaşama amacım yok olmuş.
Yengeç burcu kızıyım. Kova burcu kızları ile de erkekleri ile de çok iyi anlaşırım. Bence çok tatlışlar 💕
Benim o kendim hakkında yorum yapamam gizli bilgi çok 🤪
Kovaya bir ısınamadım ya kova diye burç mu olur arkadaş teneke de varil de bir şey de yani kova neden 😂
Evet biz özeliz fazla sevmezler ama olsundu
Severim. Sen kova ısın?
Knki ben kovayım işte gerisini sen düşün 😂😂
En seksi ve akıllı burç biziz işte.
Kovayim samimiyetimiz yeterli bence
kova burcuyum burçlara inanmıyorum sffkgldfgjdf
Burçların hepsi saçmalık diye düşünüyorum.
Teşekkürler özel olduğumuzu biliyordum ))
Kova burcuyum kendimden memnunum❤
saçmalar
güvenilmez
Kötüsü çok tehlikelidir
Kovalanırlar :D
Teşekkür ederim 😂😂🤪
Düşüncem yok
mantık abidesiyiz :D
Kovaları severimm