Son zamanlarda karşıma çıkıyor ve benim durumumu özetliyor gibi, ama duymak istediğimizi mi yazıyorlar.. yoksa gerçek mi 🧐
Saçma bulan, yazmasın lütfen..

Tarot un dilini bildiğinde doğruyu söyler. Belli kalıp kartlar üst üstte geldiğinde iyi veya kötü olacağını söyler kartlar. Ama hep çevremizin dışladığı insanları sorduğunuzda hep onlar kötüdür. Onlar hep istemeyen kişilerdir
Bilginiz var mı bu konuda?
Çok az var. Lisede arkadaşlarım gidiyordu. Bide üniversite de az da olsun fal hakkında makaleler okudum. Asıl temel sorun şu insanlar bilinmezi öğrenmektir. Ateismin yükseldiği şu çağda insanlar inanacak bir şeye ihtayaçları vardır. Dikkat ettisen falcılar önce iş aşk sonrasında sağlıktır. Falcılardan öğrendiğim şey tarot kartlarının kombinasyonu bide insanların dış görünüşleri ile ilgilenirler. Malum oradan bir ipucu yakalamak isterler.
Modern çağın sorunu da iş aşk sağlıktır. Hele şu dönemde gelecek kaygısı olan insanlar için kpss umudu pompalıyorlar.
Çok haklısınız, bence de dış görünüş insan hakkında çok şey söyler. Falcılar iyi gözlemci
Fakülteye ilk girdiğim de şu söz gözüme ilişti. İyi bir dış görünüş sessiz tavsiye mektubudur.
Çok doğru
İnsan bir like atar be kardeşim 😀😀😀 hahahaha
@Descartes01 burcun ne
Terazi
Tarot gibi Tarot kartları gibi fala yakın şeylere şahsen inanmıyorum. Astroloji ilimi yüzlerce kez daha inandırıcı. Bunların enerjisine veya bir şeyler bilmesine şahsen inanmıyorum ve bunların doğru söyleceğini de sanmıyorum.
Cevap
7Cevap
Hayır tabi ki tamamen şans
Kişiye özel olarak bakılırsa doğruluğu artar ama videoların doğruluk oranı az.
Enerjiyle alakalı sanırım bazen doğru çıkıyor. Bakan kişinin yorumu ve tecrübesi önemli
bence evet ben tarot falına inanıyorum zaten her kartın bir anlamı var
Söyler
En dogru enerjiler bizimle olsun
Nerden baktirdin banada baktirsan rica etsem
Reel olarak çıkıyor karşıma.
Nasıl yani
Yani instagramdan
Adres versene
Uğraşılmaması gereken bi şey galiba
İnsan uydurması saçmalıklar sadece
Profilin dikkatimi çekti
Lez misin sen