Arkadaşların dddiğinr kayılıyorum bi sürü kur var bu senin etrafindaki arkadaş sanıp düşmanların olabilir. Eğer kafanda özel biri varsa bu Kurtlar senin ve onun aklını karıştırıyor net! Aynı zmnda bi suru silah gördüm bu sadece sert silah değil bicak gibi şeyler de düşmüş biriyle kavga etin edeceksin gibime geliyor ve aram bozulacak fena halde ama savaşın galibi sen olucaksın bu şöyle bi şey de olabilir sen vr başka bi kız bi erkeği seviyor ve sen onu elde ediyordun. Bir sürü kavga ve dedikodular dolaşıyor sana tavsiyem ilişkinle ilğili kimseye bi şey söyleme insanlar aziranızı bozuyor. Kalbin sıkılmış artık ne yapacağını bilmiyorsun kafanda deli sorular var ve dengesiz birine aşıksın gibime geliypr bunu ona beli etme uzak dur ve o sana gelecektir muhtemelen.
Agzina saglik, yorumladigin icin cok tesekkur ederim.
Dediklerin dogru, 3 hafta once dengesizliginden sevgilimden ayrildim. Bi kac gun once konustuk ama yine dengesiz dengesiz konusuyo. Ikizler burcu kendisi, ne yapicami bilmiyorum. Cok sıkıldım artık onun yanında da okul/sınav derdi var, aynı zamanda çalışıyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Göz var, 2 dene de uzaylı var.
Ohaa kurtlar sofrası resmen
4 tane kurt var karşılıklı bakıyorlar
Sana tavsiyem dost gibi görünen insanlara dikmkat et
Çok güzel bir yolun var ama gidemiceksin
Ben biliyorum ama bakmam
Bakarsan bakarım
Arkadaşların dddiğinr kayılıyorum bi sürü kur var bu senin etrafindaki arkadaş sanıp düşmanların olabilir. Eğer kafanda özel biri varsa bu Kurtlar senin ve onun aklını karıştırıyor net! Aynı zmnda bi suru silah gördüm bu sadece sert silah değil bicak gibi şeyler de düşmüş biriyle kavga etin edeceksin gibime geliyor ve aram bozulacak fena halde ama savaşın galibi sen olucaksın bu şöyle bi şey de olabilir sen vr başka bi kız bi erkeği seviyor ve sen onu elde ediyordun. Bir sürü kavga ve dedikodular dolaşıyor sana tavsiyem ilişkinle ilğili kimseye bi şey söyleme insanlar aziranızı bozuyor.
Kalbin sıkılmış artık ne yapacağını bilmiyorsun kafanda deli sorular var ve dengesiz birine aşıksın gibime geliypr bunu ona beli etme uzak dur ve o sana gelecektir muhtemelen.
Ne düşündüğünü söylersen sevinirim
Agzina saglik, yorumladigin icin cok tesekkur ederim.
Dediklerin dogru, 3 hafta once dengesizliginden sevgilimden ayrildim. Bi kac gun once konustuk ama yine dengesiz dengesiz konusuyo. Ikizler burcu kendisi, ne yapicami bilmiyorum. Cok sıkıldım artık onun yanında da okul/sınav derdi var, aynı zamanda çalışıyorum.
Çok stresli bi dönemdeyim diyebilirim
Sana kabarmışlar