Güncellemeler
+1 yıl
Sanalı yanına gidemiceğim için telefondan veya wp üzerinden konuşabilceğim anlamında yazdım
Güncellemeler
+1 yıl
Lütfen gerçekten yardımcı olabilcekler yazarsa sevinirim iyi durumda değilim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
başına gelenler nedir? bulursan bana da yazar mısın?
Ben kendim gibi davranmıyorum insanlara sevdiğim adama özellikle bir anda soğuyup bi anda eskisi gibi oluyorum ve bu cidden gözle görülebilecek farkedilecek kadar fazla oluyo onunla konuşurken gözümden kan aktığını görmüş ama aynaya baktığımda öyle bişi göremiyorum hastalanıyorum heryerimde bişiler çıkıyo doktorlara gidiyorum 5 6 tane doktora göründüm hiçbiri de çare bulamadı sebep bulamadı geceleri yattığım yerde başım dönüyo ama öyle böyle değil yani çok kötü ve başım dönünce otomatikmen midem de bulanıyo istifra ediyorum bu ve bunun gibi şeyler
Ve rüyalarım da hiç normal değil
Yanan perdeler vs görüyorum gözümü kapattığımda farklı şeyler görüyorum
anladım. ben de bir ara hocaya gitmiştim sen de büyü var demişti. birşeyler okudu muska yazdı. dua yazdı suya attım içtim ama hala geçmedi sanırım
Dinden iyce uzaklaşıyorum istemsizce biri dua veya sure okuyunca odamdan sesler duyuyorum dışardan köpeklerin uluduğunu duyuyorum ama normal bi ulumak değil yani
Anladım
Bilmiyorum arıyorum öyle medyum falan bulabilirim belki diye
yüksekten düşme korkun var mı
Bilmem yok galiba uzun süredir yüksek bi yere çıkmıyorum
Neden ki
rüyalarında veya hayallerinde
Yani evet bi kaç aydır hep irkilerek uyanıyorum biyerden düşer gibi
Ben normalde yattımmı kalkmayan bi insanım ama şu bi kaç ayda hep irkilerek uyanıyorum uyanmasam bile rüyalarım iyi olmuyo üzerimde bi ağırlık varmış gibi hissediyorum
Benimde basima geldi arkadasimin teyzesi yarim etti cinci hoca buyucu degil ama sadece yardim ediyo cocugu olmayanlara musallati olanlara falan yardim ediyo
Ya nerde peki veya nasıl iletişime geçebilirim acaba
Ankara'da telefon numarasi var istersen verebilirum
Aslında iyi olur
Eve geciyim ozelden veriyim disardayim Şu an
Bana yazarmisin mesaj yerinden
Hepsi sahtekar ve dolandirici sakın unutma
Birine sordum 1000tl dedi ben ünlüyüm diyo bide valla herkes çıkarcı ya
Bak o cinci hocalar gerçekten bisiler bilseydi yerin altında altın birakmazdi ve sakın unutma arastir bak ki olumleri nasıl ibret verici
Haklısın
Ya öyle bişey yok kafandan at su fikirleri
Atamıyorum çünkü başka açıklama bulamıyorum
Daha önce de başıma gelen bişey olduğu için eminim
Ama teyit ettirmem gerekiyo