Astroloji & Burçlar Birbirine benzeyen burçlar hangileri? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Birbirine benzeyen burçlar hangileri? Güncellemeler+1 yıl Gncl Birbirine benzeyen burçlar hangileri? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı. Yengeç - balık olabilir ya da oğlak 1 0 Yorumla
Vanessa__ Takip Et FenomenYoda Yaş: 24 Yay +1 yıl Terazi ve ikizler olabilir ikiside birbirinden dengesiz 1 0 Yorumla
_BombacıMülayim_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% Yengeç +1 yıl Oğlakla boğa ikiside dört ayaklı ve boynuzlu bi de otçul 1 0 Yorumla
padisahinkizi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% Koç +1 yıl Ateş, su, hava, toprak. Kim hangi elementse ona benzer işte. 0 0 Yorumla
Alonza97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% Yengeç +1 yıl Balık yengeç kesinlikle 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Bu cevabı bekliyordum :D Gerçekten benziyorlar mı? Yorumla Alonza97 Yengeç +1 yıl Baya baya benziyorlar 2si cinsel ve duygusallık olarak tamamen benziyorlar Balık kadını hayaller içinde yengeç erkeğide ona eşlik ediyor Yorumla Soran +1 yıl Doğru teşekkürler :) Yorumla
BuzlarTrileçesi Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 50% Kova +1 yıl Su burçları benziyor birbirine 1 0 Yorumla
cpanel Takip Et Guru Yaş: 104 , eic 100% Oğlak +1 yıl Boğa-Başak-Oğlak bu burçlar birbirlerine benziyor. 1 0 Yorumla
SiyahınPeriliçesi Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% Koç +1 yıl Aslan-KoçBalık-YengecOğlak-Boğa 1 0 Yorumla
antinorm Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 99% Terazi +1 yıl Şimdiye kadar ki tecrübelerimle galiba boğa-akrep. 2 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Yengeç - balık olabilir ya da oğlak
Terazi ve ikizler olabilir ikiside birbirinden dengesiz
Oğlakla boğa ikiside dört ayaklı ve boynuzlu bi de otçul
Ateş, su, hava, toprak. Kim hangi elementse ona benzer işte.
Balık yengeç kesinlikle
Bu cevabı bekliyordum :D Gerçekten benziyorlar mı?
Baya baya benziyorlar 2si cinsel ve duygusallık olarak tamamen benziyorlar
Balık kadını hayaller içinde yengeç erkeğide ona eşlik ediyor
Doğru teşekkürler :)
Su burçları benziyor birbirine
Boğa-Başak-Oğlak bu burçlar birbirlerine benziyor.
Aslan-Koç
Balık-YengecOğlak-Boğa
Şimdiye kadar ki tecrübelerimle galiba boğa-akrep.
Bilemedim 🤦♀️
Kova ve terazi
Öküz ve inek
Burclar ualam
Yılan ve domuz
İyi bayramlar canım